Jaz jih obožujem. Ni lepšega, ko dobiš v roke enga neomadeževanega (nič hudega, če je malo neroden na začetku) in ga streniraš, kot TEBI najbolj paše (ne pa 25-im pred tabo).
Jaz jih obožujem. Ni lepšega, ko dobiš v roke enga neomadeževanega (nič hudega, če je malo neroden na začetku) in ga streniraš, kot TEBI najbolj paše (ne pa 25-im pred tabo).
jst tudi preferiram devičnike. sem razdevičila dva fanta in sta bila oba boljša v postelji od tistih, ki so imeli za sabo več kilometrine. da ne govorim o neprecenljivo dobrem filingu, da si njegova prva. nenazadnje te ne more z nobeno primerjati. se pa seveda strinjam s shannon.
Zadnjič spremenil kajira, dne 05. Jun. 2008 21:43, skupaj popravljeno 1 krat.
oz. čakam v temi "priznam da" naslednje: priznam da imam najraje devičnike, ker me vsaj ne morejo v realnem času okarakterizirati, da sem slaba v postelji!
Jochie napisal/-a:pokritizirati, da sem slaba v postelji!
dobr si jih
Saj to je baje najbolj trden argument za tiste (predvsem moške), ki hočejo samo device in nobene druge ženske. Da se bojijo, da niso dovolj dobri v postelji, oz. da nočejo kritik in da device itak ne vedo kaj je dober seks.
As the shadow follows the body, As we think, so we become.