Likar je suh, visok, star med 45-50 po moje... Drgač sm pa tud js slišala, da je Tašev kar siten in ga večina ne mara.
kako kaj tvoj otroček?
Alina21 napisal/-a:Pupica20, saj nisem še noseča, samo malo me zanima, ker bova kmalu začela kej delat na tem![]()
Likar je suh, visok, star med 45-50 po moje... Drgač sm pa tud js slišala, da je Tašev kar siten in ga večina ne mara.
kako kaj tvoj otroček?
:D Tole je pa tko luštno. Ne, nimam svojih, sam se pa spomnim sestrice, kako se je skoz neki smejčkala - včasih še v spanju!pupica20 napisal/-a:aja,začel se je tudi že smejat. tko nasmehne se lepo ko se kej ukvarjamo z njim. tko lepo je kadar se zasmeji! pa pravjo da se šele nekje pri treh mescih začnejo. pajade!
izzie napisal/-a:No, da tema malo oživi..
Sem v torek dobila bratca..![]()
Mami sicer ni mela svojih popadkov, smo pa šli v porodnišnico, ker je mela uradni rok 19. avgust.. Najprej CTG, pa pregled, potem jo je pa dr. kar v porodno poslal.. Ob 11.20 je dobila umetne popadke, ob 1h sem že lahko šla v porodno, je mela popadke na 2 minuti.. Takrat je dobila tudi ultivo (za lajšanje bolečin, odvzame pribl. 40% bolečine).. No, to je stvar ful pospešilo, Aleks se je rodil že 2.15.. Ful na hitro v glavnem..
Sta še v bolnici, če bo vse v redu (zaenkrat kaže, da bo), prideta jutri domov.. Komaj čakam!
Je "pravi dečko", 52cm in 3830g..Jedel pa bi tudi nonstop..
renatka_ napisal/-a:izzie napisal/-a:No, da tema malo oživi..
Sem v torek dobila bratca..![]()
Mami sicer ni mela svojih popadkov, smo pa šli v porodnišnico, ker je mela uradni rok 19. avgust.. Najprej CTG, pa pregled, potem jo je pa dr. kar v porodno poslal.. Ob 11.20 je dobila umetne popadke, ob 1h sem že lahko šla v porodno, je mela popadke na 2 minuti.. Takrat je dobila tudi ultivo (za lajšanje bolečin, odvzame pribl. 40% bolečine).. No, to je stvar ful pospešilo, Aleks se je rodil že 2.15.. Ful na hitro v glavnem..
Sta še v bolnici, če bo vse v redu (zaenkrat kaže, da bo), prideta jutri domov.. Komaj čakam!
Je "pravi dečko", 52cm in 3830g..Jedel pa bi tudi nonstop..
Čestitam za bratca! Smem vprašat kako to, da si bila poleg mamice pri porodu? Se mi zdi neobičajno za Slovenijo, prav tipično ameriško.Drugače pa ful lepo to.
Pa čestitke pupici in pa ANGELgirl - čimlepšo nosečnost in zdraaaaaaaaavega otročka.