jagodka85 napisal/-a:Kung fu panda ... zakon risanka Sicer sm gledala sinhronizirano verzijo, ampak je res kul in toplo priporočam ogled
A je slučajn ktera gledala tadrugo verzijo, ker me zanima katero se bolj splača it gledat. Ker ponavadi mi full niso fajn naše sinhronizirane risanke tko da nevem zdej..
Jst sm si pogledala original verzijo...sinhronizirano nebi nikol gledala, enostavno ne prenesem sinhronizacije, ker kr neki po svoje prevajajo in pol polovica for sploh ne pride do izraza
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
Evo pr men pa glih obratno...mam rada sinhronizirane ampak še to sam takrat ko vem da bo res kul film!! Ker učas pa res kr neki prevedejo.
Tale pandica mi ga je pa zažgala do konca!!!
Si pa seveda loudam zdej še original pa bom pol komentirala kaj mi je bolš
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Js sm zdej pogledala sinhronizirano in niti ni tko slabo, sm pričakovala slabše, glede na to kak naši ponavadi prevedjo stvari. Sam risanka me je pa tko nasplošno mal razočarala, sm mogoče mal več pričakovala, nevem no.
g00fy_qa napisal/-a:Zgodbe iz Narnije: Princ Kaspijan; 10/10
Super film, navdušil me je totalno. Kamera je fenomenalna, ful spominja na LOTRa, prav tako nekateri prizori. Da ne pozabimo na znane slovenske lepote, ki imajo v filmu pomembnejšo vlogo, kot sem pričakovala. Obstajajo sicer določene napake v filmu, a recimo da niso tako ključne. Glavna mlada kralja sta cukr za očke. Zgodba je napeta, ima vsega dovolj; preobratov, dramatičnosti, tudi nekaj romantike, nedolžnosti. Vsekakor vredno ogleda. Pred tem skoraj obvezen ogled prvega dela.
ravno prišla iz kina.. kaj nj rečem? sem preprosto navdušena! se podpišem pod ta post:)
Dosjeji X- Hočem verjeti 5/10
mene ni navdušil, pričakovala več glede na nadaljevanko, čist povprečno
Temni vitez 10/10
fantastičen, pa čeprov nisem nikoli marala Batmana, Heath odlično odigra vlogo Jokerja, ampak vseeno ni najboljši film vseh časov (pa čeprov na 1. mestu lestvice IMDB)
Zgodbe iz Narnije- Princ Kaspijan 10/10
nisem gledala prvega dela, ampak ga definitivno bom, pravljičen film, pa še deno v Sloveniji sneman, vreden ogleda
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Zgodbe iz narnije:princ kaspijan...mi2 s fantokm sva šla gledat v kolosej. Meni je ful uredu film, in res je da je bil sneman v Sloveniji, in to celih 29 min. Se opazi da je snemano v Slo. Drugače pa super film, poln domišljije.
Pa film Iskan(Wanted) sem tudi že gledala. Je tudi vreden ogleda, super akcija. Igra Angelina Jolie spet čisto zajebana
Jst sm si pa zdele pogledala film P.S. I love you ohh čist sm se raznežla moram še mojmu dat to za pogledat da vidi kaj je romantika drgač mi je bil pa res ful dobr film 10/10
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Seks v mestu 10/10
Super! Ne morem verjet, da kot zaprisežena oboževalka nadaljevanke, filma nism gledala do včeraj (pa še to na računalniku)-žal so izpiti in morje prišli ob napačnem času.
Men je bil film res ful dobr- dvakrat bla vsa solzna! Obožujem njihove oblekce in čeveljčke
Kung Fu Panda (sihronizirano) 6/10
Solidna risanka, sam mene motjo sihronizacije (šla gledat le zato, ker peljala bratranca in sestrično). Moram gledat še v angleščini, bo zihr bolš. Luštno za otroke.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Prom night, tako kot je že ena zgoraj napisala.. zgodba je ful fajn, sam drugače pa ni nič posebnega.. ampak se mi je kr mal fejst utisnu v spomin 8/10
jagodka85 napisal/-a:Kung fu panda ... zakon risanka Sicer sm gledala sinhronizirano verzijo, ampak je res kul in toplo priporočam ogled
A je slučajn ktera gledala tadrugo verzijo, ker me zanima katero se bolj splača it gledat. Ker ponavadi mi full niso fajn naše sinhronizirane risanke tko da nevem zdej..
Jst sm si pogledala original verzijo...sinhronizirano nebi nikol gledala, enostavno ne prenesem sinhronizacije, ker kr neki po svoje prevajajo in pol polovica for sploh ne pride do izraza
Enako pri men!
Jst sm pa zdj pršla iz kina..
Kung Fu Panda - 10/10: najbolši animiran film k sm kadarkol gledala skoz se je kej za smejat... vrjetn bom šla kr še enkrat gledat in to v kino..to se bo prvič zgodil pr men, da kj 2x gledam v kinu