kje se vidiš čez 10 let?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
nincy87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nincy87 »

Čez 10 let bom najbolj prijazna medicinska sestra
:D
Uporabniški avatar
Brody*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Brody* »

hm...se že vidm kako bom študirala ob enem hodila v službo ter še naprej upam da uživala svoje samsko življenje :D :razz:
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

partner, kšno dete, gospodinja... pa veliiik potovanj po svetu :)
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss September »

Sem samska, imam veliko prijateljev in naučila sem se imeti rada ljudi. Hodim na tečaje za samopomoč, k jogi, meditiram, berem psihološke knjige in revije, pomagam drugim, napisala sem svojo knjigo za samopomoč, kuham si zdravo hrano, veliko časa preživim v naravi, hodim na potovanja po najrevnejših državicah, ker me fascinira tamkajšnje življenje ljudi, njihova kultura in ohranjanje tradicije... Zanimajo me najbolj preprosti ljudje, ker ne potrebujejo veliko. Z njimi se družim in sklepam nova prijateljstva. In seveda- naučila sem se govoriti 6 tujih jezikov tekoče. :freude:
No, to je bolj kot ne samo ena zgodba. Imam jih še več in nobena si ni podobna :D
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
liliya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a liliya »

js se vidm, kako zaprašene ceste pometam, pa na čopovi ulci za dnar prosjačm :D

ah ne...u bistvu nimam pojma, kva bo še iz mene :)
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objava Napisal/-a _ninchyka_ »

hmm... vidim se kot bolj zrelo in samostojno žensko, z družinico, lepim družinskim avtom in službo, ki si jo trenutno želim... če bo pa še kaj več se pa seveda ne bom upirala :D
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

hmm.. po moje bom nekje v enem majhnem stanovanju, čist na izi urejenem.. z fantom ali brez (upam da Z :D ) na mizi moj laptop na katerem bom kot freelance translator prevajale najbolj za*ebane tekste in popoldne vodila kakšen jezikovni tečaj. definitivno BREZ otrok.. ampak z dvema lepima kužkotoma in morskim prašičkom. kadar bom utegnila bom pobegnila v kakšno drugo mesto/državo in pomoje bom še bolj zmedena kot zdaj :)

itak so to takšne povprečne sanje..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:55, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Čez 10 let nameravam bit srečno poročena, imet enga sinčka, eno dobro službico, svoje stanovanje / hišo, v garaži pa Eosa.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Čez 10 let:

Hmm stara bom 29 :D : Do takrat si želim imet sinčka/hčerkico ( no al pa že kr 2), fino službico v 1. ali 2. razredu osnovne šole, kjer me bodo mel otročki radi, upam da bom srečno (!) poročena ( a preveč hočm če bi bla rada z mojim sedanjim? :oops: ), okol bi me vozu en lep avtoček, hiško bova mela pa nekje na podeželju da bi me zjutri zbudli ptički :D .
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

hmm cez 10 let.. Dobra sluzba (upam), moje stanovanje.. in potovanja.
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kitten* »

hmm.. vidm se na študiju, k sm tok butasta d bom ponavljala letnik :D haha jok3. ja vidm se v sanjskem poklicu psihoterapevtkinje al pa usj psihologinje za otroke. Pa kkšn beby zravn :D
Uporabniški avatar
WhiTe_ŁaDy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a WhiTe_ŁaDy »

srečno poročena... noseča z drugo deklico :D pa živela v razkošni hiši nekje v tujini :D komaj čakam :D :D :D :lol:
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

v bistvu nimam pojma,upam da mi bo do takrat nekako ratal najt nekaj kar bom res rada delala pa upam do bom vsaj približno srečna
želim si partnerja,s katerim se bova iskreno ljubila,mogoče celo kak otrok ampak za to je bolj malo možnosti,pa kakšne spodobne službe in to je to.
ali pa se uresniči moj skriti scenarij da grem v tujino samo ne vem,če mi bo uspelo zbrati dovolj poguma
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

WhiTe_ŁaDy napisal/-a:srečno poročena... noseča z drugo deklico :D pa živela v razkošni hiši nekje v tujini :D komaj čakam :D :D :D :lol:

to pa so sanje.
p.s.: pet smeškotov na post največ! :wink:

jaz si želim, da bi čez deset let gradila svojo sanjsko hiško. imela dva otroka (ali pa enega in enega v pričakovanju), poročena s svojim sedanjim fantom, končanim faksom in službo nekje v bližini doma.
to so moje sanje, želje, upanje - v kolikor se bo uresničilo, toliko bolje. :oops:
Odgovori