Likar je suh, visok, star med 45-50 po moje... Drgač sm pa tud js slišala, da je Tašev kar siten in ga večina ne mara.
kako kaj tvoj otroček?
Alina21 napisal/-a:Pupica20, saj nisem še noseča, samo malo me zanima, ker bova kmalu začela kej delat na tem![]()
Likar je suh, visok, star med 45-50 po moje... Drgač sm pa tud js slišala, da je Tašev kar siten in ga večina ne mara.
kako kaj tvoj otroček?
no, držim pesti,da vama uspe-kmalu.
ma,saj mislim,da vem kateri je likar. Ah,sej več ali manj so vsi v redu. razn res tašev. čeprav baje je dober,karse tiče operacij in to. d je resstrokovnjak,samo nima pa nobene olike. mislim tko no,ne zna se ment s tabo,kr enki. men je zmeraj težil,da sem se ful zredila pa se sploh nisem. pa tko na grso je to govoru. ah,sej je šlo skoz eno uho not skoz drugo ven.
Komaj čakam. drugače pa tut že hodimo na sprehode. včeraj smo bli. no pa je pol začel neki dež rosit in smo šli hitro domov in se je usulo. ne me vprašat kolk sem bla utrujena,ker sem skor tekla,da ns ne ujame dež,jaz pa po 1mescu zunaj-brez kondicije,po operacij... ja no,sam sem se mogla potrudt,ki če ne bi ibl moj mali moker do kosti. danes pa tut komaj čakam da gremo ven. najbrž že čez dobro uro. še 1uro mora spat,pa pol dokler ga umijem pa nafutram bo še ena ura naokoli. no ja sej bo. v nedelj ima že 1 mesec!!
ne morem verjet. aja,začel se je tudi že smejat. tko nasmehne se lepo ko se kej ukvarjamo z njim. tko lepo je kadar se zasmeji! pa pravjo da se šele nekje pri treh mescih začnejo. pajade!

:D Tole je pa tko luštno. Ne, nimam svojih, sam se pa spomnim sestrice, kako se je skoz neki smejčkala - včasih še v spanju!pupica20 napisal/-a:aja,začel se je tudi že smejat. tko nasmehne se lepo ko se kej ukvarjamo z njim. tko lepo je kadar se zasmeji! pa pravjo da se šele nekje pri treh mescih začnejo. pajade!

Vsa ponosna, hehe
Cartejte se, kokr se lahko, ker bo prehitr minil...
in res ti prav polepša dan. Jst se spomnem moje, ko se je prvič tko zavedno nasmehnila. Sem bla full zmatrana, ker mi ponoč ni spala in sem jo nosla sem pa tja, ona je pa mela učke odprte ko ena sova na stežaj. pa ji tko napol nejevoljno rečem, če mislimo še kej spat danes. V tistem se je tuk nasmejala, da sem prec pozabla utrujenost in vse.

a na 15min si dojila??!!!! groza. ma matija pa je tak zaspanc,da tut če ga pustim spat bo spal tri ure,najmanj. sm že probala js to. tko d sm hitr opustila pa mu pačše dodala po flaški mleko. zdej skoz več mojga mleka,k si ga dost stiskam,vsake tolko pa dobi tut ono umetno mleko.

Jedel pa bi tudi nonstop.. 
izzie napisal/-a:No, da tema malo oživi..
Sem v torek dobila bratca..![]()
Mami sicer ni mela svojih popadkov, smo pa šli v porodnišnico, ker je mela uradni rok 19. avgust.. Najprej CTG, pa pregled, potem jo je pa dr. kar v porodno poslal.. Ob 11.20 je dobila umetne popadke, ob 1h sem že lahko šla v porodno, je mela popadke na 2 minuti.. Takrat je dobila tudi ultivo (za lajšanje bolečin, odvzame pribl. 40% bolečine).. No, to je stvar ful pospešilo, Aleks se je rodil že 2.15.. Ful na hitro v glavnem..
Sta še v bolnici, če bo vse v redu (zaenkrat kaže, da bo), prideta jutri domov.. Komaj čakam!
Je "pravi dečko", 52cm in 3830g..Jedel pa bi tudi nonstop..
Drugače pa ful lepo to.

renatka_ napisal/-a:izzie napisal/-a:No, da tema malo oživi..
Sem v torek dobila bratca..![]()
Mami sicer ni mela svojih popadkov, smo pa šli v porodnišnico, ker je mela uradni rok 19. avgust.. Najprej CTG, pa pregled, potem jo je pa dr. kar v porodno poslal.. Ob 11.20 je dobila umetne popadke, ob 1h sem že lahko šla v porodno, je mela popadke na 2 minuti.. Takrat je dobila tudi ultivo (za lajšanje bolečin, odvzame pribl. 40% bolečine).. No, to je stvar ful pospešilo, Aleks se je rodil že 2.15.. Ful na hitro v glavnem..
Sta še v bolnici, če bo vse v redu (zaenkrat kaže, da bo), prideta jutri domov.. Komaj čakam!
Je "pravi dečko", 52cm in 3830g..Jedel pa bi tudi nonstop..
Čestitam za bratca! Smem vprašat kako to, da si bila poleg mamice pri porodu? Se mi zdi neobičajno za Slovenijo, prav tipično ameriško.Drugače pa ful lepo to.
Pa čestitke pupici in pa ANGELgirl - čimlepšo nosečnost in zdraaaaaaaaavega otročka.
Ful sem si želela bit zraven, pa sem pač bla..
Ni bil problem, pogoj je, da je oseba polnoletna in da ima opravljeno šolo za starše..