Kako ga zadržati/osvojiti?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

doomay napisal/-a:sva bla učeri s tem tipom spet skupi :? dolg sva se sam menla, pol ko smo se domov peljali pa sva bla skupi.

Kaj ti definiraš "skupaj"? Pogovor? Objemček? Nežen pogled? Ali poljub oz. sex? Ker iz tvojega posta se glih ne da rzbrati kaj sta imela. Punca, v tvoje dobro, pozabi ga! Očitno vsake toliko časa mu zapaše tvoja družba in to je to. Kmalu bo prišlo do tega, da bosta skupaj samo za sex. Si želiš tega ali kaj več? Rajši ga pozabi. Ko bo čas, boš spoznala človeka, ki bo zate naredil vse! Tvoje družbe si bo želel skos, ne samo, ko se mu bo zahotelo oz. ko ne bo imel nobene druge ženske družbe.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
doomay
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: With the sun :)

Neprebrana objava Napisal/-a doomay »

Mečkala sva se...Ja js si želim več kot samo sex-to je 100%..Imaš prav,resno ga moram pozabit. :( Sam,ker se mi zdi da mi je učeri dal neko upanje :? ..Ali pa je to pač samo v moji glavi....
If you don't understand my silence , you can't understand my words.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Pozabi ga... Pusti ga pri miru. Če bo želel kaj več imet s tabo, bo že naredil kak korak naprej. Naj te on pokliče, naj ti on piše sms. Če se bo to zgodilo in se bo ponavljalo, si na dobri poti. Če ne... ribonov je še dosti v morju ;). Vrjemi (govorim iz izkušenj), fant, ki te bo imel resnično rad, bo zate naredil vse! Drugače sem bila že v podobni koži kot ti. Z enim tipčkom sva se poleti mečkala na bazenu. Ni sva imela nič. Za njegov r.d. sva se spet mečkala. Pol pa sem videla, da ni resen. Sem ga rajši pozabila.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
doomay
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja sej, kr tudi js nočm da se bo sam zajebaval z mano. Tega mi pa res ni treba :<
Ko sva se menla me je uprašal, če sm kakšnega "zakačla" na morju, pa sm rekla da bi lahko, pa da nism. Pol sm pa js njega vprašala, da kaj je blo s tisto (sm se delala da nič nevem :mrgreen: ), pa je reku da tisto itak ni blo nič...Zdej nevem...Očitno mu ni nič pomenlo? Pijan je biu, to vem...
Ampak ja, če bo kej želeu mi bo pisal,ne :) Če ne, pa ga pač moram pozabt... :(
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Kaj pa če ga direkt uprašaš kaj se po njegovo gresta ? Ne rabiš nič namigovat, da bi ti kej hotla met z nim razen, če bo on kej pokazu. Upraši ga kaj njemu pomeni to mečkanje in v kakšni vlogi si te predstavlja.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Oh...poletne avanturce včasih znajo dobro zagost v glavah :D ...

Če ti je reku, da ne rabi resne zveze, potem neki mora bit na tem, verjemi. In na njega kot na fanta (partnerja) lahko pozabiš, ker to ne bo. Če se ti pa da z njim malo mečkat (saj veš...če te vizualno rajca :wink: ), pa dej... Za to ti bo vedno na voljo... Za kaj drugega pa...brezvze upaš...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Foxy-lady napisal/-a:Tip ni resen. Pozabi ga. Samo prizadel te bo.

kakšna pa je definicja te (ne)resnosti?
tip je nedolgo nazaj končal resno zvezo in trenutno pač nima volje za skok v novo.
druga stvar pa je, da se je nažalost treba naučit kaj so poletne avanture in ostale avanture.če tip ne pokaže večjega zanimanja zate, potem je jasno da večjega zanimanja ni, kar pomeni, da je to kar je bilo to in da vnaprej ima nobenega namena več.
včasih je precej kruto in žalostno če zatli iskrica že ob prvem stiku, ampak vseeno.Navezana na nekoga s katerim si se samo poljubljala par ur, pomojem lih ne moreš bit, ampak je to vse trenutno le v tvoji glavi, ker se ti je zazdelo da ne vidiš življenja več brez njega.Počakaj dan/dva/tri pa boš videla, da bo takoj bolje in vedno bolj bo v mislih oddaljen od tebe.
Škoda navezovati neke stike in samo sebe še bolj v "drek tunkat", če je jasno povedal, da noče nobene resne zveze ali česa podobnega.
tip bo zdej pač malo šarmiral naokoli, tako kot je vsak izmed nas.in s tem ni narobe nič.Tudi prizadel je ne bo, ker je že jasno povedal kaj noče in če bo tole dekle rinlo za njim, kljub temu da že vse to ve, bo sama prizadela sebe.
tko da Let it go :wink:

