ok, še ena z mal zmešano babico in ena ki vas razume.
nekateri res ne razjmete teh stavri, ampak ko nekdo zganja 24/dan teror nad tabo, potem bi verjetno tud pri vas prešlo meje spoštovanja.
Moja bakica je tud grozna.
bog nedej da si kdo kaj novega kupi in da to ona ugotovi.to je cel dan vik in krik, čeprav daje vsak iz svojega žepa.Tok je mtko sprovucirala, da zdej še celo liko pr men dol, da bakica ne vidi novih stvari.
karkoli je treba novega kupt, narest, popravt, se pritožuje in dela cele tragedije iz tega.Ko menjavamo kose pohištva ali aparate, ki so stari, ona na ksrivaj pokliče njene poznane mojstre, da bi prišli vse to popravt.madna, kdo še danes popravlja 30 let star pralni stroj?'čist nč se ji ne da dopovedat.
In recimo primeri, da gre pomivat posodo takoj po kosilu, ker je tko pač trea (halo, a lohk zadihamo pet minut)potem pa teži cel dan da je mogla pomivat posodo in tralala.vsa sleherni dan.
Ko geva z mami kam v šoping al pa naokol, naju že po pol ure kliče da kje sva kaj si misliva, kdaj misliva pridt..osorno in nesramno..moja mami je z živci tud čist na konc, sam prašnje časa je kdaj se ji bo utrgal
tkole ne gre, pa če verjamete ai ne.
sej ne rečem, zna bit tud kul, ampak večinoma se pa res obnaša grozno!
LČetos mami ni šla celo na morje, ker ni hotla it bakica s tadrugo hčerjo na vikend za en tedn, ker kao ji ni jasno kako gre mtka lahko kr na morje in njo ubogo samo pusti.Mislm groza!
Ampak kaj čmo.Pri nas je, v dom je nočemo dat, nimamo tega srca.ampak vseeo, včas je res zlo težko shajat.
jst sploh en hodm več gor h staršev, razen jest, ker če grem se zmeri skregam.
Da ne govorim o tem kako je zmer težila, ko nism mela še vsojga leta ko so kolegice h men pršle na kavo.valda, jst ekrat h njim, pol one h men in tko.In jih je napdala v fris, da so kurbe, da so brez frisa da hodjo sem kafe pit in nam trošt denar, pa take scene.
haloo noo??!!!
ista je nujegova babi.ma groza.sej zna bit tud kul sam tok tečna da grob.Skos neki brezveze teži, zmeri te premer od glave do pete, zmeri kšno pikro najde.In tud z jegovim fotrom se ne obnaša lih lepo.
jst pravm da mladi pa stari ne gredo skupi in se tega držim tko da se jih ogibam.