rammsteingirl napisal/-a:red_rose napisal/-a:a ma katera (ceprav mocno dvomim) izkusnje s KT cerazette? so nove v sloveniji, so pa z samo enim hormonom in se jemljejo neprekinjeno (brez enotedenskih premorov) tako da nekatere imajo navadno redno menstruacijo, nekatere pa menstruacije sploh nimajo vec nikoli, ob uporabi tabletk..
no js jih dobim najverjetneje. zato ker navadnih KT ne morem jemati. baje da so dobre, upam da resce pa ne bom vec mela menstruacije ap sploh kul!
a to so samoplačniške?
ne vem se nic konkretnega, kolikor sem uspela pobrskat na internetu sem skoraj ziher da niso. ampak jih ne napisejo kar tako, ker zavarovalnico veliko stanejo, proizvodnja je draga, so baje zlo kvalitetne (To sem prebrala na tujih straneh, nevem)...jaz recimo imam primer da res nobenih kombiniranih ne morem jemat, zato pac MORAM dobit te. (imam eno izmed tezav zaradi katere se nasplosno nobena hormonska kontracepcija ne sme uporabljati - sem ene za foro probala, pa bi fajn pristala v bolnici za par mesecev ce bi se eno skatlico pojedla) v glavnem trenutno sem se v tujini, ko pridem cez 3 tedne domov pa grem takoj h ginekologinji po njih.