Kar je milkivej napisala kot zadnji sestavek, je res pač "vsaj nekaj", ampak če ne moreš imei vsega, raje tudi tale vsaj nekaj pusti, ker ni to čisto nič drugega kot eno samo brezvezno mučenje same sebe.Bila sem v taki situaciji in ti je nič ne privoščim.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

*frisko* napisal/-a:ena zanimiva situacija... zanimajo me mal vaša mnenja. torej, sta prijatelja, dekle in pobc. on čist nor na njo, zalublen, žvi za trenutke, kt jih preživlata skupej. ona isto, ampak problema sta dva. prvi je ta, da ma dekle fanta (ampak vedno da prednot temu prijatelju, kadar se je treba odločt med njima). drugi je ta, da je ona 2 leti starejša in ju folk precej obsoja.. kao vidva pa že ne bi mogla bit skupej, če je ona starejša. tko se dobivata in se imata skupej fino recimo dva mesce al pa tri. dekle je vse manj navezano na svojga fanta in skos več misl na prjatla. da se mal skulira, gre za 14dni na morje sama. pride nazaj in odnos z obema tema fantoma je kr naenkrat čuden. njen fant postaja vse bolj težk, sploh je ne vleče več k njemu, išče izgovore, da se le ne bi vidla. prijatelj pa kr naenkrat hladen. se dobita na kavi, nič objemčka in poljubčka, ko gresta domov... njen nič jasno. skratka, po enem tednu konča zvezo s fantom in "veselo" novico pove prijatelju. on je vidno presenečen, a hkrati tudi razočaran.. zakaj? pove ji, da je v času, kt je bla na mroju, spoznal dekle in sta zdaj par...

in ja, kar me zanima je to, al če bi ve ble to dekle, bi se trudile za prijatelja in ga poskušale osvojit al ne?

*frisko* napisal/-a:in se je zgodil.. ravn tist, česar semse najbl bala :? bli smo pr prjatlcidoma in smo mal preveč popil. cel večer sem se poskušala držatčim bolj stran od njega, da naju ja ne bi kj zamikal...pol pa pride čas za spanje in nama kolegica skupej postelje postlo... ina ja, greva skupej spat, jst se obrnem stran (čeprov me je najbl!! mikal), da ja ne bi kj blo... po lse pa začne.. božat, obrnu me je k seb, lupčkala sva se in oralno zadovoljevala :? seksala bi lahko, pa nism hotla. pol sva pa zaspala objeta, se crklala nekj. zjutrej se zbudim, on še spi, pelem koelgice ene domov, pridem nazaj, še zmer spi, grem jst še mal spat. se zbudiva oba in se ne pogovarjava sploh, še pogledat se nisva hotla. vse kar je blo, me je objel, preden je šel domov in reku, nj se fajn imam.... jaja, in men je zdj najbl smotan, ker nočem,da bi se grdo gledala, nočem se kregat z njim, vem pa, da je njemu tut gadno.. in sam upam, da ne bo to res kj uničl najinga odnosa... :?

aaaaaaaaaaa men se bo zmešal!! prov zares sm se zalubla v tega fanta!! skos mislm na njega, res taki filingi kt jih ni blo že najdl pr men... in od te zabave naprej sva govorla samo 1x, pa še to po telefonu, da m je sam reku, da je med nama vse kul in da zvečer (tist dan) ne more z nami vn... uglavnm kr nekj,jst res ne vem, kaj nj.. tok bi ga imela, pa vem, da ga ne morm :wall:
Uporabniški avatar
doomay
Sramežljivka
Sramežljivka

