Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

The Dark Knight - priporocam ogled! :D
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

jst tudi. nisem ljubiteljica akcije (pri predhodniku sem zaspala) in mainstream filmov nasploh, ampak ta film je naravnost fenomenalen. kljub temu, da je malo razvlečen, ogled mine kot bi rekel keks. odsvetujem pitje med filmom, saj vam bo škoda vsakega momenta za wc. :P ledgerjeva igra je neverjetna. sem bila prepričana, da kljub hypeu ne more prekašati nicholsona, ampak omg - vsakič, ko je nastopil, sem bila na trnih. a must see.
Uporabniški avatar
poletje06
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja

Neprebrana objava Napisal/-a poletje06 »

g00fy_qa napisal/-a:Zgodbe iz Narnije: Princ Kaspijan; 10/10

Super film, navdušil me je totalno.
Kamera je fenomenalna, ful spominja na LOTRa, prav tako nekateri prizori. Da ne pozabimo na znane slovenske lepote, ki imajo v filmu pomembnejšo vlogo, kot sem pričakovala. Obstajajo sicer določene napake v filmu, a recimo da niso tako ključne.
Glavna mlada kralja sta cukr za očke. Zgodba je napeta, ima vsega dovolj; preobratov, dramatičnosti, tudi nekaj romantike, nedolžnosti. Vsekakor vredno ogleda. Pred tem skoraj obvezen ogled prvega dela.

ravno prišla iz kina.. kaj nj rečem? sem preprosto navdušena! se podpišem pod ta post:)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Jst sm tud ravn pršla iz kina, gledala Princa Kaspijana in res sm navdušena nad tem filmom. Sicer prej nism gledala prvega dela, ampak sm gledala včasih risanke pa sm mal vedla, kdo je kdo oz. zakaj nej bi se šlo, če ne druzga sm vedla, kdo je tista ledena "kraljica" (vem, kr mal rpeveč sm vedla :D ).

V glavnem, ja glede na to, da sm bla mogoče v celem življenju samo enkrat v Bovcu in pri Soči, sm totalno impresionirana in eden izmed naslednjih izletkov po Sloveniji je sigurno Bovec, ker je res lep oziroma njegova okolica, narava, pokrajina :love: Sam film me je res navdušu, igralci so super, tud dost komičnih oz. smešnih dogodkov je, sploh podgane so mi ble najboljše.

Toplo priporočam, ocena pa normalno 10/10.
Flammable
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Flammable »

Harold&Kumar - Escape from Guantanamo Bay :D
Super,meni osebno morda malce slabši kot prvi del,ampk vseeno zelo smešn, pa tut neki romantike so dodal..
ocena 9/10
1,2,3,4 tell me that you love me more..
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Cleaner (2007) - super film!
http://www.imdb.com/title/tt0896798/

Cloverfield (2008) - nehala sem ga gledati nekje na sredini, ker mi je bil tečen. Hm..mogoče ga bom poizkusila nadaljevati. Možno, da bo postal bolj zanimiv :D
http://www.imdb.com/title/tt1060277/
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Untraceable (2008) - super napeti film! Sicer pričakovani konec :roll: ali ok. http://www.imdb.com/title/tt0880578/
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

The Ruins - ne maram horrorjev, ampak ta ni niti tako strasen. Fajn za pogledat, ni nekih posasti-kot ponavadi. Priporocam. 8/10
You want me to be something I can never ever be.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

The happening - 5/10....sm pogledala učeri k glih ni blo druzga za gledat. Me pa ni kej preveč impresioniral...dokaj zanimiva zgodba. Pa všeč mi je konec ker je odprt in si ga lahko po svoje predstavljaš!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Kung fu panda ... zakon risanka :D Sicer sm gledala sinhronizirano verzijo, ampak je res kul in toplo priporočam ogled :ja:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

27 dresses- smo ga z mojim gledala učerej in meni je bil super :D. Romantična komedija drugače, sam mi je učerej ful pasalo ta žanr gledat. Dam pa 8/10.

V tem tednu sm gledala še:
- The air i breath- tudi ni bil slab 8/10
- 30 days of night- fantazija... 6/10
Just dance and everything it´s gonna be ok!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Umm, včer sm pogledala še Prom Night, dons pa še Boogeyman 2 in oba filma priporočam, če ste pač ljubiteljice grozljivk. Sicer je vse že videno pr drugih filmih takega žanra, ampak me vedno znova impresionirajo, še bolj pa prestrašjo :oops: :D

Dons zihr spim s pržgano lučko.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

poletje06 napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:Zgodbe iz Narnije: Princ Kaspijan; 10/10

Super film, navdušil me je totalno.
Kamera je fenomenalna, ful spominja na LOTRa, prav tako nekateri prizori. Da ne pozabimo na znane slovenske lepote, ki imajo v filmu pomembnejšo vlogo, kot sem pričakovala. Obstajajo sicer določene napake v filmu, a recimo da niso tako ključne.
Glavna mlada kralja sta cukr za očke. Zgodba je napeta, ima vsega dovolj; preobratov, dramatičnosti, tudi nekaj romantike, nedolžnosti. Vsekakor vredno ogleda. Pred tem skoraj obvezen ogled prvega dela.

ravno prišla iz kina.. kaj nj rečem? sem preprosto navdušena! se podpišem pod ta post:)

jaaa ... jst sm ga šla gledat v kolosej že kr na premiero ... in mi je bil tako všeč da sm rekla da ga bom šla kr še enkrat gledat :D
Let's swim to the moon .....
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

jagodka85 napisal/-a:Kung fu panda ... zakon risanka :D Sicer sm gledala sinhronizirano verzijo, ampak je res kul in toplo priporočam ogled :ja:

A je slučajn ktera gledala tadrugo verzijo, ker me zanima katero se bolj splača it gledat. :D Ker ponavadi mi full niso fajn naše sinhronizirane risanke tko da nevem zdej..
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

jagodka85 napisal/-a:Kung fu panda ... zakon risanka :D Sicer sm gledala sinhronizirano verzijo, ampak je res kul in toplo priporočam ogled :ja:

evo jst sm tud gledala sinhronizirano!! zakon res!!! priporočam :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Zaklenjeno