Velik problem

Pomoč iz čustvenih stisk.
Axe_Head
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Axe_Head »

Problem je v tem da se punca in mati full štekata :? pa ji bi naj mama to v hecu rekla njo je pa precej šokiralo. zdaj sem se še tak z mamo skregal. ata hruli da je vsega kriva moja pohota.. ah nisem si mislil da je lahko life tak fucked up pa ko smo drugač bli vsi v sožitju :(
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Axe_Head napisal/-a:Zdaj pa nov problem :roll: Mama je to povedala moji punci, me je pravkar klicala in me hoče pustiti :( Ne razumem kak mi lahko mama to naredi :?

:lol: Očitno tvoja punca nima nobenega smisla za humor :D .
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

:D :D :D , sej vem....najbrž ti ni smešno, ampak jaz bom pa umrla od smeha.

Torej, moj predlog....razloži pač punci, da te je prijela pohota in si si ga vrgu na roke, kaj češ zdej....poleg tega se mi zdi da tvoja punca ein bischen pretirava. In, če te je zagrabila pohota, pa kaj pol.....a psa zdej zaradi tega travmirata al kaj? Ne. A ju je psihično prizadelo? Ne. Zaradi tega se ne bo svet zrušil, a če bi si ga pa metal na roke brez psov, pa samo v dnevni pol bi bilo pa ok? Ne. torej, jaz bi se smejala, pa kaj koga briga kaj počnem, prav res. Pa naj si strša mislita svoje in te nevem kako grdo gledata. Briga te.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Povej jim da je to zdaj IN gledati kako psi seksajo med sabo in si ga drkati..ženske pa si pač tamalo namažejo s pašteto in ji potem on liže tamalo...
Reči naj bosta srečna, da nisi ženska :wink:
Saj fotr te zgleda šteka..razloži mu pač da si bil potreben si videl psa kako seksata in te je pač zrajcalo...
S tvojo se pa pogovori in reči da nisi neki frik ampak povej kaj se je zgodilo...
Definitivno ji pa ne predlagaj da b se vama pridružil tudi tvoj pes ali psica...da pač nisi za grupiča ampak samo za vaju pač :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ma ti reči, da si si ga sam na roke metal, psa sta bla pa zravn. Da sta onadva tebe posnemala... sej veš :D. Drugače pa če te punca pusti zaradi take stvari, pol ne vem kako bi blo, če bi blo kej bolj resnega...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

ah...meni se človek smili....hehe...vsi mamo neke skrivnosti in želje...ki kdaj prdiejo na plan in zato še nismo slabi ljudje...v tvojem primeru je malo nerodno ker si lahko starša svoje mislita,je pa full grdo od mame da je šla punci pravit. in kako si punci to razložil?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

kako pa to, da jaz tole temo šele zdaj vidim??? :D :D :D

me zanima, kakšno je stanje danes.. :lol:
Lorraine88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lorraine88 »

:D Hah....V bistvu je to neki čist normalnega, tak da se nimaš kej sekirat zarad take malenkosti. Čez par letih se boš tak dobr nasmejal ob tem, razmišljaj pozitivno...aja pa sigurno nisi edini :)
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a manculina* »

jst pa fantu čist vrjamem pač se nrdi... mal ti bo še narodn pol bodo pa pozabl... ne se preveč sekirt
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

ženska napisal/-a:Kakšna mama bi šla take stvari govorit punci in kakšna punca bi zaradi tega hotela pustiti svojega fanta???

Zakaj se mi zdi, da je tema malo izmišljena ... :roll:

Isto jaz mislim. S sinom kao ne govori o tem, njegovi punci bi pa šla to pravit. Pa tip ti si res bolan. Ampak ne zato, ker se samozadovoljuješ, ampak zato, ker tukaj to nakladaš. In če bi bilo res kar si prvo napisal, se mi zdi, da bi že pazil, da te ne bi kdo videl. Sploh pa ne vem kako te lahko vzburja pes.
To, da je mama šla to povedati punci, tega pa meni ne boš nikoli oddal. :lol:
Uporabniški avatar
sweet-girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: litija

Neprebrana objava Napisal/-a sweet-girl »

iluzija napisal/-a:
Axe_Head napisal/-a:Zdaj pa nov problem :roll: Mama je to povedala moji punci, me je pravkar klicala in me hoče pustiti :( Ne razumem kak mi lahko mama to naredi :?

:lol: Očitno tvoja punca nima nobenega smisla za humor :D .

se strinjam sploh pa če bi te mela rada te nebi pustila zrd tega
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bina_ »

sicer je res smešno,samo to ni nič takega...saj pa vsi to delajo... tvoja punca je pa res neumna če te bo zaradi tega pustila... :wink:
Nohea
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Nohea »

bina_ napisal/-a:sicer je res smešno,samo to ni nič takega...saj pa vsi to delajo... tvoja punca je pa res neumna če te bo zaradi tega pustila... :wink:

se popolnoma strinjam....če pa tako stvar vzame za ne vem kako "katastrofo" pol pa ne vem...jaz bi se smejala :wink:
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čivava »

Heh, punca ga bo pustla ker se je zadovoljeval....

ccc to pa nikamor ne pelje, ga že nima dovolj rada.. Moj mi je priznov če ga je kdaj doma vrgel na roko :D pa sem se temu sam nasmehnila pa mu rekla, da drugič če je sila lahko pride tud k men...

Ja, hm kolk si pa ti str drgač, če te zdaj starši grdo gledajo zarad tega,... se jim ne upaš postavit po robu, pa rečt še to, da ga nisi prvič... :)

No ne vem. če se še najstnik, pol vrjetno bodo gledali na to mal čudno, če pa nisi, pol pa ne vem kaj je narobe z njimi, samo psi ... daj raj kakšn dvd zavrt v svoji sobi, al pa punco.....
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Boris »

ryu10kyu napisal/-a:Povej jim da je to zdaj IN gledati kako psi seksajo med sabo in si ga drkati..ženske pa si pač tamalo namažejo s pašteto in ji potem on liže tamalo...
Reči naj bosta srečna, da nisi ženska :wink:
Saj fotr te zgleda šteka..razloži mu pač da si bil potreben si videl psa kako seksata in te je pač zrajcalo...
S tvojo se pa pogovori in reči da nisi neki frik ampak povej kaj se je zgodilo...
Definitivno ji pa ne predlagaj da b se vama pridružil tudi tvoj pes ali psica...da pač nisi za grupiča ampak samo za vaju pač :D

Sem že mislil, da bom prebral še četrto stran v ravnodušnosti v prebiranju NEodgovorov, pa sem le naletel končno na smiseln in zelo koristen komentar.
Odgovori