Tašče in tasti!
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Jst ne vidim nič tragičnega v tvojem postu. Malce otročje deluješ (pa ne bit prizadeta); Sploh pa tvoja poteza da nisi hotla jest ko je tast povabu na skupno kosilo...Skrajno otročje. Pač že iz vljudnosti naročiš eno palačinko al pa kej..pa tut če nisi lačna. S tem si sam še poslabšala zadeve. Pri nama je tut minilo eno leto in pol, predenj sm poznala njegove ta stare. In še potem sm naslednje pol leta hodila z odporom tja. Ampak potem smo se ujeli je je zdej use super.
Sploh pa - preveč se obremenjuješ. Pač hodiš rekdo tja in je. In ostaneš pri pozdravih in to je to. Kakšna prijazna beseda tu pa tam te tudi ne bo pokopala. In če ti prijaznosti ne vračajo - so what. Pogoltneš cmok in greš dalje. Če je fant razumevajoč, potem bo use kul. Menda
Sploh pa - preveč se obremenjuješ. Pač hodiš rekdo tja in je. In ostaneš pri pozdravih in to je to. Kakšna prijazna beseda tu pa tam te tudi ne bo pokopala. In če ti prijaznosti ne vračajo - so what. Pogoltneš cmok in greš dalje. Če je fant razumevajoč, potem bo use kul. Menda

Sweet Princess napisal/-a:Jst ne vidim nič tragičnega v tvojem postu. Malce otročje deluješ (pa ne bit prizadeta); Sploh pa tvoja poteza da nisi hotla jest ko je tast povabu na skupno kosilo...Skrajno otročje. Pač že iz vljudnosti naročiš eno palačinko al pa kej..pa tut če nisi lačna. S tem si sam še poslabšala zadeve. Pri nama je tut minilo eno leto in pol, predenj sm poznala njegove ta stare. In še potem sm naslednje pol leta hodila z odporom tja. Ampak potem smo se ujeli je je zdej use super.
Se čist strinjam. Se mi zdi naslov teme nekak prekrut al kera beseda bi bla taprava. Sej se ne dogaja nč kej groznga. Lahko da so njegovi starši sam bl zaprti pa niso tko čustveni oz. tega ne znajo pokazat. Ne se tok obremenjevat s tem. Uzem jih take kot so

FemmeFatal napisal/-a:Uf, to s tem, ko se nehas truditi biti prijazen z njegovimi starsi, mi je pa znano. Nekaj casa se gre, ampak nekega dne ti pa klikne, da se res nisi dolzna nikomur klanjat, da se morata za dobre odnose truditi obe strani.
Khm, nebi rekla.Ona prihaja v njihovo hišo, tako da če ne drugega lahko usaj pozdravi, tudi če ji oni ne odzdravijo.sicer je ignoranca najboljše zdravilo ampak v njihovi bajti njih ne moreš kar ignorirat, tako da tole tukaj ne pride v poštev.
zdej tko.tvoj odnos tud ni neki najlepši.ne pozdravljaš, bežiš stran iz kosil itd.
sicer pa tvoje provedi niso nič drasične.njegova mama nekej brezveze lapa...ne oreš rečt, d aje zarad tega hudič.pač lapa.Moja mama tud lapa in ne pustim fantu besede rečt čez njo, ker ona pač rada govori noče pa s tem nobenmu nič slabega.Moj fotr je tud mal čudn.dostkrat se zgodi da je tok zamišlen, al pa zamišljeno bere kšn cajtng da res pozab odzdravt mojmu fantu ko pride h men.zrd tega se pa že ne bomo postavlal na glavo.
poleg tega pa, ne želi si res hudičeve tašče.imam ravno tako in verjemi, d abi rajš psolušala 24 ur skupej lapanja, ot pa to kar ona dela.stalno podjebavanje, metanje polen pod noge, posiljevanje z nekimi brezveznimi nasveti in ogromno tega.da ne omenim, da ima moj z njo že odkar je z mano odnos živjo-adijo, ker je bla tok proti men in mu težila naj me pusti.zakaj?ker ne more verjet da si je našel punco, ki ne mara hodit v hribe

skratka drugače ne bo šlo, kot da se boš v njihovi bajti delala fina oziroma jih usa pozdravla in tko.Druge tukej res ni.če pa kej težijo, pa ignoranca, al pa podjebavat nazaj.
odkar jst moji kajle zabijam nazaj, se je kr mal umirila in mal pre premisl, predn kšno uslarijo zine.ampak mene ne moti, govor kar češ

