Se zavedam tega, ampak, ko sm v določeni situaciji, si ne morm pomagati. Pač nardim zgodbo iz nič. Zdaj vem, da mu nič ne pomeni, kaj šele, da bi me varal z njo. Pač zmeraj pričakujem najslabše...
sweet(xy) napisal/-a:Morm se strinjat s kiny, k je rekla da si pač ženske v svoji glavi ustvarimo svojo zgodbo. To sem seveda opazla pri sebi, mislim pa celo da imamo vse(skoraj vse) ženske nekakšen poseben dar za to. biggrin Izmed vseh variant zgodbic, ki se nam podijo po glavi pa ponavadi izberemo ravno tisto,ki je najmanj vrjetna. In to zgobo smo pripravljene zagovarjat do konca Rolling Eyes
Se zavedam tega, ampak, ko sm v določeni situaciji, si ne morm pomagati. Pač nardim zgodbo iz nič. Zdaj vem, da mu nič ne pomeni, kaj šele, da bi me varal z njo. Pač zmeraj pričakujem najslabše...
lolika11 napisal/-a:sweet(xy) napisal/-a:Morm se strinjat s kiny, k je rekla da si pač ženske v svoji glavi ustvarimo svojo zgodbo. To sem seveda opazla pri sebi, mislim pa celo da imamo vse(skoraj vse) ženske nekakšen poseben dar za to.Izmed vseh variant zgodbic, ki se nam podijo po glavi pa ponavadi izberemo ravno tisto,ki je najmanj vrjetna. In to zgobo smo pripravljene zagovarjat do konca
![]()