Najprej vse ok...potem umik

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Eh, nekatere že spet klobasate vaše ženske neumnosti. Buče.

Tip se ne javi, ker si ga z nečim odbila. Imel je malo več časa te spoznat, videl je, da mu nekaj na tebi ne štima, in se je umaknil. Big deal? Niti ne. Ne sekiraj se. Pač mu ne ustrezaš. Saj ne moreš vsakemu.

Pa še za tiste, ki pišejo, da tip ni pripravljen na resno zvezo in da je reva ter druge jajce. A sedaj pa more bit vsak že iz štarta pripravljen na resno zvezo, ko spozna neko punco? Ja, uf, gremo takoj na prva tri skupna leta! Mada faka, juhu! Kaj pa drugega, to si vsi dedi želimo, a ne! Takoj resno zvezo! :D :roll:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

potem bi ji vsaj lahko nekaj razložil, ne da jo tako odreže in zdej se ona sprašuje kaj je narobe z njo oz. kaj je narobe naredila.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

delusional napisal/-a:potem bi ji vsaj lahko nekaj razložil, ne da jo tako odreže in zdej se ona sprašuje kaj je narobe z njo oz. kaj je narobe naredila.

Kaj se pa more spraševat? Kaj ni očitno?
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

hm, glede na to, da jo precej skrbi, očitno vpliva tudi na njeno samozavest.

v glavnem, z leti postane pozabljanje kretenov s katerimi itak ne bi bilo nikoli nič, lažje in hitrejše.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

delusional napisal/-a:v glavnem, z leti postane pozabljanje kretenov s katerimi itak ne bi bilo nikoli nič, lažje in hitrejše.

:ja: (pa tega včasih nisem verjela)
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

delusional napisal/-a:hm, glede na to, da jo precej skrbi, očitno vpliva tudi na njeno samozavest.

v glavnem, z leti postane pozabljanje kretenov s katerimi itak ne bi bilo nikoli nič, lažje in hitrejše.

Zanimivo, da je avtomatsko kreten, ker pač očitno ni hotel bit z njo. :gruebel:

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ne vem zakaj je nujno, da je z njo nekaj narobe.
pomojem ta tip ne bi bil z nobeno. kaj veš kaj ga muči. in kje piše da išče pravo.
ona bi bila lahko boginja in popolna, če ima on probleme sam s sabo, če je doživel neko razočaranje, ali pač še joče za bivšo.... nima to veze z njo.
mogoče pa se zato ne javi, ker se mu ne da razlagat, kako je bogi.
lahko da ko je bil z njo na morju, so mu pred oči prihajale slike od bivše in ga je zaflešalo... in je ugotovil da ni sposoben bit z drugo, pa se mu ne da tega razlagat. je lažje se nardit kot da je ne pozna.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

delusional napisal/-a:ne vem zakaj je nujno, da je z njo nekaj narobe.
pomojem ta tip ne bi bil z nobeno. kaj veš kaj ga muči. in kje piše da išče pravo.
ona bi bila lahko boginja in popolna, če ima on probleme sam s sabo, če je doživel neko razočaranje, ali pač še joče za bivšo.... nima to veze z njo.
mogoče pa se zato ne javi, ker se mu ne da razlagat, kako je bogi.
lahko da ko je bil z njo na morju, so mu pred oči prihajale slike od bivše in ga je zaflešalo... in je ugotovil da ni sposoben bit z drugo, pa se mu ne da tega razlagat. je lažje se nardit kot da je ne pozna.

Možno...

Lahko pa, da je enostavno videl njen celulit, strije ali pa dlake na nogah, in ga je preprosto minilo. Kdo za hudiča bi vedel. Jaz in ti sigurno ne.

Gre se za to, da on ni nič kriv - enostavno ne želi bit z njo. Kaj je tu tako težko za razumet. Bi pod NUJNO moral bit z njo?

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

miteq napisal/-a:
Lahko pa, da je enostavno videl njen celulit, strije ali pa dlake na nogah, in ga je preprosto minilo.

ma če ni imel res idealnega tiča, mislim da ga ne bo problem pozabit.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Eh, brezveze ti kaj razlagat. Tvoj nick pove že vse. :D

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:zunge:
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Jest se strinjam z miteq-om. Tip pač ni več zainteresiran. In ja lah bi bil saj tok fer, da ti to pove sam jebi ga eni pač raje izberejo lažjo pot sam ni ga pa zaradi tega treba mal manj kokr na grmado dat.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dasha! »

js sm u podobni situacij...razlika je v tem da sva bila skupaj pol leta, pol se je pa on začeu očitno umikat.no ja, zgodba je še dost bol zapletena.
sicer se mi, če ga kličem oglasi na telefon, ampak sm zmer js tista ki kliče, piše smse, klikne njega na msnju.pa mam dost tega! predvčerajšnim sm se odločla, da ga nebom več kontaktirala. on pa tut nebo mene. :roll: oba sam čakava, kdo bo reku da je konc ;(
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
Uporabniški avatar
miskica1983
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

!

Neprebrana objava Napisal/-a miskica1983 »

hvala za vse vaše misli, nasvete...v tem času ga nisem dobila na telefon, niti ga nisem klicala...v tistem postu sem pozabila napisat da je isti dan ko sem odšla jaz je odšel tudi on...ne vem zakaj...

no da podam dodatne informacije katere sem izvedela...kao da je ugotovil da nisem primerna zanj...da sem fina...ah pustmo to...vsak ima svoje...škoda besed...izvedela sem še da kljub nakazovanju naklonjenosti meni 2 mesca z vsem kar paše zraven in se na morju rado zgodi... ima baje še nekje eno dečvo s katero tudi nekaj bluzi... ok je izbral njo ker sem jest prevelik zalogaj zanj...tako je ko se tip počuti manjvrednega in ženski nima nič za ponudit...tako je to...

navedel je še neko primerjavo o meni in njemu katere raje ne bom napisala... s tem je dal meni preko nekoga drugega vedet da ni zrel za kakršnokoli vezo in takega jest itak ne rabim.

naj ima tisto ki mu pač ustreza...kateri lahko ponudi kaj več kot meni...
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

miteq napisal/-a:Bi pod NUJNO moral bit z njo?

lahko bi ji samo povedal zakaj.. ni mu treba biti z njo :roll: ''mal sm se hotu zabavat ali pa nekaj.. pač pravi razlog :roll:
--

Ja če se ne oglasi, je kreten in ko ga srečaš mu to povej.. reva je... :S sovražim ignorantske tipe....

edit: no, lepo da je zinil
Odgovori