-
- Kofetarica
*purple* napisal/-a:FemmeFatal napisal/-a:Uf, to s tem, ko se nehas truditi biti prijazen z njegovimi starsi, mi je pa znano. Nekaj casa se gre, ampak nekega dne ti pa klikne, da se res nisi dolzna nikomur klanjat, da se morata za dobre odnose truditi obe strani.
Khm, nebi rekla.Ona prihaja v njihovo hišo, tako da če ne drugega lahko usaj pozdravi, tudi če ji oni ne odzdravijo.sicer je ignoranca najboljše zdravilo ampak v njihovi bajti njih ne moreš kar ignorirat, tako da tole tukaj ne pride v poštev.
Kje sem pa jaz napisala, da naj ju ne pozdravi? Logicno je, da moras pozdravit, ce prides k nekomu domov. Ampak se pa tud nehas trudit s cim vec, ko vidis, da niti na tisto osnovno vljudnost ni odgovora. Moj post se je torej nanasal na trud za boljse odnose, ne na pozdravljanje in odzdravljanje.
Anyway, upam, da se bodo odnosi vsaj malo popravili (mogoce se boste pa bolje razumeli cez leto ali dve, ko bosta onadva videla, da nisi ravno muha enodnevnica), ker vem, kako neprijetno je za oba partnerja, ce starsi ne odobravajo otrokove odlocitve pri izbiri partnerja.
no, js se tudi ne "razumem" najbolje s starši mojega fanta. ampak je problem, da mi posvečata 3x preveč pozornosti, kot je potrebno. pridem k fantu in sva sama mogoče 5-10minut, ker njegova mat zmeri uleti s kakšno pijačo, pito, sadno kupo,... fotr je pa rojen za nakladanje. ko enkrat začne pogovor ima vsaj polurni monolog. če je pa še tamau doma je pa sploh kriza... sem mu pa povedala, da mi pri njih ni všeč in sva tam bolj poredko.
Pač, treba se je prilagajat. Ko si skup z nekom, moraš bit pripravljen tudi na to, da si kdaj pa kdaj skup z njegovo familijo. Tud jst se ne razumem najbolje z mojo bodočo taščo, pa se da vse potrpet, če imaš nekoga rad. Sej ni treba, da se vsak dan ali pa vsak teden vidite, ampak pač takrat, ko se, globoko vdihneš, pogoltneš cmok in potrpiš. Ne moreš zdej neki svoje furat, da so ti bedni pa ne vem kaj, so del tvojega fanta, ne glede na to, kakšni so in to moraš sprejet, če misliš ostati z njim.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
- Sramežljivka
Hmmm..kje pa sem jst napisala, da jih ne pozdravljam?
Vedno jih, še vedno se lepo pogovarjamo, ker še vedno vse pogoltnem (zaenkrat, ma to zame ni tipično)... Mogoče bi se morali pogovorit, sam ne vem, če bi kaj pomagalo...
Glede otročjosti pa ne zamerim, ker priznam, da sem za nekatere takšne stvari res kdaj otročja...sej sm se tko tud počutla! To tud fantu povem, da sn taka, so what? Jebiga...
Aja drgač pa palačinka al karkol takega nebi pršla v poštev na tam poznem kosilu... Hajsesajeti, vsi naročijo ribice in tako in jaz nej bi palačinko??
Pa sej bi me stari nagnal...

Vedno jih, še vedno se lepo pogovarjamo, ker še vedno vse pogoltnem (zaenkrat, ma to zame ni tipično)... Mogoče bi se morali pogovorit, sam ne vem, če bi kaj pomagalo...
Glede otročjosti pa ne zamerim, ker priznam, da sem za nekatere takšne stvari res kdaj otročja...sej sm se tko tud počutla! To tud fantu povem, da sn taka, so what? Jebiga...

Aja drgač pa palačinka al karkol takega nebi pršla v poštev na tam poznem kosilu... Hajsesajeti, vsi naročijo ribice in tako in jaz nej bi palačinko??

novantasei napisal/-a:sem se odločila, da bom še jaz tko "po vetru"...pozdravla bom in to je to. Samo osnovno.
Mnja, tole sem mal preslabo prebrala

