Fant in njegove "prijateljice"

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

[quote="sweet(xy)"]Morm se strinjat s kiny, k je rekla da si pač ženske v svoji glavi ustvarimo svojo zgodbo. To sem seveda opazla pri sebi, mislim pa celo da imamo vse(skoraj vse) ženske nekakšen poseben dar za to. :D Izmed vseh variant zgodbic, ki se nam podijo po glavi pa ponavadi izberemo ravno tisto,ki je najmanj vrjetna. In to zgobo smo pripravljene zagovarjat do konca :roll:

Se zavedam tega, ampak, ko sm v določeni situaciji, si ne morm pomagati. Pač nardim zgodbo iz nič. Zdaj vem, da mu nič ne pomeni, kaj šele, da bi me varal z njo. Pač zmeraj pričakujem najslabše...
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Jaz tudi zmeraj pričakujem najslabše... Da sem potem vsakič čisto srečna, ko mi pove/ugotovim, da je boljše :D
Uporabniški avatar
sweet(xy)
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sweet(xy) »

sweet(xy) napisal/-a:Morm se strinjat s kiny, k je rekla da si pač ženske v svoji glavi ustvarimo svojo zgodbo. To sem seveda opazla pri sebi, mislim pa celo da imamo vse(skoraj vse) ženske nekakšen poseben dar za to. biggrin Izmed vseh variant zgodbic, ki se nam podijo po glavi pa ponavadi izberemo ravno tisto,ki je najmanj vrjetna. In to zgobo smo pripravljene zagovarjat do konca Rolling Eyes

Se zavedam tega, ampak, ko sm v določeni situaciji, si ne morm pomagati. Pač nardim zgodbo iz nič. Zdaj vem, da mu nič ne pomeni, kaj šele, da bi me varal z njo. Pač zmeraj pričakujem najslabše...

Konec dober,vse dobro :D Še dobro da imamo (zelo) razumljive fante. :cool:
Drugače pa mislim,da tako ali tako ponavadi skoraj vsi pričakujemo najslabše(nas je tako zelo strah da nas bo kdo prizadel?morda). Sploh pa..če pričakuješ najslabše,potem se ti težko(redkokdaj) še kaj slabšega zgodi/uresniči. Ampak se da vse dvome razjasniti in se pogovoriti :ja:
In smo potem srečne ko ugotovimo da zgodbice v naših glavah niso resnične,kot pravi xxwoman ;D
life is like a movie..and in the end-make sure that it is worth watching!
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

lolika11 napisal/-a:
sweet(xy) napisal/-a:Morm se strinjat s kiny, k je rekla da si pač ženske v svoji glavi ustvarimo svojo zgodbo. To sem seveda opazla pri sebi, mislim pa celo da imamo vse(skoraj vse) ženske nekakšen poseben dar za to. :D Izmed vseh variant zgodbic, ki se nam podijo po glavi pa ponavadi izberemo ravno tisto,ki je najmanj vrjetna. In to zgobo smo pripravljene zagovarjat do konca :roll:

Sj to večina punc prčakuje (najslabše).
No samo da veš da mu ni nič ta punca in da si sama pr seb mirna. :)
Odgovori