Bila sm na morju s prijatelji in med njimi je biu tudi eden, ki mi je bil že prej všeč. Tam sva bla ene 5 dni skupaj (od desetih). Res je blo lepo, reku je, da sm mu ful všeč in fajn, cel čas me je hvalu in to.. In meni je biu tudi on res res fajn..Pa ful sva se zaštekala in se lahko pomenla o vsem.. Tudi njegov karakter in vse mi je blo fajn. Pol pa je reku eni moji prijateljci (ki je bla tudi tam z nami) da on noče resne zveze, kr je ne dolgo časa nazaj končal z eno. (bla sta 4 leta skupaj). Sej razumem, da se hoče zdej mal zajebavat in bit s pičkami naokoli sam, kr mislm, da tazga nebom več našla

In meni je blo ful hudo, ker je biu z drugo. Mislm, da sm se takoj navezala na njega. In res mi je ful ušeč in vse.. Ful si želim bit z njim, pa še podobna sva si in zanimajo naju iste stvari...Sam nevem kaj nej nardim. Še vedno mislm na njega in jočm doma.. (prišli smo z morja to nedeljo).
Pa vsaj, da bi v stikih ostala.. Sam je težko, ker hodi na fax v Lj, js pa se usak dan vozm nekam drugam. Drugač pa živi 5 minut od mene...
Rada bi, da se še kej vidva in to, sam nočm mu težit, ker je reku da noče resne zveze. Nej ga pozabim? Al nej še kej poskusm narest?