koliko vas ima podobno mnenje?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Mahagonij napisal/-a:V moskih revijah takih nasvetov ni, ker se moski zavedamo kako brezvezni so takih nasveti. V vsaj polovici primerov bralec itak ni zmozen tega izpeljat. Naprimer ko nam tle na forumu joka kako jo en tip obraca in ji folk pove da nej ga pusti. Ga v koncni fazi ne. Zakaj potem sploh svetovati karkoli?

Ja no, to je pa tudi težko (iz)vedeti kaj kdo dejansko potem naredi (razen če napiše poročilo o tem kako se je stvar iztekla in problem razrešil).
Drugače pa - kot sem že rekla, folk, ki verjame vsemu kar prebere in se po možnosti še ravna po kozmo nasvetih (in nasvetih iz podobnih ženskih revij), je v večini primerov žrtev sodobnega časa v smislu kar napišejo pa že mora biti res, če to berejo po celem svetu. I feel sorry for them, ampak srečen pač ne moreš biti, če se ravnaš po kr enih nasvetih, pobranih od ne vem kje, spraševati za mnenje hecnega značaja (ja kako d fak pa naj mi vemo, če tista oseba ne razčisti s svojim tipom?! just for example - vprašanje v stilu ALI ME VARA? ali S ČIM GA OBNORETI?), na koncu pa ostane samo zmeda od zmede. Saj ne rečem, kakšne izkušnje in nasveti od oseb, ki doživljajo ali so doživljali nekaj kar mi trenutno, znajo priti prav, sploh če moraš o čem potarnati ali prebrati kakšno vzpodbudno besedo. Ampak glede ljubezni pa pač ni nasvetov, še manj 10 korakov (ah dajmo raje strnit kar v 5 :roll:) do tega, da osvojiš IN obdržiš tistega prikupnega fanta iz pekarne. Ah ja...
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

Aloha napisal/-a:To, da se moška sorta tega ne gre, mi ni nč presenetliuga. In prznam, da si tega tut ne predstaulam. Da moj moški večere presedi pred kompom in tračari o tem, kere bokserce se bolš nosjo, kašn sms najbl užge, kera Murkotova izjava mu je najbl pr srcu in kaj nej nardi, kr njegova punca preveč joka ... težka.
.

Samo me potem nismo fer... na forumu dobivamo razne nasvete in priznajmo,d a včasih tudi kakšnega koristnega, ki moškemu ugaja, a naši moški pa bi morali biti sami od sebe izvirni. Sami od sebe bi morali vedeti kakšen sms nam poslat, kaj nam rečt? Ne, jaz se tukaj boljs trinjam z drugimi zjavami, da torej moški nimajo teh tem, ker se jim zdi brezveze... če pa vprašamo njihove punce, pa bi verjetno marsikatera rekla, ja ne bi blo slabo, eč bi kdaj našel kaj izvirnega, pa četudi bi idejo pobral na internetu... to je ravno tako kot recimo verzi... če imaš domišljijo, malo umetniškega navdiha, lahko sestaviš sam kaj izvirnega, če si pa brez ideje in totalen antitalent, pa bi rad partnerju poslal kaj lepega, pa najdeš kak verz na internetu, ki sporoča tvoje misli.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Jaz se sicer v zvezi ne naslanjam na besede drugih, kaj bi moglo bit, se bl nase zanašam. V zadnji zvezi sem pa mela s tipom probleme, pa mu povem, da mi punce na cosmotu svetujejo "tko pa tko"... In je človek dejansko šou brat moje poste tle gor, kar mi je sicer povedu čez neki časa, sm pa jst že prej posumla. :? In valda sm tle gor napisala tut par stvari, k mu ni blo tko lahko povedat in kar mu nism tko direktno povedala...
Tko da v nasledni zvezi bom čist tih glede tega foruma, ker očitno ne morjo prebolet, da govorimo o njih :roll:
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

srčica* napisal/-a:ja ne bi blo slabo, eč bi kdaj našel kaj izvirnega, pa četudi bi idejo pobral na internetu.

