mene tudi prve parkrat k sm bla so me drugi strigli, pa je blo zmiri kul, pa sm enkrat po nesreči na njega naletela...
zdej pa itak pridem pa mi še povedat ni treba kaj bi rada k je njemu že vse jasno
končno sem našla nekoga k zna z mojimi kodri in ne menjam
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
1.Mene pa zanima če kdo pozna kakšen res dober frizerski salon ( v katerem mi bodo svetovali o barvi las glede na moj ton kože) v Mb ali okolici. Pripravljena sem odšteti tudi malo več.
2.Meni se vedno, ko grem ven in je zunaj dokaj vlažno lasje postavijo po svoje. Sprobala sem že veliko stvari pa nobena ne deluje najbolj.
3. Od oblikovanja, barvanja imam suhe vendar hitro mastne lase(?) pa tudi poškodovane.
Kaj mi priporočate?
Hvalaa za dogovore!
Hej! Jaz ti priporočam frizerski salon Zvezdana - to je na Fali približno 15 min iz Maribora v smer Slovenj Gradec. Ful je dobra, dosti preizkuša tudi na sebi, zato ve kako in kaj. Zna odlično svetovati. Če boš želela lahko greš k njej najprej samo na pogovor, da vidiš kako in kaj, pa bosta kot stari znanki spili eno kavico vglavnem carica je, ki zna z ljudmi in še bolj z lasmi.
Če te zanima še kaj več kar vprašaj
A ve katera za kak frizerski salon v Mb ali okolici, kjer za striženje konic ne računajo nad 20 €? Pri moji frizerki namreč plačam 22 € za to, da mi umije lase in postriže cca. 5 cm konic. Poleg tega ne striže ne vem kako dobro. Da pa bi dala za striženje konic še več denarja, pa sem sploh brez komentarja. Anybody?
Kaj mogoče obstaja kak salon v Slo v katerem majo aparat s katerim te slikajo in pol lahko računalniško vidiš kakšna boš po friziranju ?
Neka punca mi je cela navdušena razlagala, da je to v Italiji ful razširjeno.
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
Pika-20 napisal/-a:Jaz dam samo za striženje konic + likanje brez pranja 22 eur
A ve se hecate? Meni je računala ene 20€ za frizuro, pranje, likanje in rezanje konic. Če pa grem samo na konice in pranje in likanje pa računam nekje 13€. Sicer pa se je zdaj podražilo, tako da je vejrtno kakšen €, 2€ več.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.” ~ Mark Twain
tm u naši mali vasi zravn grosupla je ena k doma striže...in res ful mi je dobr nardila...iz rjave me je na blond pobarvala pa tud las nimam zarad tega neki dost poškodvanih....