Mahagonij napisal/-a:V moskih revijah takih nasvetov ni, ker se moski zavedamo kako brezvezni so takih nasveti. V vsaj polovici primerov bralec itak ni zmozen tega izpeljat. Naprimer ko nam tle na forumu joka kako jo en tip obraca in ji folk pove da nej ga pusti. Ga v koncni fazi ne. Zakaj potem sploh svetovati karkoli?
Ja no, to je pa tudi težko (iz)vedeti kaj kdo dejansko potem naredi (razen če napiše poročilo o tem kako se je stvar iztekla in problem razrešil).
Drugače pa - kot sem že rekla, folk, ki verjame vsemu kar prebere in se po možnosti še ravna po kozmo nasvetih (in nasvetih iz podobnih ženskih revij), je v večini primerov žrtev sodobnega časa v smislu kar napišejo pa že mora biti res, če to berejo po celem svetu. I feel sorry for them, ampak srečen pač ne moreš biti, če se ravnaš po kr enih nasvetih, pobranih od ne vem kje, spraševati za mnenje hecnega značaja (ja kako d fak pa naj mi vemo, če tista oseba ne razčisti s svojim tipom?! just for example - vprašanje v stilu ALI ME VARA? ali S ČIM GA OBNORETI?), na koncu pa ostane samo zmeda od zmede. Saj ne rečem, kakšne izkušnje in nasveti od oseb, ki doživljajo ali so doživljali nekaj kar mi trenutno, znajo priti prav, sploh če moraš o čem potarnati ali prebrati kakšno vzpodbudno besedo. Ampak glede ljubezni pa pač ni nasvetov, še manj 10 korakov (ah dajmo raje strnit kar v 5