ryu10kyu napisal/-a:Ali se ni še nobeni zgodilo da je zaradi ignoriranja povzročila zelo negativen odziv dečkota? Poznam primere ko jo je model potem začel zasledovati, klicati ene 100krat zaporedoma, itd.
Enim se scufa potem
Men se je. 2 leti nisem imela miru. Dobesedno sem se ga bala, ker je bil tak nepredvidljiv. Kamorkoli sem šla, sem se ozirala okoli sebe, če ga bom slučajno zagledala in se bo treba kam skrit. Na nobeni žutki se nisem dobro počutila, vedno sem imela občutek, da je nekje blizu mene. In po dolgem prerekanju preko SMSov, je končno dojel, da sva se preveč spremenila v tem času in da nikoli več ne bo tako kot je bilo. In potem sva se kakšne pol leta kasneje srečala iz oči v oči v eni ozki ulici, kjer so bili avti povsod po pločnikih, da sem komaj hodila. On, jaz, iz oči v oči. Pozdravila sem ga, brez kakšnega posebnih obraznih gibov, šla mimo, on me je gledal s svetlečimi očmi, češ da je komaj čakal da me vidi. Po glavi so mi rojile scene, ki sem jih imela z njim, žal besede, njegovo klicarjenje s skrite št., strah, vse. Ko sem naredila še par korakov do ovinka, sem se spomnila, da sem pred dvema tednoma zamenjala tel. št. in da sem za njega uradno nedosegljiva.
Prepričana sem v to, da me je poklical. Ko sem ga naslednjič videla, spet kakšno leto kasneje, sem v njegovih očeh videla, da je dojel, da ga nočem več v svojem življenju. Poleg tega sem imela ob sebi takrat 3 dobre prijateljice, ki so me obstopile kot bodigardi in me odpeljale stran, še preden bi mu prišlo na pamet, da me ogovori.
That`s what friends are fore. And I`m glad I have them.
Po moje tipa najbolj zaj* če se v kratkem času pojaviš v družbi prijateljev, prijatlejic, nasmejan in srečen.