Ali se dela norca iz mene

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss September »

Saj pravim, da se nekaj skriva za vsem tem. Po oznaki se mi ne zdi tak, da bi se mu šlo samo za sex. Vsaj kolikor bi lahko js to trdila. To je precej pomemben podatek o njegovi mami. Vzgoja preveč vpliva na nas... Seveda si je želel, da bi starši marali njegovo punco. Mislim, da je nesiguren... Vsakdo se malo boji, da ne bo našel prave osebe, da bo razočaran ipd.
Worship me or walk away.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Tudi meni ni jasno kaj se dogaja in kaj bi sploh rad. Po drugi strani, ali je res toliko zadržan in zakaj? In potem spet preseneti s takšnim vprašanjem, da se mi zdi popolnoma neresen.
Včasih kot bi se me izogibal, drugič pa bi šel kar direkt v posteljo.
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

To se mi zdi tako znano. Mislim, da je človek v resnici resen, toda ne vem, če je tudi glede ljubezenskih zvez takšen. Rekla bi, da je, a to tlači in se pretvarja, da ni. Po moje skriva svoj pravi jaz zaradi že omenjenega strahu. Saj veš- če ti v otroštvu ni bilo dovoljeno npr. kazati čustev, jih boš skrival tudi kot odrasel. Razen, če se odločiš za spremembo. Sicer to lahko rečem samo na podlagi tvojih objav, ne morem pa biti sigurna.
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Mogoče se je delal norca, mogoče je pa tak tip človeka da mu je všeč nedosegljivo, ko pa to postane dosegljivo p ni več zanimivo.
Js sm tut mnenja, da je najbolje da začneš za drugm gledat.
Isana
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MS

Neprebrana objava Napisal/-a Isana »

če mu je pri 39 letih mnenje njegove mame pomembnejše od lastne sreče oz čustev......
:gruebel: :help:

ne trdim, da ni ok, da upošteva njeno mnenje, ampak da mu kroji lajf????

če je tako, pol ti sam pravim: bejž punca, bejž!!
spelca112
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a spelca112 »

MIslim, da se fant ne dela norca, to definitivno ne. Po mojem mnenju tip rabi čas, hmm, glede na to da se "naključno" srečate v istem lokalu, itak ni panike, da tipa ne boš več videla. Pač druži se z njim v družbi, mogoče bi se sedaj spet morala narediti malo nedosegljiva, pa boš vidla kaj bo. Samo ne biti užaljena al kaj takega.

Enega mojega kolega sem vabila, kr nekaj časa ( mislim, da celo 2 leti) na kosila. Ampak mi je ratalo. ;) Torej pač ravnaj diplomatsko, k itak vprašanje je samo čas in kolko ti nekdo pomeni in kaj želiš od njega. :)

Lp.
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Isana napisal/-a:če mu je pri 39 letih mnenje njegove mame pomembnejše od lastne sreče oz čustev......
:gruebel: :help:

ne trdim, da ni ok, da upošteva njeno mnenje, ampak da mu kroji lajf????

če je tako, pol ti sam pravim: bejž punca, bejž!!

Mislim, da ima vsak od nas nekaj napak in da ne moremo iskati princa na belem konju! Misliš, da je slaba oseba, če ima to težavo? Niso vsi enako močni. Enim veliko pomenijo mnenja drugih. Misliš, da si taka oseba ne zasluži ljubezni? Zmotno!
Worship me or walk away.
spelca112
Sramežljivka
Sramežljivka

Miss september, hmm, mislim, da ta oseba ne bo niti dovolila, da bi ljubezen potrkala na njegova vrata. Če pa bi že imel tak moški žensko, pa definitivno bi ženska zelo zelo trpela. Za ljubezen moraš bit odprt.

Samo če je moški preveč mamin sinko, potem res boljše, da bežiš oz zbežiš, hehe.

Lp.
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Saj po moje zato potrebuje žensko, ki bi mu pomagala, da se oddalji od svoje mame in gleda nase... Res je, da se mora sam odločiti za spremembo. Vse je to prekomplicirano.
Worship me or walk away.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Hm danes smo se slučajno srečali na kavi. In mi je prišepnil, da upa, da tistega kar mi je rekel nisem vzela resno. Poleg tega je dejal, da je življenje preveč resna zadeva, da bi se sploh spuščal v karkoli.
Očitno on ne ve kaj bi rad in ne ve kaj hoče. Ali da misli, da je svetski človek katerega si nobena ne zasluži. :(
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Ponavljam se- strah zaradi slabih izkušenj. Poskusi se vsaj spoprijateljiti z njim in mu pokaži, da ga ne misliš prizadeti.
Worship me or walk away.
spelca112
Sramežljivka
Sramežljivka

hmmm, a ti imaš 29 let?? al kako??

Jaz osebno mislim, da pač vztrajaj. Samo tip se ne sme prestrašit, k je očitno občutljiva dušica, hehe. Sicer pa zakaj tolko sprašuješ, kaj si on želi. Kaj pa si želiš ti?? če si želiš njega ti, potem naredi nekaj zanj...

hmmm, kaj pa če si on ne zasluži tebe?? Kam je le šla samozavet???

lp.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

spelca112 napisal/-a:hmmm, a ti imaš 29 let?? al kako??

Jaz osebno mislim, da pač vztrajaj. Samo tip se ne sme prestrašit, k je očitno občutljiva dušica, hehe. Sicer pa zakaj tolko sprašuješ, kaj si on želi. Kaj pa si želiš ti?? če si želiš njega ti, potem naredi nekaj zanj...

hmmm, kaj pa če si on ne zasluži tebe?? Kam je le šla samozavet???

lp.

Ja 29 ja. Kaj si on želi še sam ne ve. Sprašujem samo kaj bi si ve mislile o njegovih besedah, dejanjih, da vidim kakšno predstavo imate. Sem že večkrat povedala kaj si želim.
Kaj lahko storim za nedostopnega človeka mi pa ni jasno.

Kdo je rekel, da si me ne zasluži? Ti?
spelca112
Sramežljivka
Sramežljivka

Narobe si me razumela. Odgovorila sem samo na tvoje vprašanje..Ali da misli, da je svetski človek katerega si nobena ne zasluži.

No bom povedala pač, kako je pri meni. Jaz ne razmišljam, da je pač določen tip tak svetski, da si misli, da si ga nobena ne zasluži. ponavadi razmišljam, če si tip zasluži mene. Glede na to da pač za nekega moškega marsikaj naredim in vidim kako se tip na to odzove. Če vidim v njegovih nadaljnjih korakih več pozitivnega kot negativnega, vidim da se je trud splačal. Če pa je več negativnih, pa si pač tip mene ne zasluži. Zakaj je pač več negativnih, pa je že druga debata.

No to je pač moje skromno razmišljanje. Kakšna si pa ti pa, veš samo ti. Jaz te ne poznam, prebrala sem samo nekaj tvojih postov.

Lp.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Aha, zdaj razumem ja.
In res bi se bilo za vprašati, ali se me sploh zasluži. Ali je vredno, da on sploh ima žensko. Vprašanje je kako bi se sploh imela pri njemu, ker najbrž misli, da je najbolj pameten, popoln,...
Odgovori