Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
piciyu
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MS

Neprebrana objava Napisal/-a piciyu »

...čim več berem to temo, tem bolj obožujem svojo taščo :?
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

piciyu napisal/-a:...čim več berem to temo, tem bolj obožujem svojo taščo :?

Loool :D :D - tudi jaz. Ugotavljam, da je kljub svoji sitnosti (v takšni količini je premorejo redki v moji bližini :D ) superohinsploh dobra "tašča" :) .
novantasei
Sramežljivka
Sramežljivka

Tast in tašča, da te kap (dobesedno:))

Neprebrana objava Napisal/-a novantasei »

No saj niti ne vem, če sem moj problem uvrstila v pravo temo...še sama ne vem, kam bi ga sploh uvrstila...ampak who cares;)

Tkole je- mam velike probleme z tastom in taščo. Ponavad so kao tašče namesto hudiča, tuki je pa obratno, oziroma sta kr oba skupi en velik hudič!
S fantom sva skupi leto in 4 mesece, mava dobro zvezo, ful se razumeva (ok, tud pri nama je tko, da je kak dan bolj kul, kak dan manj,...kot povsod) in vidiva drug drugega skupaj v prihodnosti. Vem, da me ljubi, tudi jaz njega. Vem tudi, da sm mu vse... Ampak problema med nama ni. Problem so samo njegovi starši.
Še preden sem ju spoznala, sem že imela informacije s strani prijateljice, češ da veljajo za velike čudake,... Kljub temu sem jim dala priložnost. Pač, človeka moraš spoznat sam. Fotr je zelo resen, z enim pogledom te preskenira,...hoče bit včasih zabaven in duhovit, ma mu ne uspeva. Nisem pokazala, da mi je bedn. Spet dam času čas, lepo se pogovarjamo, trudim se,...nekaj časa, potem pa me je minilo. Pri njih doma sva redko in ko kdaj prideva, me niti ne pozdravi, niti ne pogleda :!: ...in včasih tudi mojega fanta ne pozdravi...-> meni pa se zdi to nekaj osnovnega, bonton, da nekomu odzdraviš. Fant je edinec in očetu doma veliko pomaga. Ker ve, da je foter zajeban, mu ne ugovarja, ful preveč se mu klanja no, pa leze mu v rit, dobesedno. Foter drži vse "v šahu". Mama mu je podrejena, in preveč razmišlja, kaj bo rekla v njegovi prisotnosti in valda->vse kar on reče, je sveto.
Ker sem se tega naveličala, da nikoli ne vem, kaj naj pričakujem ko pridem k njim, sem se odločila, da bom še jaz tko "po vetru"...pozdravla bom in to je to. Samo osnovno... Mama mi veliko krat naklada kake neumnosti (malo je glupa) in jo lepo poslušam itd, četudi bi jo najraj nekam poslala... No, marsikateri punci bi se že utrgal film :roll: :)
Fant se z mojimi fantastično razume. Pri nas doma prebijeva večino časa, moji ga imajo kot za svojega, pri nas se počuti (po mojem še bolje :P ) kot doma...
To nedeljo je bil pobudnik, da bi se dobili moji starši, njegovi in midva. Mojim sem se jaz že večkrat zaupala, kakšni so njegovi, zato so točno vedeli kako in kaj. Jemali so jih z rezervo pač. Nekako so se kar ujeli, s tem da se moji z mnogimi razumejo veliko bolje. Moj foter se rad zafrkava, medtem ko je tast "fuuuullll" izobražen in pameten in ima svoj humor...ki ga velik krat ne razumemo vsi, kaj je v tem smešnega :) Mogoče smo vsi ostali malo čudni :cool:
Vedela sem, da nas bo tast povabil vse skupaj na kosilo (dan prej je imel r.d.). Fantu sem rekla, da jaz nebi šla. Ko nas je povabil, sem rekla, da ne grem, da nisem lačna. Itak potem tudi moj fant ni hotel. Po prepričevanju, sva odšla z njimi samo na pijačo, nato sva jih pustila same. Ful mi je blo bedno, ker mi je silil, naj si vendar nekaj naročim,... Meni pa ni blo do tega, mislim, nočem jesti na račun nekoga, ki ga ne maram...počutla bi se ful izkoriščevalsko!! Ne znam razložit tega... Potem sva s fantom šla. Ful mi je blo hudo, ker sem vedela, da bi on vse naredil, da bi se jaz razumela z njegovimi, ampak ne gre...priložnost sem jim že dala in če nismo ljudje za skupaj, nismo...
Pogovorila sva se glede vsega tega. Povedala sem mu, da ga imam ful ful rada, da ga nočem izgubit, ampak pa da nočem bit ceu life ujeta v ta problem...ko sem z njegovimi, mam feeling, da se vsak moj gib nadzoruje, vsak dih....groznooooo!!! :cry: In to tko tud je, se ne samo meni tko zdi... Ta moja reakcija, da nisem hotla it na kosilo, mi je bila bedna, otročja. Ampak s svoje kože ne morem...odločam se s srcem, ne morem se pretvarjat v nedogled! Meni to nerazumevanje predstavlja kar velik problem...vedno sem mislila, da bom imela tasta in taščo, ki bosta uredu (tako je dotlej tudi blo), pa hotla sem, da bojo moji kul in se bo fant razumeu z njimi (tko na srečo tud je)... Fantu želim, da bi imel punco, ki se razume z njegovimi...jst to najbrž ne bom nikoli. Zato ne vem, al naj se umaknem???
Vem, da me tast ne mara...tudi fantu govori kaj čez mene (fant mi to use pove)...zadnji primer: Oče mu je rekel, da je moj fant enkrat rekel, da s takšno punco, kot jo ima prijatelj, pa on nebi nikol hodu...Ona je ful močna in povprečna. Jaz sem tudi močna, sam ne tok...realno->izgledam bolje, veliko bolje, to sama vem...edina podobnost med nama so črni lasje. No in mu foter reče: "Rekel si, da nikoli nebi hodu z takšno punco, v bistvu imaš pa ravno takšno sedaj." To mi je fant komaj povedel, ker je bil prizadet, ker fotra ful upošteva. Mene to ni prizadelo, se ful smejim na ta račun in mi je zabavno...mogoče bom stariju celo kdej to omenla, pa ga mal zbodla :)
No sej je še veliko stvari, ma ni šans, da to vse napišem, že tko ful nakladam :? :)
Ampak- kaj naj naredim, so starši res tok pomembni? Al se preveč pbremenjujem s tem? Bi vi zarad tega fanta pustile? Mnjenja mnenja mnenja.... :!: :)
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Koliko sta stara?