Js osebno imam rajši, da si sam neki spomne, pa tud če je mal bolj "bedno", kot pa da pobira ideje z interneta. Sj ne rečem, kdaj pa kdaj, da bi bila pa to stalnica, pol pa res ne. :nein: Al sm pa samo jaz tolk zahtevna?
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica

ma ne freaky, nisi zahtevna... saj pač takšno je tvoje mnenje... moj pa je recimo totalno tehniški tip... še ko sva bila na jezu - romantični zahod, vsepovsod voda, kot na morju, račke so plavale, jaz sedim na kamniti ograji on pa.... mi razlaga o konstrukciji jezu!!!.... v takem primeru bi rajši vidla da bi kje na interntu vsaj prebral, da se ob tako romantičnih zahodih malo objame punco, pa naj bo raje tiho če mi že nima nič lepega povedati... ali sem jaz preveč zahtevna?
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

^^ Zakaj mu tega enostavno ne poves? Povej mu da rabiš objem in ne ure fizike, tehnike matematike itd.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica

hm... ne vem... mogoče zato, ker potem ni isto, ker vem, da če mu rečem bo to naredil zato ker sem mu rekla, ne zato, ker bi želel...
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Jah sam a ni isto, da nardi neki zato, ker je to nekje prebral? V obeh primerih ne bo naredu tega zato, ker bi on hotel oz. se sam spomnil.

Pomoje je najboljš, da mu ti razložiš svoje občutke, pa mu povej da bi rada da te večrat objame itd.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Ah dej ga no srat! Moški niso jasnovidni! Če nekaj želiš od njega, mu to povej. Lepo prijazno. TI ga objemi in TI načni bolj romantično temo, če si to želiš. To pa res ni nič takega. Pač ne čuti potrebe po neki romantiki, to pa še ne pomeni, da te nima rad. Zato ga pač ti napelji na to. Po moje mu ne bo hudega. :wink:
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja še neki sem hotla napisat. Ko bosta še kdaj na kakem romantičnem kraju in ti bo razlagal o kr enih temah, se stisni k njemu in mu dej lupčka na usta, vrjetno bo će ugotovu, da more bit mal tih in da je čas za kej drugega.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

srčica* napisal/-a:ma ne freaky, nisi zahtevna... saj pač takšno je tvoje mnenje... moj pa je recimo totalno tehniški tip... še ko sva bila na jezu - romantični zahod, vsepovsod voda, kot na morju, račke so plavale, jaz sedim na kamniti ograji on pa.... mi razlaga o konstrukciji jezu!!!.... v takem primeru bi rajši vidla da bi kje na interntu vsaj prebral, da se ob tako romantičnih zahodih malo objame punco, pa naj bo raje tiho če mi že nima nič lepega povedati... ali sem jaz preveč zahtevna?

Take podobne stvari sem si včasih tut jest želela. Pa to ni fora v tem, da, če bi on bral ženske revije pa forume pol bi pa dejansko bil tak. Lahko mu tut ti rečeš pa še vedno ne bo tak (razn res na svete čase k se bo mogoče celo spomnil pa še takrat bo to naredil zaradi tebe oz., da ne boš "tečna").

On tak je in ne moreš ga spremeniti. Sama pri sebi pa veš ali si lahko s takim človekom ali ne. Meni so določene stvari preveč manjkale zato tut nisva več skupaj.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

srčica* napisal/-a:hm... ne vem... mogoče zato, ker potem ni isto, ker vem, da če mu rečem bo to naredil zato ker sem mu rekla, ne zato, ker bi želel...

Josephina napisal/-a:Jah sam a ni isto, da nardi neki zato, ker je to nekje prebral? V obeh primerih ne bo naredu tega zato, ker bi on hotel oz. se sam spomnil.

