Jaz jem dva,kosilo in večerjo. Pri meni je največji obrok kosilio
Zjutraj pa ponavadi le kak piškotek 
Zjutraj pa ponavadi le kak piškotek 

La*Perla napisal/-a:Jaz jem dva,kosilo in večerjo. Pri meni je največji obrok kosilioZjutraj pa ponavadi le kak piškotek
, potem kosilo in še večerjo. Kateri obrok je pa največji, je pa odvisno od situacije. Če semfull lačna, bom pojedla veliko za kosilo in potem če ne bom več toliko rabila, bo večerja manjša.
inchy84 napisal/-a:jst ponavadi zjutri pred fitnesom nič ne jem. Ko pridem iz fitnesa (11.30h) pojem kako sadje zmešano s skuto. Za kosil ponavadi vedno kako solato pa kej bolj lahkega. Hmmmm večerje pa nimam glih, le občasno če sem lačna pojem kako jogurt.
Tko, da bi lahko rekla, da imam 2 obroka na dan

*Ela* napisal/-a:jancy napisal/-a:jaz zjutraj kaj ful malega pojem, bol ko hrano rabim kako kavo al pa čaj pol pa pač zraven kaki keks pojem.
ja jas si tudi ponavadi naredim pravi čaj z mlekom...če mam čas seveda, kr ko se mi mudi še sebe komaj skup sestavim, kaj šele da bi jedla
jancy napisal/-a:*Ela* napisal/-a:jancy napisal/-a:jaz zjutraj kaj ful malega pojem, bol ko hrano rabim kako kavo al pa čaj pol pa pač zraven kaki keks pojem.
ja jas si tudi ponavadi naredim pravi čaj z mlekom...če mam čas seveda, kr ko se mi mudi še sebe komaj skup sestavim, kaj šele da bi jedla
jaz pijem tudi ponavadi črni čaj al pa zelenega z mlekom, me bol prebudi ko kava.