In definitivno to kar si napisala Ni razlog, da fanta pustiš, če se le iskreno ljubita, sicer je pa to popolnoma tvoja odločitev in ne nas na forumu.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Brez zamere, ampak tudi tvoj odnos do njih ni ravno bleščeč. Za mamo praviš, da je glupa, o fotru pa sploh nimaš ene lepe besede. Pa ne trdim, da so super ljudje, ampak tako grozni, da ne bi mogla eno uro z njimi na kosilu zdržat, pa verjetno tudi niso.
Hočem povedat, da se mi zdi, da niti ne vlagaš truda v to, da bi normalno shajala z njimi. In če tebi in fantu to toliko pomeni, potem res ne razumem, zakaj se malo bolj ne potrudiš.
Uporabniški avatar
missT*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a missT* »

Če se ljubita, se jaz na tvojem mestu ne bi ozirala na njegove starše. Vendar bi jaz ostala na tistem kosilu, da bi jima dala priložnost,mogoče bi pa videla kakšno pozitivno lastnost in ne le kako sta smotana,čudna,... Verjetno sta s tem tudi onadva želela tebe spoznati in ti dati priložnost. In verjemi, da jima ni bilo vseeno, ker sta s fantom kar odšla. Tisto urco bi res lahko ostala a veš :) Oddolži se jima in ju ti naslednjič povabi na kosilo, recimo za tvoj rojstni dan...ali pa na pijačko kar tako. Verjemi, da jima bo všeč in se jima bo zdelo fino in s tem bosta tudi spremenila mnenje o tebi. Da boste imeli dober odnos nista potrebna le onadva, ampak tudi ti in seveda tvoj fant. Ker so tudi starši kar pomembni za zvezo. Tvojemu fantu ne more biti vseeno,ker ju ne maraš. Ker,če bosta skupaj,se ne boš mogla vedno izogniti srečanjem z njima. Pa saj ni nujno, da ste "najboljši prijatelji",ampak tistih parkrat na leto, ko ste skupaj, je pa le ok, da se vredu razumete.

