Na potovanje z drugo

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Googi »

Jaz si pa zelo težko to predstavljam, ker moj nima nobene tako dobre prijateljice, da bi šel sam z njo na morje. Pomojem, če ima on kolegico, ki sega daleč nazaj še pred zvezo, potem se je tudi ti čez čas navadiš in drugače gledaš nanjo (če se ravno ne meče po njemu).

Jaz mu načeloma stvari ne prepovedujem, mu pa povem, če mi kaj ni najbolj všeč, vendar potem ne težim več naprej, ampak se poskušam sprijazniti. Res pa je, da ne vem, ker nisem bila v takšni situaciji. Glede na to, da sem kar ljubosumen človek, ne vem če bi lahko kar tako pustila :? .
Šmeky
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Šmeky »

Še moje skromno osebno mnenje.Ni pogoja da bi šel z drugo niti namisel mi nepride! Prvo kar si lohk zamisliš je kako bi blo meni če bi ona šla z enim oz. da bi usaj pomislila da bi šla.. takoj bi blo z moje strani aha tukaj pa neki neštima da hoče it ..prijatelj gor al pa dol..dobiu bi popizditis verjetn z ene strani pa isto.
Če imaš resno zvezo si vezan na eno ne pa na dve ali več in tukaj odpadejo vsa potovanja z drugimi ali kakršno koli pretirano preživljanje časa z drugo osebo(nasprotnega spola).
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

ti pa si posesiven.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Haha.

Pusti ga, mlad je še. :twisted:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Moj je šel po treh mescih najine zveze z dvema prijatelcama na morje za cel teden. Pa me ni motlo nič. Ker sva oba imela (in še vedno imava) poštimano v glavi. In tudi če bi se karkoli zgodilo (če bi on na morju kaj zaje*u), v 3 mescih zveze to ne bi bila taka tragedija...

Če bi ga pa zdej pustila? Po kratkem razmisleku...BI! Ker vem, da me ima rad in vem, da mu lahko zaupam glede tega (v bistvu kar glede vsega :wink: ). Lahko pa rečem, da mu trenutno obisk morja s prijateljico niti na kraj pameti ne pride :wink:
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *cheRry* »

Men je pa vlka razlika med tem, da gre tip s kolegi(cami) na morje za kak tedn in tem, da gre z eno kolegico za ceu mesec nekam daleč stran. Na morje sm tut sama zmeri šla s svojimi kolegi-tut tipi, čeprov sm bla v kaki zvezi, za 1 mesec pa ne bi mogla it, vsaj ne če bi bla v tipa dost zalublena. Ampak to je sam moje mnenje, smo si pač različni. Od moje kolegice tip gre vsako poletje za mesec, dva na kako potovanje s kolegi. Njemu je to čist normaln, ona pa joče že 3 tedne predn gre.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Če ste že prej debatirali o mescu potovanja ali še več, se iskreno opravičujem, ker nisem prebrala vseh postov :oops: .

Se pa tudi sama strinjam, da je en mesec ali več nekaj čisto drugega, kot en sam teden. Je pa za veliko večino tudi ta en teden cela tragedija...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ne eno, ne drugo, ne tretje.
lahko mi datekar medaljo za posesivnost, egoizem, tipa priklenjenga na ketno, al vatever.
prvič, nima niti nobene kolegice ki bi se z njo držil, tako da če bi se kšna od kje najdla je to že ubistvu začetek konca najine zveze, ker če hočeš it nekam z osebo ki je ne poznaš deset let, je že nekaj narobe.
drugič pa tudi če bi imel kolegico, tega enostavno nebi prenesla, poleg tega bi se spraševala zakaj jaz kot njegova boljša polovica ne smem zraven in če nebi bila niti povabljena, zakaj nisem povabljena.

Moje mnenje ve, jst vem tud njegovo glede tega, tko da mislm da teh problemov ne bova imela.razen pač če ne bo kaj štimalo, takrat se bo pač vedelo.
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a borboletta »

Kukrkoli...to bo dobra preizkušnja za vajino zvezo.
Če tko pomislm, jst tud ne vem kaj bi nrdila. Ker mi2 mava tud vse lepo pošlihtano v glavi, pa zaupava si tud 200%, sam vseeno je tisto v ozadju: KAJ PA ČE? Ker res nikoli ne morš vedet - ne za njega ne zase! Imam prjatlco za katero bi dala roko v ogenj, da ne bi nikoli prevarala svojga tipa...punca skulirana, z načrti (otroci, hiša, poroka...), v odnosu je ful vse štimalo. In kaj se zgodi? Prevarala ga je!! Zakaj? Še zdej se tolče po glavi in razmišlja kaj ji je blo! To je tisti 1% na katerga radi pozabmo. In zarad tistga 1% ne bi pustila niti sebe niti tipa.

