Ali se dela norca iz mene

Pomoč iz čustvenih stisk.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Ali se dela norca iz mene

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Ker se vedno bolj in bolj sprašujem kaj to pomeni, bom vprašala še vas kaj si mislite o tem.

Že nekaj časa poznam enega fanta, s katerim smo postali kolegi in se že kar nekako samoumevno dobivamo čez vikend zvečer, ker zahajamo v isti lokal. Sicer nismo nikoli zmenjeni, ampak že drug za drugega vemo, da bomo tam. Pač začeli smo se družiti in smo vedno skupaj, ko se tam srečamo. Omenjeni fant se je začel zanimati zame,... me vedno bolj spoznavati,... in na koncu že celo osvajati. Jaz se nisem kaj dosti menila zanj, ker mi niti ni bil všeč. A to spoznavanje, druženje, je privedlo do tega, da je preskočila iskrica tudi na moji strani in sem se zelo ogrela zanj. Ko sem ugotovila, da bi bil lahko to pravi moški zame, sem mu to začela nakazovati, da bi sprevidel, da mi je všeč. Ampak kaj se je zgodilo zdaj :eek: Ko je ugotovil, da me zanima, da mi je postal všeč, da mi nekaj pomeni,... se je umaknil. Njegovo prejšnje osvajanje se je spremenilo v stavek: "Jaz nisem pravi zate" :cry:
Ne morem verjeti kaj sem slišala. Sedaj mi je hudo in ne vem kaj naj storim, oz. kaj naj si sploh mislim.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

ja lahko bi malo v šali ti rekla, da je tvoj vlak že odpelo! žal. tak realno pogledano,očitno je tako. če pač nisi htela bit z njim,ko te je on osvajal,si zdaj pač prepozna. kaj pa kontaktirala si ga?tako da bi se na samem dobila? mogoče pa v družbi noče pokazat-ego!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Jah, očitno gre samo za njegov ego - da si ga pumpa s tem ko osvaja bejbe in jih ma za črtice...Druge razlage tuki ne vidim. Ko enkrat vidi, da tut punco zanima, pol je konc- ne vidi nobene perspektive več se ukvarjat s to punco...in ti si pač še ena "nesrečnica"...Ah veš kaj, ne sekiraj se...mogoče kakšen mesec hodi v drug lokal z drugo družbo in ko ga naslednjič vidiš...bo (upam) da tako kot da nič ne bi blo...
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

nič ... ni 'pravi' zate. ;)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

pač, njemu se zdi, da se ti bolj resno zanimaš za njega.
on pa od žensk išče samo f**, zato ti je rekel, da ni pravi zate, ker te niti noče s tem prizadet. tko da ne rini v to.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sama se nisva nikoli dobila. Večkrat da predlog, da bi skupaj kam šli. To, da bi šla sama je ignoriral. Je precej sramežljiv pri navezovanju stikov s puncami, zato dvomim, da išče f.. frendico, ker nikoli ne vidim, da bi kakšni utrujal.
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a manculina* »

Sweet Princess napisal/-a:Jah, očitno gre samo za njegov ego - da si ga pumpa s tem ko osvaja bejbe in jih ma za črtice...Druge razlage tuki ne vidim. Ko enkrat vidi, da tut punco zanima, pol je konc- ne vidi nobene perspektive več se ukvarjat s to punco...in ti si pač še ena "nesrečnica"...Ah veš kaj, ne sekiraj se...mogoče kakšen mesec hodi v drug lokal z drugo družbo in ko ga naslednjič vidiš...bo (upam) da tako kot da nič ne bi blo...

se strinjam! :P
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss September »

študentka20 napisal/-a:ja lahko bi malo v šali ti rekla, da je tvoj vlak že odpelo! žal. tak realno pogledano,očitno je tako. če pač nisi htela bit z njim,ko te je on osvajal,si zdaj pač prepozna.

