jst tut iščem kkšnga pametnga frizerja, da mi mal čupo spremeni, kr mam skoz eno in isto..prov bedno se že počutm.
pr stevotu sm bla sam 1x in nikol več. za blanžiranje,umivanje,fenanje,barvanje sm dala 71€
ja sej pr men je isto! mam že 10 let isto čupo, res! pa zmerm iščem kašnega dobrega frizerja da bi mi svetoval kaj mi k obrazu paše, sam ker nobenga ne poznam, se grem spet ostričt enako kot vedno....
UTRINEK napisal/-a:kaj pa v novi gorici al pa njeni okolici........?
jst mam frizerko u Šmpetru u uni beli staubi, Tina se kliče. . nrdi kr češ in tud že ful folka mi je pohvallo firzuro. + ni tko ful draga.
Jst pridem tja in i rečem naj mi nrdi neki k mi bo pašalo in da nebom gorzna. Vedno sm šla zadovolna od tam.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Ejte punce, mene zanima če je katera od vas sama frizerka oz. pozna katero kolegico frizerko, ki barva na domu. Sej veste, obisk pri frizerju, in če je leta pogost, nas pride kr dovolj. Če pa imaš kolegico ki je frizerka, pa te pobarva na domu, je cena manjša...
Problem je v tem, da sem se pred kratkim pobarvala iz temnejše barve na blond...pramenčki. Bolj svetle lase kot bom želela več obiskov bo potrebnih pri frizerju..več denarja..sj me razumete
No če je katera iz okolice celja oz. iz štajerske, in bi bila za stvar, potem se priporočam.
Tudi mene bi zanimalo če pozna katera kakšno frizerko iz okolice Celje ki striže na domu ali pa pri njej doma. Ali pa če katera priporoča kakšen salon v Celju ali Vojniku, kjer nimajo nekih astronomskih cen in ste bile tam zadovoljne. Moja frizerka se je za nekaj časa na žalost odpovedala friziranju zaradi drugih stvari .
jz se skos friziram u cut'n'go tam pr zmajskem mostu pr exitu..
in nikol še bla razočarana, ponawad me moj frend borut frizira k mama dost podobn okus in pol mi on wedn swetuje pa wedn mam drugačno čupco
pa fajn mi je kr je brez naročanja..
Waves of sound they move my body Touch my body, pull me deeper into you So hold on to me, cause we're fallin weightlessly Gravity callin, now I'm falling through.