Sej veste: 100% si sam za smrt in davke. :wink:
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

*purple* napisal/-a:ne eno, ne drugo, ne tretje.
lahko mi datekar medaljo za posesivnost, egoizem, tipa priklenjenga na ketno, al vatever.

Čestitke! You win. :grinsevil:

Sicer pa, ti imaš tako ali tako tvojega na ketni, tako da to ne preseneča. Haha.

Anyways. Ene si preveč upate, ko rečete, da bi nekomu nekaj prepovedale ali ne pustile partnerju. Kaj mislite, da ste, jebene Napoleonke?
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ti nisi naš partner in tudi zagotovo ne boš, tko da se nimaš česa bat in zakaj sikirat :wink:
jebeš, če meni ena stvar ne sede mi ne sede.Nikjer drugje ne oporekam, sem precej odprta kot si že opazil pri zobni ščetki (:D), ampak meja pač nekje more bit.
ne maram da hodi s tujimi babami na morje+ne maram da se kakšna striptizeta ali bilokatera ostala baba vlači po njem.če si tega želi, lahko izbira med mano in samskim življenjem.Izgleda, da ni nekega problema, glede na to da je in še izbira mene :)

Imam zlato medaljo v tem fohu?Imam. Hvala lepa in prosim aplavz :D

In brezskrbi, moj dec še zdaleč ni na ketni.
Sicer pa če oba msiliva enako? čem je potem tu tvoj problem?
že vem.sanje pomojem vsakega moškega: dve postavni bejbi 60-90-60, v tanga kopalkah zgoraj brez, peščena plaža palma in v roki ledeno hladen pir, baba pa flet doma drgne da bo čist ko bo dec prišel z dopusta.A-a, pri meni take stvar no go.In očitno pr tvoji tudi ne če ne nebi bil tako živčen :P
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Če bi hotu nekam it in bi se zmenu z eno kolegico še predn bi mene vprašu če bi mogoč js šla zravn, bi znorela. Če bi mu ena kolegica predlagala da gre nekam z njo, pa bi privolil, mi ne bi najbolj pasalo (bi mogla bit res milijonprocentna da ni nobene možnosti da bi kej mela), če bi si pa on ful želel nekam it, pa men ne bi najbolj blo in bi zato šel s kom drugim, pa tud če z žensko, pa ne bi neki težila. Ker recimo sploh za kakšna daljša potovanja ni tk lahko najdit sopotnika in tud js bi pričakovala, če bi mela željo it nekam in njemu ne bi blo za it tja, da bi mi brez problema pustil da grem z drugim, pa čeprav bi bil to kak kolega in ne kolegica.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Js mojga tudi nimam niti približno na ketni, mu ne ukazujem kaj lahko in kaj ne sme, ampak da bi pa šel za en mesec v Ameriko in to še s punco, ki je vanj zaljubljena, pa NO-GO!!
Ve lahko zdej tle pišete kar hočete, ampak js niti eni ne verjamem da bi bila ob tem ravnodušna.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ne bi ble ravnodušne (če bi se šlo o obdobju enega tedna, me ne bi motilo, ampak en mesec je pa že huda :wink: ). Tako bi bla postavljena zveza na preizkušnjo... Če vam uspe, potem svaka čast. Potem si po potovanju še bolj povezan, ker veš, da mu lahko še bolj zaupaš.

Navsezadnje lahko tudi ženska doma kakšno ušpiči, in ne samo fant v Ameriki, a ne? :wink:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

*purple* napisal/-a:sanje pomojem vsakega moškega: dve postavni bejbi 60-90-60

A to so sanje tvojega tipa? Torej si potemtatkem sebe opisala? Če je to, potem roko na joško ima tvoj tip slab okus.

sarcasm off.

90-60-90 so pa res sanje vsakega tipa.....tudi tvojega, tako da ne misli da tvoj tip nikoli ne razmišlja kako bi enkrat podrl eno s takimi merami....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Odgovori