kako varni so kondomi?
ENO VPRAŠANJE za tiste, ki ste uzele jutranjo tabletko..nama s fantom je namreč počil kondom in sem uzela 2+2 stediril-m tabletki (tko mi je rekla zdravnica)..zdej me pa vseeno malo skrbi, da se ni kljub temu kaj prijelo in kako bo z menstruacijo v prihodnje?ker do sedaj sem imela redno, in takrat ko sva sexala in nama je počil kondom, sem po mojem izračunu imela ravno plodni dan.in me zanima, kakše izkušnje imate s tem tiste, ki ste tudi šle skozi to?je bilo potem vse ok?
ker me res malo skrbi, test za nosečnost pa lahko naredim šele čez dva tedna, ker moram počakat na izostanek menstruacije in mi sedaj itk ne bi nič pokazal.kakšna podobna izkušja mogoče?
hvala vam...
ker me res malo skrbi, test za nosečnost pa lahko naredim šele čez dva tedna, ker moram počakat na izostanek menstruacije in mi sedaj itk ne bi nič pokazal.kakšna podobna izkušja mogoče?
hvala vam...
doggica napisal/-a:ENO VPRAŠANJE za tiste, ki ste uzele jutranjo tabletko..nama s fantom je namreč počil kondom in sem uzela 2+2 stediril-m tabletki (tko mi je rekla zdravnica)..zdej me pa vseeno malo skrbi, da se ni kljub temu kaj prijelo in kako bo z menstruacijo v prihodnje?ker do sedaj sem imela redno, in takrat ko sva sexala in nama je počil kondom, sem po mojem izračunu imela ravno plodni dan.in me zanima, kakše izkušnje imate s tem tiste, ki ste tudi šle skozi to?je bilo potem vse ok?
hvala vam...
naj te ne skrbi... menstruacijo boš dobila (pri nekaterih tabletkah jo boš dobila po parih dneh, pri nekaterih pa normalno), prijelo se ni nč.. js sm sicer po tem imela močnejšo menstruacijo (sm bruhala in vročina... ampak sm po besedah zdravnice res extrem) nobena moja prijateljica ni imela problemov ... največji problem zame je bil, da mi je blo po 2eh urah po teh tabletkah toook slabo, sam ne smeš bruhat!! ne nerviri se, da ti nau zard tega zamudila menstruacija

NOVO:
Mam eno novo vprašanje, pa ne bom zaradi tega odpirala nove teme, zato sem se odločla, da ga kar tuki vključim.
No, mene zanima če je že kdo od vas kupil v sex-shopih un paket kondomov ki jih je notr približno 100? Če ja, katero znamko in če se vam zdijo kvalitetni. Jaz in moj fant namreč nisva prepričana v njihovo kvaliteto, ker jih je res veliko za malo denarja....Pa še nama sem pa tja poči kak kondom (tudi durex in ostale znamke), trikrat v pol leta :S...
Hvala za odgovore
Mam eno novo vprašanje, pa ne bom zaradi tega odpirala nove teme, zato sem se odločla, da ga kar tuki vključim.
No, mene zanima če je že kdo od vas kupil v sex-shopih un paket kondomov ki jih je notr približno 100? Če ja, katero znamko in če se vam zdijo kvalitetni. Jaz in moj fant namreč nisva prepričana v njihovo kvaliteto, ker jih je res veliko za malo denarja....Pa še nama sem pa tja poči kak kondom (tudi durex in ostale znamke), trikrat v pol leta :S...
Hvala za odgovore

do sedaj 3x ampak sva zmer opazla. sicer pa pravijo da so kondomi 97% zanesljivi, torej verjemi ali ne zdravnikom
Mislim da vsaka občuti na svoji koži kako je z njimi, kako ji odgovarja. Sem pa definitivno za znamko DUREX saj me še nikoli niso pustili na cedilu
Od njih ni počil še nobeden( pri meni). Zadnje čase pa itak uporabljam KT tako da sva brez kondoma. Itak pa še vseeno ni 100%. Torej, nekako zaupaj zaščiti, ker če ji nebi( NOBENI!) nebi bilo tako kot je
Pa čimveč sreče
Lp! 

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Jst trenutno nisem na tabletkah tko da uporabljava kondome. Prisegam na durex!! Pa tudi do sedaj še noben ni počil na srečo.
Sva jih enkrat kupovala tud v sex shopu ene različnih okusov sam to je blo čist tko za foro in sva jih kupla sam ene par. Drugače jih pa tam ne kupujem ker se skos bojim da bi počil!
Sva jih enkrat kupovala tud v sex shopu ene različnih okusov sam to je blo čist tko za foro in sva jih kupla sam ene par. Drugače jih pa tam ne kupujem ker se skos bojim da bi počil!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
- Cosmopsiho
Jaz mam tudi par kondomov z okusom, ampak so bolj "za rezervo", drugače pa so Durexovi najboljši.
Sicer pa tako ali tako jemljem še tabletke, če bi kondom slučajno počil. Poslužujem pa se obojega, ziher je ziher (poleg tega brez kondoma nikoli ne veš kaj lahko dobiš od partnerja). Razen če sta oba šla na pregled in vesta drug o drugem vse.

Midva uporabljava Durex ali pa Control in nama ni še noben počil (moram potrkati
)
Drugače se mi zdi pa 3x v pol leta ful velikrat... Midva vedno zraven uporabljava lubrikant, ker bolj navlaži pa še dalj časa traja kot naravna vlažnost. Se mi zdi , da je premalo vlažnosti velikokrat problem pri počenem kondomu... Lahko pa da mu tudi kondomi ne odgovarjajo, lahko so preveliki ali pa premajhni. Saj vem, da to ni bilo vprašanje, samo da ti 3x poči v pol leta se zdi ogromno. Pa si šla vedno po jutranje tabletke? Ker to je res strup za telo...

Drugače se mi zdi pa 3x v pol leta ful velikrat... Midva vedno zraven uporabljava lubrikant, ker bolj navlaži pa še dalj časa traja kot naravna vlažnost. Se mi zdi , da je premalo vlažnosti velikokrat problem pri počenem kondomu... Lahko pa da mu tudi kondomi ne odgovarjajo, lahko so preveliki ali pa premajhni. Saj vem, da to ni bilo vprašanje, samo da ti 3x poči v pol leta se zdi ogromno. Pa si šla vedno po jutranje tabletke? Ker to je res strup za telo...