*_nincy_* napisal/-a:Najprej hvala bogu da ti nisi v naši družini,ker potem bi imela veliko še za povedati čez svakinjo!!!!!
Bol otročje osebe od tebe resnično ne morejo dobiti v familijo!
Nisem hotela jest pa haloooooo kdo zahudiča si ti???
Eden je glup, drugi se ne zna šaliti. Tvoje veličanstvo je pa popolno ali kaj?
Lej vzemi si slovar pa si dobro analiziraj besedo prilagajanje!!!!!
Če pa zgolj rabiš še najmanj 5 let do polnoletnosti ti je pa tako obnašanje seveda oproščeno in seveda letom primerno!
Uf, ne bi se mogla bolje strinjat. Lubica, dokler te ne podijo stran od njega in mu prepovedujejo, da se videva s tabo in dokler ti pustijo, da prihajaš k njim domov in te vabijo na kosila, verjemi, da nisi srečala familije iz pekla. Pa malo spoštovanja bi lahko pokazala. Meni tudi ni vse všeč na fantovi familiji (čeprav tako kot so nekatere rekle, se situacija spremeni ko sta dlje časa skupaj) pa jih vseeno spoštujem in mi na kraj pameti ne pade, da bi govorila takšne stvari o njih.
In da je tašča glupa... Recimo moja babica je bila iz revne družine, mogla takoj delat, res ni ravno razgledana pa včasih ji težko kaj razložiš, ampak, da bi ji rekla da je glupa pa nikoli v življenju. In res včasih poslušam zgodbice kako Francka še vedno ne govori z Micko pa me recimo ne zanimajo, ampak jo poslušam, ker njej to veliko pomeni in jo spoštujem.
Pa če ima tast slabe šale... pa kaj potem, a misliš, da tvoje šale pa vsi razumejo?
In če se ti lepo obnašaš (ker verjemi, da človek hitro začuti, če ga nekdo odbija), se bodo slejkoprej tudi njegovi starši začeli lepše obnašati. Če pa ne, vama pa tako ali tako ni treba živeti z njima in ko bo taščin odnos do tebe odvisen od tega ali bo videla svojega sina ali ne, si bo tudi ona malo premislila.
Recimo to, kar je pa arzenica razlagala - temu bi jaz rekla nespoštovanje in maltretiranje... Škoda, ker morate živeti skupaj. Tejle tašči bi pa pasala ena šok terapija, če bi sin bil zato. Preveč je popustljiv do nje in potem si ona lahko tako veliko dovoli. Ne vem kaj naj rečem drugega kot boga tvoja mami