Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Jaz pa mislim, da bi to prišlo v medije, če bi bilo res, da bi bile KT krive.
Saj je polno nekih zgodb, ki se začnejo z ''ona je rekla'' in podobno.
Pa brez zamere.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Upam, da maš prou metuljčica*. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
perpetua
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a perpetua »

Saj sem vas opozorila, da to ni nujno resnično, ampak mene je prestrašilo vseeno. Jaz sem Logest jemala 3 leta in mi ni bilo nič. Povedala mi je njena prijateljica, o tem se pogovarjajo tudi vse ženske pri nas, zato se mi je zdelo dobro da povem, da se lahko to zgodi.
Punca je baje najprej bruhala, potem izgubila zavest. Sedaj je v bolnišnici, leva stran telesa je še vedno ohromela, govoriti še ne more.
Po mojem so bile KT samo pika na I in so bili prisotni tudi drugi vzroki. Saj če ona ni bila edini primer bi po vsej verjetnosti prenehali predpisovati Logest.
Moj namen je bil obvestiti, kaj naj bi se dogajalo, itak pa ne morem vedet ali je to res, ker punce ne poznam, ampak samo njeno kolegico. Vsekakor pa ni moj namen širjenje nepreverjenih novic in tračev, saj so to resne stvari. Mogoče se najde na forumu kdo, ki ravno tako ve, da se lahko zgodi kaj podobnega.
Zadnjič spremenil perpetua, dne 08. Avg. 2008 11:07, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

eno mini vprašanje..

sedaj jemljem tabletke ob 21ih zvečer..pa mi ne ustreza več ta termin.. si lahko v drugem zavojčku prestavim ob 14ih popoldne?

koliko časa potrebuje tabletka da se razgradi v telesu? včasih se bojim da mi bo slabo, in da jo bom izbruhala in se ne bi razgradila..
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

KristinĆk, po moje lahko mirne duše prestaviš na drugo uro. Ko sem jaz jemala KT, se niti nisem vedno spomnila vzeti tableto ob isti uri, pa ni bilo problemov. :nixweiss:

perpetua, nikar ne jemlji tako osebno, nisem mislila nič slabega!
Uporabniški avatar
perpetua
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a perpetua »

Metuljčica, vem da nisi, ker imaš tud prav, sem pa rajši še enkrat bolj poudarila, da ne bi kdo narobe razumel. :wink:
Uporabniški avatar
genius
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a genius »

živjo punce :)
lepo bi vas prosila, če mi poveste svoje izkušnje s KT lindynette?!
ker se mi zdi da teh ne jemlje tok veliko punc pa bi prosim lepo vas prosila da mi poveste vi tukaj če jih katera jemlje

LP
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Če ima ženska probleme s pritiskom in ožiljem ali še s kakšno drugo boleznijo, lahko tabletke poslabšajo položaj, tako se je verjetno tudi zgodilo tej punci. Zgleda ji sestre niso zmerle pritiska in ostalega.

Tega je tudi mene strah, ker moja ginekologinja vedno reče, da me bojo sestre zvagale, zmerle višino in pritisk, pa nikdar tega ne nardijo!!! Se morm drugič prou prtožt! Ker se ni za zajebavat s tem!!! :evil:
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

KristinĆk napisal/-a:koliko časa potrebuje tabletka da se razgradi v telesu? včasih se bojim da mi bo slabo, in da jo bom izbruhala in se ne bi razgradila..

Če bruhaš 3 do 4 ure, ko si tableto vzela, je možnost, da se še ni razgradila.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

moi T napisal/-a:Če ima ženska probleme s pritiskom in ožiljem ali še s kakšno drugo boleznijo, lahko tabletke poslabšajo položaj, tako se je verjetno tudi zgodilo tej punci. Zgleda ji sestre niso zmerle pritiska in ostalega.

Tega je tudi mene strah, ker moja ginekologinja vedno reče, da me bojo sestre zvagale, zmerle višino in pritisk, pa nikdar tega ne nardijo!!! Se morm drugič prou prtožt! Ker se ni za zajebavat s tem!!! :evil:

Samo ta pa se res pritoži, ker bi te mogle zvagat itd. Mene sestra zvaga itd. vedno, ko pridem po recept za KT in sm vesela, da je tko.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

p!ka napisal/-a:Samo ta pa se res pritoži, ker bi te mogle zvagat itd. Mene sestra zvaga itd. vedno, ko pridem po recept za KT in sm vesela, da je tko.

Pri moji ginekologinji se zvagamo in merimo pritisk 1x letno... Pa si nikoli nism misnla, da bi blo treba kej bolj pogosto to počet, ker mislim, da je eno leto prav zadosti...
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

mene ni nikoli zvagala. mi pa vedno zmeri pritisk.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Mene pa sploh ne vem, če so me kdaj zvagale in mi zmerle prtisk, mogoče prvič!!! Ok, sej če bi blo kej narobe, bi se že pokazalo, ker jih jemljem že 5 let, sam se mi zdi to ful neodgovorno, ker prej al slej se bo našla kakšna punca, ki se ji lahko kej zgodi!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
genius
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a genius »

kaj a zgleda res nubena ne jemlje lindynette?? :?
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Js jih jemljem in meni zelo odgovarjajo. Jem jih eno leto, nisem opazila nobenih negativnih sprememb. Imam pa šibkejšo menstruacijo z manj bolečinami. Nimam nič reči čez njih.
Zaklenjeno