Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

jullia_ napisal/-a:
Nu$k@ napisal/-a:po 4-5h urah kličem osebe za katere vem da so z njim ker dojamem da nima telefona ob sebi.

A to narediš takrat, ko nekaj res nujno rabiš, a pač vsakič, ko se ti ne oglasi?

vsakič. ker v primeru da se tolk časa ne oglasi predvidevam da nima telefona s sabo oz. je nekaj narobe. se pa to zgodi 1x-2x mesečno in dragi nima nič proti. drugač pa itak najprej kličem njegovo mamico =)
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Študentka20, to pa sploh ni res! Halo, valda ti prijatelji in use pozitivne osebe NAJBL pomagajo. Če je ta pozitivna oseba fukfrend, pa tok bolš, vsaj seksa ti ne manka=)). Sej noben ne govori o zavajanju novih potencialnih partnerjev, ampak o iskreni odprti vezi.
Jst sama pri sebi ne vem če bi porihtala brez pomoči ostalih, še vedno nisem. Ampak mi drugi ful pomagajo.
Zadnjič spremenil sončk, dne 28. Jul. 2008 22:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

amm najprej nej povem to da nism še odločena če ga bom vzela nazaj. In pa druga stvar da vse kar bom zdej napisala, hočem da veste da vrjamm. Toliko ga pa poznam da vem kdaj govori resnico. Morda bedno iz moje strani ampak vsaj vem da mi ne laže.

Najprej glede une bejbe. Je biu z njo samo enkrat. Mu tudi ni nič pomenila in nista sexala. Samo žvaljenje en večer.
Seveda me je zanimalo kako to da je pa kar naenkrat ugotovil da me hoče nazaj. In je rekel da je to ugotovil že prvi teden pa ni vedel ali bi poklical ali ne bi. In da mu je še sedaj bad in da ne ve če sploh ima to pravico, da me prosi da ga vzamem nazaj ( s temle se kar strinjam!!).
In da je ugotovil da dejansko me pogreša in da prosi še za eno možnost.
Da pa ve, da imam vse možnosti da ga zjebem in da niti ne bi zameril če bi to naredila!

Najprej mu nisem hotela priznat kaj čutim do njega, sam na koncu sem mu pač povedala da bi dala vse da bi bila z njim (morda sem neumna da sem to naredila ampak mi ni žal) in mu dala vedet da ima možnost in da naj jo dobro izkoristi! Tudi ve da ga ne bom takoj vzela nazaj. Najprej kao frenda, na vsake tok časa kkšna pijačka. Dobro sm mu dala vedet da je vse na njem....če me hoče nazaj naj mi to tudi pokaže in naj naredi nekaj zato.
In pa rekla sm mu da enkrat me je že zjebal..še enkrat me ne bo!!!
In pa ugotovil je tudi da je krepko zajebal ko je biu s to bejbo in mi je bilo to resv zadovoljstvo, ko sem videla v očeh kako mu je žal! Kar naj mu bo!!!

na koncu me je pospremil do hiše in kar nekaj mencal. In na koncu me je samo potegnil k sebi in objel. takrat sem začutila kako se mu tresejo roke in ko sem ga pogledala sm vidla da ma solzne učke.
Tako da bomo videli kako močno si me res želi nazaj!!
Aja plus to da ko sva bila na pijači, me je komaj upal pogledati v oči in pa tudi sam mi je priznal, da mu je tok bad da me niti v oči ne upa pogledat.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

študentka20 napisal/-a:ne oprosti ampak sebe najboljše porihtaš,če se sam odločiš za to. in za to ne potrebuješ nobene pozitivne osebe ob sebi,ampak moreš ti sam sebe porihtat da rataš pozitiven,in pogledaš na svet z drugega kota. ker je vse izključno na tebi,in noben ne bo namesto tebe preboleval. pa očitno je da si še ful jezn na njo,in s tem kažeš marsikakšno čustvo,ki je še v tebi!

je mogoče fer do samega sebe,da se zaradi ene kurčeve osebe sekiraš,jočeš, z glavo v zid tučeš par let? res je jezn sem na njo,ampak če si jezn na nekoga ne pomeni da nisi prebolel al?aja pa jezn sn na njo izključno iz razloga,ker je meni očitala stvari,ki jih je sama počela 5x boljše(laganje)..
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka

Sugar_baby napisal/-a:amm najprej nej povem to da nism še odločena če ga bom vzela nazaj. In pa druga stvar da vse kar bom zdej napisala, hočem da veste da vrjamm. Toliko ga pa poznam da vem kdaj govori resnico. Morda bedno iz moje strani ampak vsaj vem da mi ne laže.

Najprej glede une bejbe. Je biu z njo samo enkrat. Mu tudi ni nič pomenila in nista sexala. Samo žvaljenje en večer.
Seveda me je zanimalo kako to da je pa kar naenkrat ugotovil da me hoče nazaj. In je rekel da je to ugotovil že prvi teden pa ni vedel ali bi poklical ali ne bi. In da mu je še sedaj bad in da ne ve če sploh ima to pravico, da me prosi da ga vzamem nazaj ( s temle se kar strinjam!!).
In da je ugotovil da dejansko me pogreša in da prosi še za eno možnost.
Da pa ve, da imam vse možnosti da ga zjebem in da niti ne bi zameril če bi to naredila!

