Kritike filmov!
Vitez teme: 10/10
Spet en fenomenalen film. Šale so tako originalne, da jih okoli 95% dvorane ne razume, a zato toliko boljše. Jockerjeva igra je verjetno najboljša igra ever, jaz sem ga kar požirala. Zgodba ne razočara, vedno zanimiva, polna akcije, preobratov, zmage zla nad dobrim, nato spet obratno. Konec boljši ne bi mogel biti. Resnično film, ki je vreden ogleda.
Spet en fenomenalen film. Šale so tako originalne, da jih okoli 95% dvorane ne razume, a zato toliko boljše. Jockerjeva igra je verjetno najboljša igra ever, jaz sem ga kar požirala. Zgodba ne razočara, vedno zanimiva, polna akcije, preobratov, zmage zla nad dobrim, nato spet obratno. Konec boljši ne bi mogel biti. Resnično film, ki je vreden ogleda.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
-
- Cosmopsiho
- _ninchyka_
- Debatorica
- Kraj: *paradiž*
Včeraj zvečer sva s fantom gledala animirano znanstveno-fantastično pustolovščino z naslovom Wall-E...
V kina prihaja šele konec avgusta, ampak midva sva si drznila tole zadevco pogledati že prej.
In laho rečem le, da je tale Wall-E res prisrčen robotek, še posebno zanimive pa so njegove okice, ki prav izražajo njegovo počutje...
Zgodba v celoti zelo posrečena in vedno se nekaj dogaja... najlepše pa je, ko se Wall-E zaljubi v robotko Evo
in kasneje postane ljubezen obojestranska...
Film je zelo sproščujoč in je zelo malo besedila (podnapisov), kar mi je še posebaj ugajalo, da mi ni bilo potrebno pretirano brati
Priporočam !

V kina prihaja šele konec avgusta, ampak midva sva si drznila tole zadevco pogledati že prej.
In laho rečem le, da je tale Wall-E res prisrčen robotek, še posebno zanimive pa so njegove okice, ki prav izražajo njegovo počutje...
Zgodba v celoti zelo posrečena in vedno se nekaj dogaja... najlepše pa je, ko se Wall-E zaljubi v robotko Evo

Film je zelo sproščujoč in je zelo malo besedila (podnapisov), kar mi je še posebaj ugajalo, da mi ni bilo potrebno pretirano brati

Priporočam !
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian -
čista 10. Ko sm trailer vidla si nism kej preveč obetala. Ampak. Prvi je biu vrhunski, ta je pa vrhunsko popoln
(poleg princa) mi je ušeč celotna zgodba, kko je use skup zmonterano itd. Soča pa tak zlo lepa.

it's amazing what you can hide just by putting on a smile.
- mojamadonna
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
ŽuŽa napisal/-a:Mumija: Grobnica zmajskega cesarja: film mi ni nč posebnega. Ne zdi se mi vreden ogleda. Glavni igralci so itak uredu, dost je tud smešnih situacij..sam film sam po sebi pa...brezvezen.
Film Mumija 3 me je navdušil z efekti. Izredno dodelani posebni učinki, računalniška grafika na nivoju. Je pa res, bolj kot spremljam zgodovinske dogodke, bolj ugotavljam, da so tale film natlačili v teh 112 minut. Zgodba je bolj bogata, tako da so vse skupaj bolj natlačili v ta čas. Imam občutek, če bi film lepše potekal, se bolj razvijal, bi bil precej bolj zanimiv.
Mene so pa včasih motile tiste smešne situacije, ker je to preveč ameriški sistem, nekako odvzaem resnost dogodkom. Če bi ta film snemali orientalci, bi bil veliko bolj pristen in zanimiv. Tudi način dvobojev je bil preveč ameriški, mislim hello!?!?! Najbolj me je pa zmotilo, ker so zamenjali glavno bibliotekarko Rachel Weizs z novo Mario Bello - nikakor ni pasala vmes. Evy ni bila ista

Zanimiva zgodovina Kitajske, ki je na kratko predstavljena v tem filmu, govori o Chang Chengu (to je kitajski zid). In seveda o cesarju prvem cesarju, ki je združil Kitajsko (Leta 214 pred našim štetjem je cesar QinShiHuang prvič v zgodovini združil dotedanjih sedem kraljestev v enotno Kitajsko, zaradi česar je poznan tudi kot prvi cesar. To pa ni bil njegov edini dosežek, saj je prav on tisti cesar, ki je med ostalim zgradil vojsko glinenih vojščakov (Terracotta army) in posamezne dele zidu iz dinastij Qin, Yan in Zhao povezal v enotni zid, ki se je raztezal od mesta Linzhao (na vzhodnem delu današnje Gansu province) na zahodu do mesta Liaodong (v današnji Jilin provinci) na vzhodu. Zid je služil kot obrambni sistem na severni meji države, ponazarjal pa je tudi cesarjevo moč).
Sometimes you have to be a bitch to get things done (Madonna)
Tigi napisal/-a:Katera še ni pla gledat Kungfu pande?
Me me!

Sem včeraj raje izbrala Kako ugrabiti nevesto. Ocena: 5/10.
Sorazmerno zadovoljiva romantična komedija, če pač od romantične komedije pričakuješ samo to, kar je bilo že 100x videno. Če nisi zahteven gledalec so nekatere scene sicer komične, drugače se smejiš bolj iz smeha drugih gledalcev in ne zaradi zabavnosti joke-a. Situacije so predvidljive, konec predvidljiv. Izkupiček; novo-stara doza romantike in poceni komedije.
As the shadow follows the body,