kje se vidiš čez 10 let?
- Miss September
- Debatorica
Sem samska, imam veliko prijateljev in naučila sem se imeti rada ljudi. Hodim na tečaje za samopomoč, k jogi, meditiram, berem psihološke knjige in revije, pomagam drugim, napisala sem svojo knjigo za samopomoč, kuham si zdravo hrano, veliko časa preživim v naravi, hodim na potovanja po najrevnejših državicah, ker me fascinira tamkajšnje življenje ljudi, njihova kultura in ohranjanje tradicije... Zanimajo me najbolj preprosti ljudje, ker ne potrebujejo veliko. Z njimi se družim in sklepam nova prijateljstva. In seveda- naučila sem se govoriti 6 tujih jezikov tekoče.
No, to je bolj kot ne samo ena zgodba. Imam jih še več in nobena si ni podobna

No, to je bolj kot ne samo ena zgodba. Imam jih še več in nobena si ni podobna

Worship me or walk away.
- _ninchyka_
- Debatorica
- Kraj: *paradiž*
hmm.. po moje bom nekje v enem majhnem stanovanju, čist na izi urejenem.. z fantom ali brez (upam da Z
) na mizi moj laptop na katerem bom kot freelance translator prevajale najbolj za*ebane tekste in popoldne vodila kakšen jezikovni tečaj. definitivno BREZ otrok.. ampak z dvema lepima kužkotoma in morskim prašičkom. kadar bom utegnila bom pobegnila v kakšno drugo mesto/državo in pomoje bom še bolj zmedena kot zdaj
itak so to takšne povprečne sanje..

itak so to takšne povprečne sanje..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:55, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Čez 10 let:
Hmm stara bom 29
: Do takrat si želim imet sinčka/hčerkico ( no al pa že kr 2), fino službico v 1. ali 2. razredu osnovne šole, kjer me bodo mel otročki radi, upam da bom srečno (!) poročena ( a preveč hočm če bi bla rada z mojim sedanjim?
), okol bi me vozu en lep avtoček, hiško bova mela pa nekje na podeželju da bi me zjutri zbudli ptički
.
Hmm stara bom 29

- WhiTe_ŁaDy
- Sramežljivka
- Kraj: Maribor
v bistvu nimam pojma,upam da mi bo do takrat nekako ratal najt nekaj kar bom res rada delala pa upam do bom vsaj približno srečna
želim si partnerja,s katerim se bova iskreno ljubila,mogoče celo kak otrok ampak za to je bolj malo možnosti,pa kakšne spodobne službe in to je to.
ali pa se uresniči moj skriti scenarij da grem v tujino samo ne vem,če mi bo uspelo zbrati dovolj poguma
želim si partnerja,s katerim se bova iskreno ljubila,mogoče celo kak otrok ampak za to je bolj malo možnosti,pa kakšne spodobne službe in to je to.
ali pa se uresniči moj skriti scenarij da grem v tujino samo ne vem,če mi bo uspelo zbrati dovolj poguma
WhiTe_ŁaDy napisal/-a:srečno poročena... noseča z drugo deklicopa živela v razkošni hiši nekje v tujini
komaj čakam
![]()
![]()
![]()
to pa so sanje.
p.s.: pet smeškotov na post največ!

jaz si želim, da bi čez deset let gradila svojo sanjsko hiško. imela dva otroka (ali pa enega in enega v pričakovanju), poročena s svojim sedanjim fantom, končanim faksom in službo nekje v bližini doma.
to so moje sanje, želje, upanje - v kolikor se bo uresničilo, toliko bolje.