Ali se dela norca iz mene
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Smo se dobili tale teden enkrat na pijači in kaj mi moja simpatija izjavi.
Če bi se midva enkrat dobila in malo "zigi-zigi"

Kaj naj zdaj storim, pošljem tipa v tri krasne, ker ni resen, ali izkoristim priložnost, mogoče pa ga na ta način le dobim, ker mi je neznosno všeč?
Mislim, da ti je jasno povedu, da kej več ko seks ne bi meu s tabo. In škoda, da bi se "umazala" zrd njega, če boš mela sam seks z nim.
Jz ne bi, ker vem, da se pol ne bi počutla dobro. Če ti pa tolko ušeč pejdi z nim. Sam se zavedi, da več kot seksa ne moreš pričakovat.
Jz ne bi, ker vem, da se pol ne bi počutla dobro. Če ti pa tolko ušeč pejdi z nim. Sam se zavedi, da več kot seksa ne moreš pričakovat.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
sanjaanja napisal/-a:Kaj naj zdaj storim, pošljem tipa v tri krasne, ker ni resen, ali izkoristim priložnost, mogoče pa ga na ta način le dobim, ker mi je neznosno všeč?
na ta način boš dobila čist samo to kar ti je blo ponujeno

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Pomoje izgubit nimaš kaj. Lahko pa mogoče vsaj nekaj dobiš. Niti za dostojanstvo se ti nima kaj it, ker ga ne boš izgubila, ker ti je svojo slabo plat za sebe najprej razkril on. Tako, da slabša nisi od njega. Razmisli, ali je bolje, da ignoriraš vse skupaj, ali pa ti je toliko do njega, da boš izkoristila vsaj tisto kar ti je dano. So izjeme, ko se iz navadnega sexa lahko razvije celo kaj več. Najbrž je na tvoji strani že kaj več, ampak vse to lahko pripelje do še večjega hrepenenja po njemu.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Isana napisal/-a:no da še js dodam svoje:
vse neki razpredate o psihološkem profilu tega tipa
a je kera pomislila, da je tip pr 39h mogoče poročen, ali kakorkoli drugače vezan, lah da ma tud otroke, pa se hodi mal zabavat sam ven. Dovoli si mal flirtanja in to je to
Ni poročen. Nima otrok. Ven hodi s kolegi.
- Miss September
- Debatorica
sanjaanja napisal/-a::wall: Ampak tale se pa res dela norca iz mene![]()
Smo se dobili tale teden enkrat na pijači in kaj mi moja simpatija izjavi.
Če bi se midva enkrat dobila in malo "zigi-zigi"![]()
Smem vprašat, kaj si mu odgovorila? In kaj čutiš ob tem? Bi se rada dobila z njim, čeprav ne misli nič resnega?
Worship me or walk away.