Sicer se pa strinjam z julio_.
Zadnjič spremenil missT*, dne 19. Avg. 2008 14:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

jullia_ napisal/-a:Brez zamere, ampak tudi tvoj odnos do njih ni ravno bleščeč. Za mamo praviš, da je glupa, o fotru pa sploh nimaš ene lepe besede. Pa ne trdim, da so super ljudje, ampak tako grozni, da ne bi mogla eno uro z njimi na kosilu zdržat, pa verjetno tudi niso.
Hočem povedat, da se mi zdi, da niti ne vlagaš truda v to, da bi normalno shajala z njimi. In če tebi in fantu to toliko pomeni, potem res ne razumem, zakaj se malo bolj ne potrudiš.

Z napisanim se popolnoma strinjam. V življenju se moraš venomer prilagajati... Mislim da, če se boš ti tastu in tašči prilagodila, se bosta tudi ona dva tebi. Pa lahko sta še ne vem kako čudna. Zmotil me je tudi tvoj stavek: mogoče bom stariju celo kdej to omenla, pa ga mal zbodla. Če si pametna, pozabi na "zbadanje". S tem boš si naredila več škode kot koristi. Fanta pa jaz na tvojem mestu ne bi pustila. Saj ni on kriv, da se ti ne razumeš z njegovimi starši.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

se strinjam s tem kar je napisano :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
novantasei
Sramežljivka
Sramežljivka

Jst sm stara 20, on 27.
Ma jaz sem jim dala priložnost, ne eno, ogromno! Sem človek, ki ponavadi pove stvari v obraz. Če bom tukaj kaj rekla direkt (foter ni vajen, da kdo pove svoje mnenje ki njemu ne paše), me bo samo z hiše zabrisal...
Vem, da bi se lahko bolj potrudla. Mislem, da sm se trudla. Ampak zadnje mesece, sem vse opustila..
Ne morem pa gledat tega, kako foter ponižuje in rjovi nad mamo in mojim fantom...zmerja ju za največja idijota in nesposobneža... Nazadnje ko sem to slišala, sem bla v kopalnici zgoraj in so se mi kr solze vlile...grozno je! Takih, ki druge tko ponižujejo, ne maram. Ok, to da je mama glupa je res, nism pa dobila prave-milejše besede za to, niti se nism trudla je dobit. Mogoče bi res lahko ostala...ampak že od 8h zjutraj do 17h popoldan mi je blo preveč časa z njimi... Ma ne vem ne vem... Člouk se brezveze trudi s takimi... :roll:
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Uf, to s tem, ko se nehas truditi biti prijazen z njegovimi starsi, mi je pa znano. Nekaj casa se gre, ampak nekega dne ti pa klikne, da se res nisi dolzna nikomur klanjat, da se morata za dobre odnose truditi obe strani. Res nisi povedala o njegovih starsih nic lepega, ampak, ce vzamem za primer sebe, tudi jaz nimam o bivsi tasci povedat nic lepega, ker se mi je s svojim odnosom do mene in bivsega zagnusila do konca.

Zakaj pa razmisljas, da bi fanta pustila? Sicer si njegov pogled na vso zadevo opisala bolj skopo, ampak ce ocetove pripombe cez tebe pri njem ne padejo na plodna tla, res ne vidim razloga za taksno razmisljanje. Na tvojem mestu bi omejila stike s tastom in tasco na minimum in se s fantom dobivala pri tebi doma ali zunaj. Hvalabogu sta vsaj pri tebi oba dobrodosla. Na zbadanje in podobno pa tudi rajsi pozabi, ker pri takih ljudeh to nima smisla, kvecemu vec skode bos storila.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

