Ali se dela norca iz mene
Po čem sklepaš da ni v kakršnikoli vezi? Če ga videvaš samo v družbi prijateljev in je pri dejstvih zadržan?
To je sicer samo moje mnenje, ampak meni deluje kot nekdo, ki je v vezi, pa kakršnakoli že je. Veš koliko razlag obstaja? Milijon pa še kakšna.
Torej se pridružujem tistim, ki pravijo:
Če ti je sam za sex--> go for it !
Če pa misliš vpletat čustva pa...vsaj 2x premisli .....
To je sicer samo moje mnenje, ampak meni deluje kot nekdo, ki je v vezi, pa kakršnakoli že je. Veš koliko razlag obstaja? Milijon pa še kakšna.
- Miss September
- Debatorica
In kaj je on potem naredil? Spremenil temo, te ignoriral?
Js pravzaprav ne razumem. Ne vem, kaj bi si mislila... Pa se pogovarjata o kakih resnejših temah? Ali je samo zabava vse skupaj, ko se dobite? Ker glede na vse prejšnje objave si ga res ne morem nikakor razložiti. Zdi se mi tako skrivnosten.
Js pravzaprav ne razumem. Ne vem, kaj bi si mislila... Pa se pogovarjata o kakih resnejših temah? Ali je samo zabava vse skupaj, ko se dobite? Ker glede na vse prejšnje objave si ga res ne morem nikakor razložiti. Zdi se mi tako skrivnosten.
Worship me or walk away.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Isana napisal/-a:Po čem sklepaš da ni v kakršnikoli vezi? Če ga videvaš samo v družbi prijateljev in je pri dejstvih zadržan?
Ker ga toliko poznam, da vem, da je samski. Vedno s kolegi, nobene ženske zraven.
Poleg tega poznam njegove kolege in on moje, tako da se toliko poznamo, da bi se takoj izvedelo, če bi bil v vezi.
-
- Cosmopolitanka
Miss September napisal/-a:In kaj je on potem naredil? Spremenil temo, te ignoriral?
Nič ni rekel. Odšel nazaj do kolegov. Pogovarjamo se razno razne zadeve, resne in neresne.
- Miss September
- Debatorica
- Miss September
- Debatorica
- Miss September
- Debatorica
sanjaanja napisal/-a:Lahko samo poskuša, če bi mu slučajno ratalo, ker najbrž ve, da mi je všeč. Mogoče si želi sexa. Resne veze pa očitno ne. Imam občutek, da se je odločil, da bo ostal samski.
če bi mu slučajno ratalo........ seveda, 10 let mlajša pa le ni tok slab plen, pa čeprav sam za položit...ego, ego....
Oprosti, sem samo realna.
- Miss September
- Debatorica
Js bi počakala še malo, ga opazovala in ugotavljala, kdo on je in kaj si želi. Toda obenem ne smeš pozabiti uživati življenja. Ne ubadaj se z njim. Raje se imej lepo in če boš spoznala, da tole nima rešitve, ga pozabi... Si že dovolj odrasla in zrela oseba, da te ne bi smela čustva tako prevzeti. Pusti razumu, da jih kontrolira.
Worship me or walk away.
-
- Cosmopolitanka
Miss September napisal/-a:Js bi počakala še malo, ga opazovala in ugotavljala, kdo on je in kaj si želi. Toda obenem ne smeš pozabiti uživati življenja. Ne ubadaj se z njim. Raje se imej lepo in če boš spoznala, da tole nima rešitve, ga pozabi... Si že dovolj odrasla in zrela oseba, da te ne bi smela čustva tako prevzeti. Pusti razumu, da jih kontrolira.
Hvala ti za dobre nasvete

Enkrat mi je pravila ena kolegica, ki ga malo bolj pozna že dalj časa, da ji je zaupal, da je nekoč imel punco, a mu je doma mati težila zaradi nje, da ni dobra,... Potem se je nekoč dobival še z eno, ampak v bistvu bolj za sex, domov pa jo ni vozil. Mogoče zaradi slabe izkušnje doma? Ali njegov cilj?