Poletne avanture

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Kakšne nacionalnosti je bil vaš partner v poletni avanturi?

Slovenec
159
43%
Hrvat / Bosanec / Srb
82
22%
Italijan / Španec / Grk
49
13%
Nemec / Anglež / Francoz
31
8%
Čeh / Slovak / Poljak
3
1%
Drugo
44
12%

Skupaj glasov: 368

kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objava Napisal/-a kravzlbavc »

uf se je tud že zgodilo..v bistvu mi je žav sam za eno, kr se bi lah kaj hujšga zgodilo..sm mela srečo da se ni..razmišljala sm pa šele pol :? sreča da ni blo kaj več od poljubljanja...nikol neveš ka se lah zgodi če greš kr z nekom na samo ko je iz xx države,pa ga vidiš 1.pa zadnič...
sm bla pa lani na morju..sm si dala mal duška..ampak je blo pa najhujš da je biv najbol vsiljiv prav slovenc,ki je biv v isti skupini(prek agencije...), tolk da me ni zvleko na plažo..me je kr minlo, če nism hotla nism.. :roll:
sm bla pa zato z enim drugim, ko sm pač šla na pijačo v apartma in na koncu v pojsli pristala...mmm..in je biv najbol luškan/dobr tip ka sm bla kdaj z njim.. :razz: :P sam ga vrjetn več nem kdaj vidla...mi je pa čis kulm kr se ne zalubim hitr :D
drugač pa za one night stand, še nikol nism šla s kom do konca da ga nebi poznala prej..pa upam da tud nem :?
pa neglede a je poletje,morje al pa kr neka čaga...

res je treba pazit, še posebej pr f** fehtarjih...itak da pof..vsako ko mu da, in pol ma lah miljon bolezni itd..pa nasploh se vidi tipu a si mu všeč ti, al pa pač pr vsaki iše srečo..takih se je treba izogibat :wink:
tud lubčkanje ni nedovžno-hepatitis se tud s tem prenaša...ko sm to zvedla,sm začela mal drugač na to glet :?
ni pa nč narobe z avanturcami, eni tipi so nareti zato da jih ponucamo :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 16:43, skupaj popravljeno 1 krat.
arzenica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a arzenica »

hmm...mam pa pestro zgodovino poletnih avantur z vsemi različnimi narodnostmi :D

nekaj slovencev...
nemec in italijan 4 leta nazaj,
južnoafrikanec 3 leta nazaj, (ta je biu fulll nabildan..sami kvadratki)
turk 2 leti nazaj, (se ne spomnim niti imena..)
libijec in anglež pa letos :D :D (ta dva mi bosta pa zavedno ostala v spominu)

seks NAJBOLJŠI z libijcem in angležem-ta ga je meu tko trdega, da bi ga lahko čutila tudi če bi bil nekdo vmes :D pa oba sta bla obrezana.

tiste ki ste probale veste, za druge pa- seks z obrezanim tipom je nekaj čisto drugačnega in nepozabno boljšega kot z neobrezanim. obvezno poskusit punce!!!

drugače pa so poletne avanturice fulll simpatične dokler trajajo, potem ko se moraš vrniti domov in pač pozabit na poljubčke,objeme,in vso nežnost, si pa lahko kaj hitro žalosten..
ampak sem vseeno za! seveda v primeru da ne varaš!
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

O po tem morju vem, da se nikoli ne dotaknem nobenega Italijana ker tko idiotskih tipov pa res ni nikjer drugje
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Lamb
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lamb »

delusional napisal/-a:jst sm mela to poletje že 3 avanture.
ta zadnji je bil Turk 2 dni nazaj.
prvi je imel osebnega šoferja in me je povabil v svoj apartma.

Ma nemoj. celo šoferja je imel? Upam, da veš, da tista svetleča luč na vrhu avtomobila pomeni taxi, pač plačljiv prevoz. In celo v apartma te je povabu? Uf, klesi. Ni blo treba seksat zuni na plaži? You go girl! vidim, da se ti joški počasi izplačajo!

arzenica napisal/-a:seks NAJBOLJŠI z libijcem in angležem-ta ga je meu tko trdega, da bi ga lahko čutila tudi če bi bil nekdo vmes :D pa oba sta bla obrezana.

ene pa res seksate z vsakim azilantom, ki mimo primiriše ...

jemina napisal/-a:O po tem morju vem, da se nikoli ne dotaknem nobenega Italijana ker tko idiotskih tipov pa res ni nikjer drugje

Jemina, mogoče pa ni problem v Italijanih ;)
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

Lamb - morda je pa problem v tvojih komentarjih. tema je namenjena pripovedovanju o poletnih avanturah. tako, da raje komentiraj in moraliziraj nekje drugje. :? :roll:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 16:42, skupaj popravljeno 1 krat.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

e lamb problem je v meni, ker nisem dovzetna na njihove vioko kakovostne osvajalske tehnike :roll:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objava Napisal/-a urshaster »

letos na Pagu sm zasrala z enmu Hrvatm (ob 3h zutrej na trampolinu:D hehe) pa to mi je res lpo da se bova še vidla k pridejo s frendi naslend mesc k nam, me pa mejbi na nju yir pičimo u Zagreb
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

samo enkrat bluzila z enim hrvatom.. drugač pa jemina, mam tut js slabe izkušnje z italijani :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
redlolla
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: here on earth

Neprebrana objava Napisal/-a redlolla »

jst sm pa letos poleti z enim špancem..noro !! :D
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Eni mamo sred poletja fanta, ker je isto kokr da bi pesek nosu na plažo (al kako gre že un rek), tko da ni blo nobenih poletnih avantur in je blo čist fino :)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

jemina napisal/-a:e lamb problem je v meni, ker nisem dovzetna na njihove vioko kakovostne osvajalske tehnike :roll:

:lol:
visokokakovostne tehnike :D
Lamb
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lamb »

fun napisal/-a:
jemina napisal/-a:e lamb problem je v meni, ker nisem dovzetna na njihove vioko kakovostne osvajalske tehnike :roll:

:lol:
visokokakovostne tehnike :D

ne vem, meni so Italijani prav srčkani z njihovimi sladkimi besedami. Z razliko od naših "osvajalcev", ki te zmerjajo takoj, če jim na lep način poveš, da te ne zanimajo.
delusional - ni kaj, zadela si pravi jackpot :lach:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja, vem da sm. kar se tega tiče, se me sreča drži. :D
Odgovori