lej tut moja tašča se vpričo mene dere na fanta, za brezvezne stvari, pa mi tut ni fajn zravn stat in poslušat kako se kregata.. pa kaj čem.. to ni moja stvar, to mora moj fant sam razrešt. Js jo nič manj ne spoštujem zarad tega, kaj šele da bi prišla v njeno bajto, pa je nebi pozdravla.. na žalost tko kot ni popolnega fanta, ni popolne tašče, niti popolnega tasta.. tiste parkrat za kkšne rojstnodnevne zabave in družinske "obveznosti" boš pa že potrpela zavoljo fanta, če praviš da se drugače zelo dobro razumeta.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Ne, fanta ne pusti zaradi tega, ker se ne razumeš z njegovimi. Sama si povedala, da se imata rada in da drugače med vama vse štima. Z njegovimi poskusi zdržati, ko ste skupaj..včasih tudi požri kakšno besedo, vendar pa vseeno ne dovoli, da bi hodili po tebi.
Stara sta 20 in 27...omenila si, da že razmišljata o skupni prihodnosti. Upam, da ločeno od njegovih staršev?...Ker četudi fantu veliko pomenijo in četudi je edinec, ko si bosta ustvarila svoje življenje, je bolje iti na svoje...drugače se boš ali vse življenje zadrževala, da ne boš koga užalial..ali pa boste ves čas skregani.
Uporabniški avatar
Centrina
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: med rožicami*

Neprebrana objava Napisal/-a Centrina »

Jaz se lahko podpišem pod tvojo zgodbo. Pred dvema letoma sem končala zvezo s fantom, ki so bili starši isti, kot si ti opisala. Ampak jaz sem se po enem letu in dveh mesecih umaknila, ker enostavno nisme prenesla njihovega ritma življenja. Preveč so se vtikali v mojo zasebnost. Čeprav sva se s fajntom res razumela ni šlo drugače. Tudi on je edinec in je večkrat poslušal očeta in jaz sploh nisem bila pomembna. Včasih si mislim, da mogoče pa čez par let spet postaneva par. Ko bo on šel na svoje (čeprav zelo dvomim, da bo) in bo s svojo pametjo mislil in se odločal. Na to sem res mogla odgovoriti, ker sem se res znajdla v tvojih besedat;) Drugače pa upam, da se boš prav odločila...
novantasei
Sramežljivka
Sramežljivka

Jah, srečanja z njima v bistvu že imam prilagojena na minimum... Z moje strani je tako, da če se hočejo pogovarjat, ni panike, se menimo. Če me niti pozdraujo ne, se pač ne menimo. Žal mi je za fanta, ker ni tako kot bi hotu. Reku je, da ve da sm se trudla in da naj ne vržem puške v koruzo...
Glede skupnega življenja pa takole- oni imajo ful lepo hišo, zrihtano u nulo, noter živijo trije (no glede na to, da je moj fant non-stop pri nas, sta v hiši samo še onadva)...Hiša pa je dovolj velika za tri družine!!!! Če bi hotla bit pri njemu, bi imela vse na pladnju, vse zrihtano, razen odnosov...kar pa je zame ena najpomembnejših stvari... Ampak fantu sm rekla- če misleš, da bova živela pri tebi in to hočeš, je najbol da greva kr zdej narazen. Dol nočem bit. Pri nas tudi ne gre, ker je vse skupaj premajhno... Rekel je, da je njihovim že prej večkrat omenu, da doma ne bo živel...in da hoče na svoje tudi on. Hvalabogu!!! Je pa res, da njegov foter mogoče ni tok slab človek, njemu nudi vse...ni pa pravega odnosa, niti približno!! Žalostno je vse skupi... :roll:
Fant je rekel da se ne ozira na fotrove pripombe,... (lahko samo upam, da je to res)... to me malo drži pokonci. Sej pustit ga ne mislim, sam rabla sem nekaj mnenj drugih...glede tega, kakšen problem so lahko starši itd itd.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

no super je, da te fant razume, in to, da tut on želi na svoje.. najslabš je če še fant vedno drži s starši, neglede na to da nimajo prav, al pa si zatiska oči.. sam misl na to, da bosta kmalu na svojem, takrat znajo bit tut obiski bolj prijetni :) držim pesti, da se uredi.
(__/)
( o.O)
(")_(")
Odgovori