Maščevanje?
Maščevanje?
Pozdravljeni!
Mene zanima vaše mnenje..Kaj si mislite o tem, da bivšemu vrnete milo za drago, s tem mislim neposredni, kot tudi posredni način.. Pač, rečmo, d je bivši biu fuul prasec, da je lagal..itd, in sta končala..kako se bi obnašale v takem primeru? Tko, da bi se ve počutile samozavestno pred njim..sj ne rečem, d mu zdj klofuto stisneš, sm na kak način tko, d mu narediš vtis, da te ne more več ponižati in prizadeti, in da si vrneš njegovo spoštovanje do tebe... Kak bi ve nekomu vrnile milo za drago..
Mene zanima vaše mnenje..Kaj si mislite o tem, da bivšemu vrnete milo za drago, s tem mislim neposredni, kot tudi posredni način.. Pač, rečmo, d je bivši biu fuul prasec, da je lagal..itd, in sta končala..kako se bi obnašale v takem primeru? Tko, da bi se ve počutile samozavestno pred njim..sj ne rečem, d mu zdj klofuto stisneš, sm na kak način tko, d mu narediš vtis, da te ne more več ponižati in prizadeti, in da si vrneš njegovo spoštovanje do tebe... Kak bi ve nekomu vrnile milo za drago..
- metuljčica*
- Cosmofrik
Moj bivsi je bil tak prasec, ce ga lahko tako poimenujem, pa se nisem nikoli s tem utrujala.
Najbolj ga je prizadelo to, da se nisem zmenila za njega, ko je on to hotel in tudi to, da je hotel biti nazaj z mano, jaz pa sem ga zavracala.
Mascevanje se mi zdi zelo otrocje. Not my style.
Najbolj ga je prizadelo to, da se nisem zmenila za njega, ko je on to hotel in tudi to, da je hotel biti nazaj z mano, jaz pa sem ga zavracala.
Mascevanje se mi zdi zelo otrocje. Not my style.
You want me to be something I can never ever be.
maščevanje?huh, kok si pa stara, trinajst?
Mislm nevem, maščevanja so napodnu in s tem nič drugega ne pokažeš kot to, da si se spustila na njegov prmitivni nivo.
jst tega ne razumem.ok bil je tam, prizadel vas je, ampak zdej vaju ni več in živi lajf naprej po svoje njega pa briši iz življenja.
kaj boš imela od maščevanja, misliš da zadoščanje?verjemi da ne.Pa še bolj primitivno izpadeš in še bolj mu boš dokaala, da ti še evdno ni vseeno zanj in da še vedno nanj misliš.
Punca, life goes on
Mislm nevem, maščevanja so napodnu in s tem nič drugega ne pokažeš kot to, da si se spustila na njegov prmitivni nivo.
jst tega ne razumem.ok bil je tam, prizadel vas je, ampak zdej vaju ni več in živi lajf naprej po svoje njega pa briši iz življenja.
kaj boš imela od maščevanja, misliš da zadoščanje?verjemi da ne.Pa še bolj primitivno izpadeš in še bolj mu boš dokaala, da ti še evdno ni vseeno zanj in da še vedno nanj misliš.
Punca, life goes on

najprej sem mu z nasmeškom zaželela vso srečo z novo bejbo (kar mu je bilo itak totalno čudno in nepričakovano)... potem je bilo nekaj situacij kjer se je vmešaval v moj lajf, čeprav se mu nebi bilo treba.
Po tem sem mu vrgla v fris vse kar mu je šlo in šla z dvignjeno glavo gladko naprej.
to ga je najbolj špiknilo, filing da se mi tkorečeno 'jeb*' za najino bivšo zvezo, zanj in za najin trenutni odnos.
Po tem sem mu vrgla v fris vse kar mu je šlo in šla z dvignjeno glavo gladko naprej.

to ga je najbolj špiknilo, filing da se mi tkorečeno 'jeb*' za najino bivšo zvezo, zanj in za najin trenutni odnos.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Ali se ni še nobeni zgodilo da je zaradi ignoriranja povzročila zelo negativen odziv dečkota? Poznam primere ko jo je model potem začel zasledovati, klicati ene 100krat zaporedoma, itd.
Enim se scufa potem
Meni osebno se to ne zdi ravno lepo...konec koncu je vsak človek...in se da z vsakim pogovoriti na neki ravni ali nivoju...je kruta scena...ampak za moj okus nehumana in ne bi mogel neki deklici s katero sem bil to narediti...se pogovorim ugotoviva skupaj da to nikamor ne pelje in se pač razideš na čim lepši način.
Meni osebno se zdi ignoriranje tudi nek dokaz čustvene nezrelosti...
Enim se scufa potem

Meni osebno se to ne zdi ravno lepo...konec koncu je vsak človek...in se da z vsakim pogovoriti na neki ravni ali nivoju...je kruta scena...ampak za moj okus nehumana in ne bi mogel neki deklici s katero sem bil to narediti...se pogovorim ugotoviva skupaj da to nikamor ne pelje in se pač razideš na čim lepši način.
Meni osebno se zdi ignoriranje tudi nek dokaz čustvene nezrelosti...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Re: Maščevanje je sladko?
sabinca:) napisal/-a:Pozdravljeni!
Upam, d te teme še ni bilo![]()
Mojega bivšega je najbolj prizadelo ravno to, da je videl, da se imam zelo fajn brez njega, hodila sem žurat z kolegicami in smo se res fajn mele, vedno sem bila dobre volje in nasmejana, kar je bilo čisto v nasprotju s tem kar je on pričakoval, je mislil, da bom vsa zafrustrirana in da se bom v hišo zaprla

Ma brez veze se je tko nizko spuscat d bi ga eki kloftala pa se tko izkazvala. Jst bi sla enostavn z dvigneno glavo mem usakic k bi ga srecala pa tut ceb mi blo se tko gadno neb nkol pokazala d mi je. Pa hodila ukol s fredicam alpa frendi in k bi ga srecala tko pokazala d ti je useen. Ce je ze kriza d bos pokazas svojo premoc nad njim.