Ali je moj izgled napačen?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a matty13 »

*pikyca* napisal/-a:
p!ka napisal/-a:Ne bom odpirala nove teme, če pa se komu zdi potrebno nej.

Zanima me, če imate kakšno mejo v zvezi, ko se gre za sanje. Recimo, da bi se vaš dragi odloču, da gre za 2 leti nekam v tujino in vas niti ne upraša za mnenje. Za bilo kašne sanje mislim.

Kaj najprej postavite na prvo mesto svoje sanje pa čeprav se te ne ujemajo z vajinimi sanjami/vajino zvezo ?

Kako sprejemate to, da partner dela samo oz. največ na svojih sanjah ?

Kaj pa vaše skupne sanje ?

Drugač ti dam pa čist prov, saj če se je odloču bit s tabo, mora gledat tud nate in če sta mela svoje skupne sanje, cilje, kaj mu pol tlele ni jasn, da kar naenkrat gleda sam nase. To mi gre pri tipih tok na živce ej, ker se mi zdi, da skoz bolj gledajo le nase.

Jaz osebno, zmerej najprej gledam na naju, šele potem nase. V bistvu zmerej najbolj gledam nanj. Halo, sej je moj fant, ampak zanj tega ne bi mogla rečt in to me kdaj full jezi. Ko pa enkrat nardim nekej po svoje, pol je pa čist vse narobe.
Npr. sva govorila, da greva na morje in to, potem pa on zaradi šihta ni mogel in sem šla za par dni čisto sama, sama. Cel halo je bil, kaj jest mislem in ne vem kaj. Samo kaj pa nej bi nardila, če so bili to edini moji prosti dnevi to poletje.
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
jablana
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jablana »

Da vas malo potolažim, vse osamljene. Jaz sem bila brez fanta...kakršnegakoli...do mojega 19. leta. Nihče se ni nikoli zanimal zame, vsaj ne očitno. Čeprav so mi bili všeč drugi in sem naredila nekaj v tej smeri, ni bilo nikoli nič. Počutila sem se že kot da sem prozorna. No lansko poletje sem pa malo zamenjala družbo in čisto slučajno spoznala njega. Najprej sem ga imela kot le znanca, čez en mesec so se pa stvari drastično spremenile. Ta "znanec" je sedaj moj fant že dobro leto :D . Tako da punce, nikoli ne obupat, ker vas čaka takrat ko boste najmanj pričakovale
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

tud jst se večkrat sprašujem isto kot je p!ka vprašala. problem nastane če mata partnerja čisto nasprotujoče si interese. kukr opažam, se punce čist preveč podrejamo našim fantom, marsikatera se sploh nima lepo če ni fanta ob njej. velik del prostega časa jim naklonimo, pa sploh ni nujno da je ta čas lepo preživet. me smo že vse vesele če smo lahko z Njimi. tud sama sem taka. lepo mi je že če sem z njim, čeprav ne počneva tistega, kar bi morda jaz želela. zadnje čase ugotavljam, da se celega lajfa ne da tako furat. rodimo se kot edinstvena bitja, globoko v sebi smo sami s sabo, in če svoje življenje posvetimo nekou drugemu se mi zdi, da veliko zamudimo. včasih se mi zdi, kot da imam dvojno življenje. eno ko sem s fantom, in eno ko sem sama oziroma s prijatelji. zdi se mi, kot da me fant ne pozna tako kot sem v resnici, pa čeprav sva že dolgo skupaj. enostavno imava tako drugačne interese, da težko kaj skupaj počneva. in ko sem z njim, zanemarim svoje želje. v bistvu izgubim svoj pravi jaz. pa je sploh vredno? življenje je eno in edino. življenje je naše, mi pa smo vse bolj odvisni od drugih. zdej končno razumem vse tiste, ki se odpovedo intimnemu življenju, družini, otrokom... res da smo ljudje družbena bitja, a zdi se mi, da je življenje veliko bolj polno če si ga krojimo sami in smo v tem smislu egoisti. sam kaj ko nas vedno premagajo čustva. idealno bi blo, če bi vsak našel sebi podobnega partnerja ali pa vsaj nekoga, ki je pripravljen sprejemat kompromise. sam na žalost je lajf prekratek, da bi iskali takega partnerja. in potem obtičimo tam, kjer nas naplavi..

mah, sej sploh ne vem kaj sem želela povedat. vem le, da vse bolj razmišljam da bi se za nekaj časa odklopila in počela tisto, kar si želim, brez da bi me kdo oviral, brez da bi koga pogrešala ali bila v dvomih.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Točno to, kar je punkie_ napisala razmišljam, se sprašujem in se počutim tudi jaz. :roll:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Aleksa1389
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Aleksa1389 »

Prava ljubav uvek boli!!!!
Ljubav nije ljubav da ne boli!!!
ЈЕДНА ЈЕ СРБИЈА!!!! КУРВИ ЈЕ МНОГО :cool:
*Tweety
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: love..

Neprebrana objava Napisal/-a *Tweety »

Spela_ napisal/-a:
Ledenaa napisal/-a:
Spela_ napisal/-a:jest res nevem več a je z mano neki narobe al s tipi..zmerej k mi je kdo ušeč jest nemu nisem..in pol tko nimam nkol sreče v love..tko se mi zdi ko da je neki napačnga na men čeprov se mam za ok osebo pa tut ostali frendi pa frendice so tazga mnenja..a je mogoče narobe s tem da sm tok velika al kaj(184cm) čeprov tut zgledam ne tok slabo..usaj ostali tko rečejo..najhujš je pa da se zrd tega ful osamlen počutm:/..ka bi vi nardile na mojmu mestu?

OMG najdla sm dvojčico!
Jst mam okrog sebe velik frendic in najboljšo prjatlco, ki mi pomen res vse, ljubečo družino, ki je enkratna, dobre sošolke in (nekatere) sošolce ampak, ko je govora o ljubezni, sem pa :eek: In ravno danes sm šla na drsanje, okrog sebe gledala parčke, moja sošolka je tut čiiist zalublena (s tipom je že več kt en let) in vse, k jih poznam, dobivajo tipe! Al pa v Ljubljani vidm kšno punco, k si ne bi nikol mislna, da bo mela tipa, pa lih ta ga ma-luškanga ponavad. Visoka sm tut jst (177), sama seb se zdim čit ok, mam očala, ki mi čist lepo pašejo, mam smisel za humor ... Ok, mogoče sm preveč čustvena ampak halo?!
A so tipi slepi al kaj?!?!
Jst bi tok mela enga, da bi me k seb stisnu pa da bi mi reku, da me ma rd (ampak zato rabm tipa, moško ljubezen..).
In ja, vem kako se počutš.. Osamljeno..

I'm gettin' lonely, I need somebody to hold me :?

Žal, ti ne morm nč svetovat, lahko samo "jambram" s tabo :)

res lepo da nism edina:)..mam sošolko k ni nevem kašna lepotica je pa simpatična pa u redu pa ma tipa..pol pa k vidm modelke k niti niso tok lepe pa majo tipe..jest pol res nvem..pa res usaka frendica ma tipa

:eek: :eek: Ej ... se čist podpišem pod tole... ... Pa ne sam to da - nimam tipa oz. ne najdem... js nism š nikol bla s tipom SPLOH!! In to pr mojih skor 18-ih letih.. ja vem OMG ... sam vem tud da sm si za to kriva sama - (samozavest na nuli) :( .. jebat ga ... alkua

Punce - držmo se!
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Sverige.

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenaa »

Joj me se mormo prov dobit enkrat pa it skupi vn :D
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Spela_
Sramežljivka
Sramežljivka