Oprostiti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss September »

Naj dokaže, da mu je res žal in da te ima rad- s tem, da se to ne bo več ponovilo. V nasprotnem primeru ga ne smeš trpeti več. Si ne bi zaslužil, ti pa še manj. Tako da se strinjam z večino, ki pravijo, da mu daj še eno možnost.
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
RosaNegra25
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a RosaNegra25 »

ce se ne bos znala sama cenit, te tudi on ne bo (lastne izkusnje). moras postavit mejo.ce jo ne spostuje....ni vreden tvoje ljubezni.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

stevens napisal/-a:če te 1x vdari je vredu če mu daš še eno možnost,da vidiš ,če je blo slučajno al kaj? bolane ste ene babe tu gor

mogoče tole name letel?sam prašam...
drugače pa če ti tale forum ni všeč(ker sklepam iz tvojih OBUPNIH objav, ker non stop nekaj prekurcavaš-oprostite besedi) pa pejt dol...logično!
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

jaz ti bi rada povedala iz lastnih izkušenj propale zveze.mela sm tako budalo...vse je blo kul...ko pa se je nažrl me je žalil...to žaljenje pa je preraslo v pretepanje.tak da če nečeš tud ti kje fasat ti je bolše da tega tipa odjebeš.vem kak je to, ko tezmerja ko je nabliskan pol s epa kao nč ne spomne drug dan pa joka.če bi te mel rad te ne bi zmerjal,kajti kaj trezen misli pijan reče.resnica je to.
zdaj mam fanta, ki ga mam rada že dolga 4 leta.skupaj sva 8 mesecev.zna se ga s frendi napit, a nikoli me ne užali.ker me ma res rad.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

merisima napisal/-a:jaz ti bi rada povedala iz lastnih izkušenj propale zveze.mela sm tako budalo...vse je blo kul...ko pa se je nažrl me je žalil...to žaljenje pa je preraslo v pretepanje.tak da če nečeš tud ti kje fasat ti je bolše da tega tipa odjebeš.vem kak je to, ko tezmerja ko je nabliskan pol s epa kao nč ne spomne drug dan pa joka.če bi te mel rad te ne bi zmerjal,kajti kaj trezen misli pijan reče.resnica je to.
zdaj mam fanta, ki ga mam rada že dolga 4 leta.skupaj sva 8 mesecev.zna se ga s frendi napit, a nikoli me ne užali.ker me ma res rad.

no tole pa bi se jaz tudi strinjala... sicer sem ti v prejšnjem postu svetovala, da mu daj še eno šanso, pa zdaj nisem več tako prepičana, ko sem tukaj rpebrala par postov deklet, ki iz lasnih izkušenj govorijo da so se takšne stvari kasneje samo še poslabšale... tako da trenutno res več nimam pojma če ga sprejmi nazaj al pa ne... no kakorkoli, upam, da nam sporočiš, kako si se odločila.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
RosaNegra25
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a RosaNegra25 »

latinski pregovor - in vino veritas - v vinu je resnica :roll:
Alina21
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a Alina21 »

Pojdi čim dlje od njega in ga poskusi preboleti. Moja kolegica ima trenutno takšne probleme in se je že 2x vrnila... Vedi, da če je enkrat to naredil bo še drugič, tretjič,... in nikoli ne veš kaj vse se še lahko zgodi.
Odgovori