jochie ti mas cudno definicijo prijateljic ma kasna vroca linija neki omfg
sport sport mi pobere ves dnar, pa nemislim rekreacijskega sporta ampak adrenalinskega
Mnja, kot je nekoč nekdo reku "Bi bla z Adijem Smolarjem, če bi biu srfar?" (heh, upam, da se lastnik izjave ne prepozna ) ... Moj odgovor je biu "ne".
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
hehe.. dober argument.. ma se mi vseeno zdi, da tale nas kolega ni na nivoju adijeve lepote (oziroma pac kako bi temu rekli).. res skoda da ne pokaze slike..
Aloha napisal/-a:Mnja, kot je nekoč nekdo reku "Bi bla z Adijem Smolarjem, če bi biu srfar?" (heh, upam, da se lastnik izjave ne prepozna ) ... Moj odgovor je biu "ne".
dzabica napisal/-a:hehe.. dober argument.. ma se mi vseeno zdi, da tale nas kolega ni na nivoju adijeve lepote (oziroma pac kako bi temu rekli).. res skoda da ne pokaze slike..
dzabica napisal/-a:hehe.. dober argument.. ma se mi vseeno zdi, da tale nas kolega ni na nivoju adijeve lepote (oziroma pac kako bi temu rekli).. res skoda da ne pokaze slike..
bi ga rada položila, če bi bil dovolj negrd???
njen odgovor ze vem. In ni ti treba iskat pupe zame. Vsaka ki se vsaj malo ceni se nebo ponujala tu na internetu