Jaz jem dva,kosilo in večerjo. Pri meni je največji obrok kosilio

La*Perla napisal/-a:Jaz jem dva,kosilo in večerjo. Pri meni je največji obrok kosilioZjutraj pa ponavadi le kak piškotek
inchy84 napisal/-a:jst ponavadi zjutri pred fitnesom nič ne jem. Ko pridem iz fitnesa (11.30h) pojem kako sadje zmešano s skuto. Za kosil ponavadi vedno kako solato pa kej bolj lahkega. Hmmmm večerje pa nimam glih, le občasno če sem lačna pojem kako jogurt.
Tko, da bi lahko rekla, da imam 2 obroka na dan
*Ela* napisal/-a:jancy napisal/-a:jaz zjutraj kaj ful malega pojem, bol ko hrano rabim kako kavo al pa čaj pol pa pač zraven kaki keks pojem.
ja jas si tudi ponavadi naredim pravi čaj z mlekom...če mam čas seveda, kr ko se mi mudi še sebe komaj skup sestavim, kaj šele da bi jedla
jancy napisal/-a:*Ela* napisal/-a:jancy napisal/-a:jaz zjutraj kaj ful malega pojem, bol ko hrano rabim kako kavo al pa čaj pol pa pač zraven kaki keks pojem.
ja jas si tudi ponavadi naredim pravi čaj z mlekom...če mam čas seveda, kr ko se mi mudi še sebe komaj skup sestavim, kaj šele da bi jedla
jaz pijem tudi ponavadi črni čaj al pa zelenega z mlekom, me bol prebudi ko kava.