*frisko* napisal/-a:
*frisko* napisal/-a:jst res ne vem, kaj nj.. tok bi ga imela, pa vem, da ga ne morm :wall:

Verjamm kako se počutš ;( ;( Kr se jst isto ;( ;(...Pa vem,da ga bom jutri srečala na enmu koncertu in nevem kaj bom nardila..Če bo recimo teu bit z mano, nej bom? Nej ga pol res uprašam kaj si misli, kaj je/bo z nama?Sam nočem, da izpade, kot da silim u njega...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

*frisko*, zdi se mi, da si se zdaj zaljubila v tega kolega samo zato, ker je nedosegljiv, saj ima novo žensko, ki ni ti in, ker se čudno obnaša do tebe. Malo otročja logika, se ti ne zdi?

In, če ima on punco - zakaj za vraga ga je sral s tabo pod odejo? In ti z njim, če si to vedela? Ogabno :roll:
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

MsN napisal/-a:*frisko*, zdi se mi, da si se zdaj zaljubila v tega kolega samo zato, ker je nedosegljiv, saj ima novo žensko, ki ni ti in, ker se čudno obnaša do tebe. Malo otročja logika, se ti ne zdi?

In, če ima on punco - zakaj za vraga ga je sral s tabo pod odejo? In ti z njim, če si to vedela? Ogabno :roll:

nene, zdj se šele zavedam, da sem res zaljubljena.. prej sm si pa dopovedvala, da nisem (okoliščine niso lih dovoljevale, da bi bla)

zakaj sva to počela.. ker sva nora en na druzga že kr nekj časa, samo sm jst prej imela fanta, zdj ma on punco in nisva skupej... strasti so pa šle svojo pot, ko sva ga oba mela mal v riti...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

in SPET je alkohol izgovor ...
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

jagodka85 napisal/-a:in SPET je alkohol izgovor ...

v mojmu primeru čist upravičeno... ker če bi bla trezna, tega sto posto ne bi nardila (bi že večkrat lahko pa trezna nisva nikoli in nikdar)... ko sva pa bla pijana, nama je blo pa gladko malo vseen, kaj počneva.. do zjutrej,kt se je vest začela oglašat...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

In STRAST ... dajte, no, a ste živali? Medtem, ko sta se poljubljala in oralno zadovoljevala, je verjetno minilo precej časa in tudi pijana glava pokapira situacijo in se umakne, dokler še gre. Ampak ne - če si že tako daleč, zakaj ne bi še malo, kaj?

Neumno se mi zdi, da si zdaj zacopana v tipa, ki ima drugo, ki jo je varal in tebi še vedno ni jasno, da je zanj to to. Nista v nadaljevanki, to ni film - pa četudi on zdaj kvazi drži vesoljno ljubezen do tebe v sebi in vztraja z drugo, potem veš kak človek mora biti in koliko čustvene inteligence premore, da ustvarja take odnose s puncami.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Kaj pa če bi se pogovorila z njim? Najbrž beži pred tabo, ker ne ve, kaj si o vsem tem misliš ti oz. misli, da si to storila, ker si bila pijana.

Tudi meni se je zgodilo podobno – zapletla sem se z zelo dobrim prijateljem, ki je imel punco (res pa je, da sva midva že nekajkrat prej pristala skupaj). Punco je po nekaj dneh pustil in kmalu se je med nama začela razvijati prava ljubezen.

Mogoče se boste zdaj nekatere spravljale tudi name, v zagovor lahko rečem samo to, da je med nama že od nekdaj nenormalna kemija in sva oba vedela (po kasnejših pogovorih), da bova slej ko prej pristala med rjuhami in ko se bo to zgodilo, da bo za vedno, hehe. In še vedno tega NE obžalujem, saj sva po več kot letu dni zveze še vedno noro zaljubljena.

Punca se je po mojem mnenju znašla na napačnem kraju ob napačnem času, ko pa jo je pustil, je zelo dobro sprejela, saj je tudi ona čutila, da med njima ni neke kemije oziroma povezanosti.
Odgovori