Ne se pogovarjat s taščo o tem.ne, to ni ok.Vseeno če ma čudno mnenje o tebi ga bo mela lahko še hujšega, poleg tega ne veš kako bo odreagirala, da se en v njeni bajti nanjo spravlja.
Lej punca..Nobenga bavbava ni tle.Pač se obnaša v skladu z njimi, živjo-adijo, kakšno je vreme in to je to.
če tepovabijo an kosilo pojdi in jej kosilo, ne se neki preseravat pa stran bežat.že to je minus.
femme, jst sm razumela, kot da se ona ni dolžna nobenmu klajat....zato sem izpostavila tud da je pač to njihova hiša in tam se je pač na žalost treba klanjat al pa ne it tja.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Nevem no ne zdise mi primerno da za njegovo mami misliš, da je glupa...tudi če je malo čudne narave nebi smeli tega reči oz. si misliti...
Ja če se ne razumeš z njimi se pač ne...saj neboš z njimi živeli ampak s fantom...če bo fant celo življenje kot kuža poslušal njegovega očeta naj bo potem z njim...to mu povej da nej se malo zase postavi....da je to kr malo preveč...
Ti se pa bolj potrudi...
Aja pa tema Tašča obstaja...lahko bi tja not pisala svoje probleme...
Ja če se ne razumeš z njimi se pač ne...saj neboš z njimi živeli ampak s fantom...če bo fant celo življenje kot kuža poslušal njegovega očeta naj bo potem z njim...to mu povej da nej se malo zase postavi....da je to kr malo preveč...
Ti se pa bolj potrudi...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Tigi napisal/-a:Nevem no ne zdise mi primerno da za njegovo mami misliš, da je glupa...tudi če je malo čudne narave nebi smeli tega reči oz. si misliti...
Misli že lahko, ampak sem pa skoraj prepričana, da se to odraža tudi na njenem odnosu do "tašče", to pa ni kul. In ne glede na to, kakšne traparije ženska razlaga, vsak lahko zdrži 15 minut banalnega klepeta med pripravo solate.
Verjamem, da niso ljudje po tvojem okusu, ampak prav prilagodljiva pa nisi. Če sem jst lahko ob prvem kosilu s fantovimi starši grah jedla, bi pa tebi ribo verjetno tudi zneslo

Ne vem no, meni se res ne zdi, da bi bil tak kdo pretirano sovražen do tebe, samo razlikujete se.
- *frutabela*
- Sramežljivka
Fantu želim, da bi imel punco, ki se razume z njegovimi...jst to najbrž ne bom nikoli. Zato ne vem, al naj se umaknem???
Zakaj bi se umaknila zaradi njegovih staršev? Če se ti dobro razumeš s fantom, potem ne vidim razloga da končaš s fantom.. Če je res tako "mučno" kot opisuješ, pač potrpiš tisti čas ko sta na obisku.. Mogoče bo pa ščasoma bolše
Zakaj bi se umaknila zaradi njegovih staršev? Če se ti dobro razumeš s fantom, potem ne vidim razloga da končaš s fantom.. Če je res tako "mučno" kot opisuješ, pač potrpiš tisti čas ko sta na obisku.. Mogoče bo pa ščasoma bolše

Tigi napisal/-a:Nevem no ne zdise mi primerno da za njegovo mami misliš, da je glupa...tudi če je malo čudne narave nebi smeli tega reči oz. si misliti...
Ti se pa bolj potrudi...
Zdej sicer njene tašče ne poznam in ne morm rečt, ampak svojo recimo poznam in komot rečem kakšno slabo stvar o njej.Če pač človek nima vse soli v glavi, mu ne moreš rečt, da je superkul

zakaj bi se trudila?v njihovi hiši že, ker pač tam more bit tiho ko miška, ampak da bi se pa na glavo psotavljala za nek odnos, katerega ona nebi nikoli njej dajala, a-a, zakaj že?
Od takih ljudi, ki te en marajo, pač držiš distanco in ne vlagaš svojih živcev za brezveze.
Najprej hvala bogu da ti nisi v naši družini,ker potem bi imela veliko še za povedati čez svakinjo!!!!!
Bol otročje osebe od tebe resnično ne morejo dobiti v familijo!
Nisem hotela jest pa haloooooo kdo zahudiča si ti???
Eden je glup, drugi se ne zna šaliti. Tvoje veličanstvo je pa popolno ali kaj?
Lej vzemi si slovar pa si dobro analiziraj besedo prilagajanje!!!!!
Če pa zgolj rabiš še najmanj 5 let do polnoletnosti ti je pa tako obnašanje seveda oproščeno in seveda letom primerno!

Bol otročje osebe od tebe resnično ne morejo dobiti v familijo!
Nisem hotela jest pa haloooooo kdo zahudiča si ti???
Eden je glup, drugi se ne zna šaliti. Tvoje veličanstvo je pa popolno ali kaj?
Lej vzemi si slovar pa si dobro analiziraj besedo prilagajanje!!!!!
Če pa zgolj rabiš še najmanj 5 let do polnoletnosti ti je pa tako obnašanje seveda oproščeno in seveda letom primerno!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi