Maščevanje?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka

Maščevanje?

Neprebrana objava Napisal/-a sabinca:) »

Pozdravljeni!

Mene zanima vaše mnenje..Kaj si mislite o tem, da bivšemu vrnete milo za drago, s tem mislim neposredni, kot tudi posredni način.. Pač, rečmo, d je bivši biu fuul prasec, da je lagal..itd, in sta končala..kako se bi obnašale v takem primeru? Tko, da bi se ve počutile samozavestno pred njim..sj ne rečem, d mu zdj klofuto stisneš, sm na kak način tko, d mu narediš vtis, da te ne more več ponižati in prizadeti, in da si vrneš njegovo spoštovanje do tebe... Kak bi ve nekomu vrnile milo za drago..
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Jaz se nisem maščevala, sem ga preprosto povsem ignorirala, ko je po določenem času začel najprej na lep, potem pa na precej podel način iskati mojo pozornost. To najbrž bolj boli, pa še neko zadoščenje imaš.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Ignoriranje oziroma občutek, da ti je vseeno najbolj boli ;)
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Moj bivsi je bil tak prasec, ce ga lahko tako poimenujem, pa se nisem nikoli s tem utrujala.
Najbolj ga je prizadelo to, da se nisem zmenila za njega, ko je on to hotel in tudi to, da je hotel biti nazaj z mano, jaz pa sem ga zavracala.

Mascevanje se mi zdi zelo otrocje. Not my style.
You want me to be something I can never ever be.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

maščevanje?huh, kok si pa stara, trinajst?
Mislm nevem, maščevanja so napodnu in s tem nič drugega ne pokažeš kot to, da si se spustila na njegov prmitivni nivo.
jst tega ne razumem.ok bil je tam, prizadel vas je, ampak zdej vaju ni več in živi lajf naprej po svoje njega pa briši iz življenja.
kaj boš imela od maščevanja, misliš da zadoščanje?verjemi da ne.Pa še bolj primitivno izpadeš in še bolj mu boš dokaala, da ti še evdno ni vseeno zanj in da še vedno nanj misliš.
Punca, life goes on :wink:
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

Nikoli se nisem bivsim mascevala. Z vsakim sem frendica ostala. Vedno rečem, da se jim bo vrnilo nazaj.. In tako je tudi bilo.
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Ne vem, zakaj bi se maščevala.
Če sta se razšla sporazumno, pol ok. Če pa sta se res skregala in ne vem kaj vse zmetala v obraz je blo pa to dost...zakaj bi nekej pogrevala. Nima smisla.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

edino dobro 'maščevanje' je ignoriranje. maščevanje v smislu milo za drago je primitivno. s tem pokažeš, da nisi nič boljši.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

najprej sem mu z nasmeškom zaželela vso srečo z novo bejbo (kar mu je bilo itak totalno čudno in nepričakovano)... potem je bilo nekaj situacij kjer se je vmešaval v moj lajf, čeprav se mu nebi bilo treba.
Po tem sem mu vrgla v fris vse kar mu je šlo in šla z dvignjeno glavo gladko naprej. :cool:
to ga je najbolj špiknilo, filing da se mi tkorečeno 'jeb*' za najino bivšo zvezo, zanj in za najin trenutni odnos.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Ignoriranje je najboljša stvar ja.. ker bolj ku bi se ubadala z njim bi mu s tem samo pokazala kko ti ni vseeno..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

kajira napisal/-a:edino dobro 'maščevanje' je ignoriranje. maščevanje v smislu milo za drago je primitivno. s tem pokažeš, da nisi nič boljši.

Se popolnoma strinjam :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Ali se ni še nobeni zgodilo da je zaradi ignoriranja povzročila zelo negativen odziv dečkota? Poznam primere ko jo je model potem začel zasledovati, klicati ene 100krat zaporedoma, itd.
Enim se scufa potem :lach:

Meni osebno se to ne zdi ravno lepo...konec koncu je vsak človek...in se da z vsakim pogovoriti na neki ravni ali nivoju...je kruta scena...ampak za moj okus nehumana in ne bi mogel neki deklici s katero sem bil to narediti...se pogovorim ugotoviva skupaj da to nikamor ne pelje in se pač razideš na čim lepši način.
Meni osebno se zdi ignoriranje tudi nek dokaz čustvene nezrelosti...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
janna

Re: Maščevanje je sladko?

Neprebrana objava Napisal/-a janna »

sabinca:) napisal/-a:Pozdravljeni!

Mene zanima vaše mnenje..Kaj si mislite o tem, da bivšemu vrnete milo za drago, s tem mislim neposredni, kot tudi posredni način.. Pač, rečmo, d je bivši biu fuul prasec, da je lagal..itd, in sta končala..kako se bi obnašale v takem primeru? Tko, da bi se ve počutile samozavestno pred njim..sj ne rečem, d mu zdj klofuto stisneš, sm na kak način tko, d mu narediš vtis, da te ne more več ponižati in prizadeti, in da si vrneš njegovo spoštovanje do tebe... Kak bi ve nekomu vrnile milo za drago..

Upam, d te teme še ni bilo :oops: :)

Mojega bivšega je najbolj prizadelo ravno to, da je videl, da se imam zelo fajn brez njega, hodila sem žurat z kolegicami in smo se res fajn mele, vedno sem bila dobre volje in nasmejana, kar je bilo čisto v nasprotju s tem kar je on pričakoval, je mislil, da bom vsa zafrustrirana in da se bom v hišo zaprla :lol: Do njega sem se obnašala kot da ga ne poznam in zmeraj sem šla z dvignjeno glavo mimo njega, ker se jaz nimam takemu bebcu kaj uklanjat. :twisted:
Uporabniški avatar
Fusion
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Fusion »

Ma brez veze se je tko nizko spuscat d bi ga eki kloftala pa se tko izkazvala. Jst bi sla enostavn z dvigneno glavo mem usakic k bi ga srecala pa tut ceb mi blo se tko gadno neb nkol pokazala d mi je. Pa hodila ukol s fredicam alpa frendi in k bi ga srecala tko pokazala d ti je useen. Ce je ze kriza d bos pokazas svojo premoc nad njim.
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_T »

Če je bivši in končaš z njim, potem ne vidm smisla, da se mu hočeš maščevat in pogrevat stvari.
Odgovori