Točno tako. Sicer je pa tudi konstrukcija jezu zanimiva zadeva. :wink: :D
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
srčica*
Kofetarica
Kofetarica

ne vem... če recimo mu jaz želim pripravit neko presenečenje, pa malo pobrskam za idejami na internetu in izberem kar bi ga verjetno res presenetlo, ker ga poznam kakšen tip je... potem to ni isto, kot če mi on reče, da mu naj nekaj prirpavim, meni pa dejansko ni do tega... tukaj je razlika... torej želeti nekaj storiti ali pa nekaj storiti, ker si partner to želi, ti pa ne.

in kot ste ene rekle... spremenil se ne bo... ampak finta je v tem, da se spremenil že je... od začetka je bil romantičen, in na tem istem kraju, sva že sedela na ograji, pa sem bila lepo v njegovem objemu, pa sva se malo pogovarjala pa tak, da nama je blo lepo... nekaj let kasneje, pa na istem kraju konstrukcija jezu... potem sva z eno kolegico peljali najina fanta na en za naju poseben kraj, kjer sva pogosto šle same, da sva se tam sprostile in je bil to na naju en tak skriven kotiček, katerega sva še njima pokazali... in ko pridemo tja, se onadva začneta pogovarjat o pretoku vode...

pa ne moreš no.... :D
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Ti v danem trenutku od fanta pričakuješ čisto nekaj drugega kot on. Romantiko vsak doživlja drugače in tvoj fant enostavno ne more kar vidit v tvoje misli, kaj si ti v tistem momentu želiš. Tud če prebere nešteto člankov v revijah ali na internetu, še vedno ne bo vedel, kdaj si ti to želiš. Zato mu moraš povedat. :wink:

Poleg tega pa tudi ti lahko sprejmeš in kažeš zanimanje za njegovo področje. Konstrukcija jezu, pretok vode ipd. je lahko še kako zanimiva stvar.
Zadnjič spremenil freaky, dne 27. Avg. 2008 12:41, skupaj popravljeno 1 krat.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

srčica*, čeprav ne verjamem v moško-ženske stereotipe, mogoče na tem mestu njihova omemba le ni tako slaba. Iz koderkoli pač izhajajo te moško-ženske razlike (geni, hormoni, vzgoja), dejansko obstajajo. Tako pač je - tudi jaz si recimo želim, da bi moj fant tu in tam pokazal več čustev, recimo trenutnega veselja v stilu, da komaj čaka počitnice z mano ali to in ono, ko jaz skačem po njem in na glas sanjarim, skoraj cvilim od trenutne prevzetosti, on pa sedi in me gleda ter hladnokrvno reče, da tudi on komaj čaka. V tistem momentu mi seveda vse dol pade, zdi se mi, da sem edina vesela, ampak s spoznavanjem njega in sebe prihajam do tiste točke, da sva si pač različna. In če bi on danes zacvilil in me sredi ceste začel noro objemati in se dreti, kako komaj čaka najino morje, bi verjetno zavila v temno ulico in ga vprašala, če je na drogi. In verjetno sploh ne bi bila navdušena, ker zunanji pokazatelji veselja so moja domena, on je tu kot stabilizator in vdor realnosti :D Zato se moraš z določenimi stvarmi sprijazniti, seveda pa veliko pogovarjati - povej mu, da bi rada nekaj drugega, da si si predstavljala sedenje ob vodi drugače, ne drži tega v sebi, ker se lahko zgodi, da boš vsa leta tiho, potem pa naenkrat izbruhnila in mu rekla, da ne zna zadovoljiti tvojih želja. Če želiš, da jih, potem ga moraš malce tudi 'naučiti'. Nismo bralci misli, nismo rojeni drug za drugega, nimamo navodil za uporabo partnerja - in včasih je treba drug drugemu pomagati zavoljo lastne sreče :wink:
Odgovori