Če bi se on res zanimal za njo, ne bi odnehal. Očitno mu res ni dovolj pomenila. Kar je po eni strani še boljše, da je to tako zgodaj ugotovila.

sanjaanja, verjamem, da ti je bilo grozno slišat te besede, ampak to veliko pove o njem. Ti se raje umakni od njega. Verjemi, da obstaja nekdo, ki pa bo pravi zate. Čeprav morda glede na to, da si rekla, da je sramežljiv, je res, da se boji izdati svoja čustva. V vsakem primeru se umakni, pa boš videla. Mogoče bo odnehal in osvajal drugo- potem te res ni vreden. Mogoče pa te bo začel zopet osvajati- takrat boš vedela, da je bil res prej prisoten strah in se splača manj čakati in prej zgrabiti priložnost.
Worship me or walk away.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ne vem kaj je z njim, še manj kaj je z mano. Poznam ga že 3 leta in še nikdar ga nisem videla osvajati kake druge ženske. Msilim, da je tip, ki se to sploh ne upa početi. Tudi meni se je zelo previdno približeval, nikoli nič konkretnega, ampak pač tista majhna pozornost. Kadarkoli je naneslo na debato o ženskah, čustvih, vedno se je zaprl vase, ostal brez besed. Zakaj zdaj tale šok, ko je sprevidel, da mi nekaj pomeni (sicer pojma nima koliko mi res pomeni). Mislim, da želi ostati sam in se sploh ne upa spustiti v razmerje z žensko.
V meni pa so se prebudila čustva, ki jih ne znam zatajiti. A ne upam razkriti. Ne znam si predstvaljati življenja brez njega. O njem sanjam podnevi in ponoči. Pogrešam ga.
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Kdaj sta nazadnje imela kak stik sploh? Če si že kje napisala, pa nisem zasledila, se opravičujem. Možno je res, da je doživel kako razočaranje kdaj v ljubezni. Lahko, da ima kakšne težave- nizka samopodoba, manjvrednostni kompleks... Ničesar ne bi mogla izključiti.
Worship me or walk away.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

En teden nazaj sva se zadnjič videla. Običajno se vidimo vsakih 14 dni, ker mi vsake 14 dni zahajamo v ta lokal, vmes pa drugam. Nek kompleks mora biti, ker vsaj upam, če mu ne bi bila všeč, da me potem nikoli ne bi osvajal. Nič pa ne izvem od njega kaj je narobe, ker enostavno presliši vprašanja, ki mu ne pašejo. Rada bi se nekje na samem iskreno pogovorila z njim, a nimam te možnosti.
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

In kak odnos mata zdej? Se pogovarjata ipd.? Probaj čim bolj natančno opisati sedanji odnos. Tud men je to sumljivo in nekak ne vem, kaj bi lahko naredila. Če ima res osebne težave, potem je edina rešitev, da jih sam reši. Verjamem, da imaš močno željo, da bi izvedela resnico in da bi mu verjetno tud sama želela pomagati. Vem, kako je čakanje lahko mučno. Prisiliti ga ne moreš, da se ti izpove. To bi ga še bolj prestrašilo in bi se še bolj oddaljil od tebe. Včasih moraš potrpeti. Čas prinese vse...
Worship me or walk away.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

maš njegovo cifro ali pa msn? kontaktiraj ga,pa ga povabi na kavo pa se pogovorita!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

V normalnem odnosu kot sva bila. A o čustvih se noče pogovarjati. Mogoče si želi samo prijateljstvo, v vezo pa se ne upa spustiti, ali pa sploh noče? Po eni strani imam občutek, da si želi imeti punco, a drugič imam občutek, da jo sploh noče imeti. Kdo bi ga razumel.
Nimam njegove cifre, ali česarkoli drugega.
Uporabniški avatar
black
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a black »

Včasih je moškim lov bolj pomemben od ulova. Tipu je všeč tist flirtanje odnos, kater se pa spremeni, če kar naenkrat nima več ničesar za osvojit.

Moj nasvet: ignoriraj, pozabi.
Odgovori