*pikyca* napisal/-a:p!ka napisal/-a:Ne bom odpirala nove teme, če pa se komu zdi potrebno nej.
Zanima me, če imate kakšno mejo v zvezi, ko se gre za sanje. Recimo, da bi se vaš dragi odloču, da gre za 2 leti nekam v tujino in vas niti ne upraša za mnenje. Za bilo kašne sanje mislim.
Kaj najprej postavite na prvo mesto svoje sanje pa čeprav se te ne ujemajo z vajinimi sanjami/vajino zvezo ?
Kako sprejemate to, da partner dela samo oz. največ na svojih sanjah ?
Kaj pa vaše skupne sanje ?
Drugač ti dam pa čist prov, saj če se je odloču bit s tabo, mora gledat tud nate in če sta mela svoje skupne sanje, cilje, kaj mu pol tlele ni jasn, da kar naenkrat gleda sam nase. To mi gre pri tipih tok na živce ej, ker se mi zdi, da skoz bolj gledajo le nase.
Jaz osebno, zmerej najprej gledam na naju, šele potem nase. V bistvu zmerej najbolj gledam nanj. Halo, sej je moj fant, ampak zanj tega ne bi mogla rečt in to me kdaj full jezi. Ko pa enkrat nardim nekej po svoje, pol je pa čist vse narobe.
Npr. sva govorila, da greva na morje in to, potem pa on zaradi šihta ni mogel in sem šla za par dni čisto sama, sama. Cel halo je bil, kaj jest mislem in ne vem kaj. Samo kaj pa nej bi nardila, če so bili to edini moji prosti dnevi to poletje.