Velik problem

, sej vem....najbrž ti ni smešno, ampak jaz bom pa umrla od smeha.
Torej, moj predlog....razloži pač punci, da te je prijela pohota in si si ga vrgu na roke, kaj češ zdej....poleg tega se mi zdi da tvoja punca ein bischen pretirava. In, če te je zagrabila pohota, pa kaj pol.....a psa zdej zaradi tega travmirata al kaj? Ne. A ju je psihično prizadelo? Ne. Zaradi tega se ne bo svet zrušil, a če bi si ga pa metal na roke brez psov, pa samo v dnevni pol bi bilo pa ok? Ne. torej, jaz bi se smejala, pa kaj koga briga kaj počnem, prav res. Pa naj si strša mislita svoje in te nevem kako grdo gledata. Briga te.
Povej jim da je to zdaj IN gledati kako psi seksajo med sabo in si ga drkati..ženske pa si pač tamalo namažejo s pašteto in ji potem on liže tamalo...
Reči naj bosta srečna, da nisi ženska

Saj fotr te zgleda šteka..razloži mu pač da si bil potreben si videl psa kako seksata in te je pač zrajcalo...
S tvojo se pa pogovori in reči da nisi neki frik ampak povej kaj se je zgodilo...
Definitivno ji pa ne predlagaj da b se vama pridružil tudi tvoj pes ali psica...da pač nisi za grupiča ampak samo za vaju pač

Reči naj bosta srečna, da nisi ženska

Saj fotr te zgleda šteka..razloži mu pač da si bil potreben si videl psa kako seksata in te je pač zrajcalo...
S tvojo se pa pogovori in reči da nisi neki frik ampak povej kaj se je zgodilo...
Definitivno ji pa ne predlagaj da b se vama pridružil tudi tvoj pes ali psica...da pač nisi za grupiča ampak samo za vaju pač

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE

- 
				Lorraine88
 - Sramežljivka

- manculina*
 - Komunikatorka

ženska napisal/-a:Kakšna mama bi šla take stvari govorit punci in kakšna punca bi zaradi tega hotela pustiti svojega fanta???
Zakaj se mi zdi, da je tema malo izmišljena ...
Isto jaz mislim. S sinom kao ne govori o tem, njegovi punci bi pa šla to pravit. Pa tip ti si res bolan. Ampak ne zato, ker se samozadovoljuješ, ampak zato, ker tukaj to nakladaš. In če bi bilo res kar si prvo napisal, se mi zdi, da bi že pazil, da te ne bi kdo videl. Sploh pa ne vem kako te lahko vzburja pes.
To, da je mama šla to povedati punci, tega pa meni ne boš nikoli oddal.

- sweet-girl
 - Sramežljivka

- Kraj: litija

Heh, punca ga bo pustla ker se je zadovoljeval....
ccc to pa nikamor ne pelje, ga že nima dovolj rada.. Moj mi je priznov če ga je kdaj doma vrgel na roko
  pa sem se temu sam nasmehnila pa mu rekla, da drugič če je sila lahko pride tud k men... 
Ja, hm kolk si pa ti str drgač, če te zdaj starši grdo gledajo zarad tega,... se jim ne upaš postavit po robu, pa rečt še to, da ga nisi prvič...

No ne vem. če se še najstnik, pol vrjetno bodo gledali na to mal čudno, če pa nisi, pol pa ne vem kaj je narobe z njimi, samo psi ... daj raj kakšn dvd zavrt v svoji sobi, al pa punco.....

ccc to pa nikamor ne pelje, ga že nima dovolj rada.. Moj mi je priznov če ga je kdaj doma vrgel na roko
  pa sem se temu sam nasmehnila pa mu rekla, da drugič če je sila lahko pride tud k men... 
Ja, hm kolk si pa ti str drgač, če te zdaj starši grdo gledajo zarad tega,... se jim ne upaš postavit po robu, pa rečt še to, da ga nisi prvič...

No ne vem. če se še najstnik, pol vrjetno bodo gledali na to mal čudno, če pa nisi, pol pa ne vem kaj je narobe z njimi, samo psi ... daj raj kakšn dvd zavrt v svoji sobi, al pa punco.....
ryu10kyu napisal/-a:Povej jim da je to zdaj IN gledati kako psi seksajo med sabo in si ga drkati..ženske pa si pač tamalo namažejo s pašteto in ji potem on liže tamalo...
Reči naj bosta srečna, da nisi ženska![]()
Sem že mislil, da bom prebral še četrto stran v ravnodušnosti v prebiranju NEodgovorov, pa sem le naletel končno na smiseln in zelo koristen komentar.

Mama je to povedala moji punci, me je pravkar klicala in me hoče pustiti