Vse o kopalkah
- barbie_girl
- Kršitelj/ica 2. stopnje
- Kraj: Ljubljana
LovelyM napisal/-a:Morm se počas odpravit v H&M, ker mam letos samo ene kopalke, pa še te mi niso ne vem kako všeč.
Rada bi imela takšne z vročimi hlačkami in bikini zgornjim delom.
jas sem pri mojih dobila 2 spodnja dela zraven, tangice in vroče hlačke, ampak bom hlačke nosla kot kratke hlače, ker nemislim met bele riti in se nebom sončla stem

as if.
*Ela* napisal/-a:LovelyM napisal/-a:Morm se počas odpravit v H&M, ker mam letos samo ene kopalke, pa še te mi niso ne vem kako všeč.
jas sem pri mojih dobila 2 spodnja dela zraven, tangice in vroče hlačke, ampak bom hlačke nosla kot kratke hlače, ker nemislim met bele riti in se nebom sončla stem
in kolk si dala za ta kompletek....?....
a ve kera za link od calzedoniinega kataloga?
sej js mam katalog sam bi vam rada pokazala ene ubijalsko dobre kopalke.....me zanima vaše mnenje....

Waiting in the queue oh whoopee doo
steLLcy napisal/-a:*Ela* napisal/-a:LovelyM napisal/-a:Morm se počas odpravit v H&M, ker mam letos samo ene kopalke, pa še te mi niso ne vem kako všeč.
in kolk si dala za ta kompletek....?....
sej js mam katalog sam bi vam rada pokazala ene ubijalsko dobre kopalke.....me zanima vaše mnenje....
hm...mislim da 7 al 8 tisoč-->meni se je zdelo ful poceni

as if.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Malo tu, malo tam
- Kontakt:
steLLcy napisal/-a:
Link od calzedonie: http://www.calzedonia.it/collections-beachwear.html
No kere so ti tako dobre??

Meni je tudi enih par full dobrih.

Don't worry, be happy!!!