Najprej mu nisem hotela priznat kaj čutim do njega, sam na koncu sem mu pač povedala da bi dala vse da bi bila z njim (morda sem neumna da sem to naredila ampak mi ni žal) in mu dala vedet da ima možnost in da naj jo dobro izkoristi! Tudi ve da ga ne bom takoj vzela nazaj. Najprej kao frenda, na vsake tok časa kkšna pijačka. Dobro sm mu dala vedet da je vse na njem....če me hoče nazaj naj mi to tudi pokaže in naj naredi nekaj zato.
In pa rekla sm mu da enkrat me je že zjebal..še enkrat me ne bo!!!
In pa ugotovil je tudi da je krepko zajebal ko je biu s to bejbo in mi je bilo to resv zadovoljstvo, ko sem videla v očeh kako mu je žal! Kar naj mu bo!!!

na koncu me je pospremil do hiše in kar nekaj mencal. In na koncu me je samo potegnil k sebi in objel. takrat sem začutila kako se mu tresejo roke in ko sem ga pogledala sm vidla da ma solzne učke.
Tako da bomo videli kako močno si me res želi nazaj!!
Aja plus to da ko sva bila na pijači, me je komaj upal pogledati v oči in pa tudi sam mi je priznal, da mu je tok bad da me niti v oči ne upa pogledat.

ma vzemi ga nazaj :wink: ,nič ne morš zgubit..če pa bo še 1x isto naredo pa boš tak lažje prebolela,ker ti bo dodatno nakazl,da ni to kar iščeš..jaz sn za to da ga vzameš nazaj :o
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Sugar_baby, pol pa kr pogumno... Sicer sm bla že na tvojmu mestu, ga vzela nazaj, verjela solzam, 2x!!!, pa se še zdej tepem po glavi zrd tega.
ampak kdo pravi, da je tvoj tak kreten kot se moj bivši zdej kaže... Če je kokr tok normaln človek te ne bo razočaral. Pa valda updejti kva se z vama dogaja ane ;)
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

ja s tem ko se jočeš prebolevaš, ja in to je fer do sebe,ker tako veš kako stvari stojijo. verjemi da vsa čustva pridejo slej ko prej na plano,tudi če jih zatlačiš. če pa si ti še vedno jezn na njo,ne pomen glih da je nisi prebolel,ampak ji nisi odpustil. in odpuščanje bivšim partnerjem je eden izmed pomembnejših korakov,da lahko isrekno in zadovoljno greš v novo zvezo. ker dokler ji ne odpustiš,je še vedno v tvojih mislih,še vedno maš neko čustvno do nje-jezo. in tega se moreš rešit!

sugar baby:v bistvu ti lahko samo rečem,poslušaj srce. če mu boš dala še eno šanso,pač greta lepo počasi in mirno. sam ne dovoli,da bi s katere koli strani prišlo do spotikanja ob preteklost. kaj je blo v preteklosti naj tam tudi ostane! :)
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka

sončk napisal/-a:Sugar_baby, pol pa kr pogumno... Sicer sm bla že na tvojmu mestu, ga vzela nazaj, verjela solzam, 2x!!!, pa se še zdej tepem po glavi zrd tega.
ampak kdo pravi, da je tvoj tak kreten kot je biu moj bivši... Če je kokr tok normaln človek te ne bo razočaral. Pa valda updejti kva se z vama dogaja ane ;)

TOČNO TAK!P***a svet je lep tak al drugače
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ma bom videla. Sej sva debatirala o tem kako je če po pavzi začneš ponovno. Tudi on ve da dejansko je trenutno problem zaupanje in rabil bo kar nekaj časa da mu bo spet zaupala.
tud to da je biu z drugo, me ne žre več toliko kot me je prej ker vem da mu ni pomenila nič. Morda bedno ampak meni je to ful pomembno in pa da sam ve da je ravno s tem naredil veliko napako in da jo res obžaluje!

To da pa nimam kaj izgubit...imam! Ravno sem se malo pobrala in priznam...ful si želim bit z njim! Ampak bojim se da me zajebe še enkrat. da se grem še enkrat pobirat....hvala lepa.
In pa ves čas sem potihem upala da pa morda ugotovi da pa še čuti do mene in si želi nazaj. Ves čas je bila tiha želja da pa morda še kdaj kaj rešiva. Po drugi strani pa sem razmišljala ali sem ga zmožna vzeti nazaj in mu zopet zaupati. Tako da ma da se potrudi, da bom videla, da se splača da ga vzamem nazaj!!
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

aja sam neki sugar_baby - kok časa pa je že zdej, odkar sta šla narazen?
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

sončk: nisem misla pozitvne osebe kot prijatle pa kolega, ampak kot novega parterja. tako sem razumela stevensa. prijatli pa familija ti valda stojijo ob strani!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

študentka20 napisal/-a:
sugar baby:v bistvu ti lahko samo rečem,poslušaj srce. če mu boš dala še eno šanso,pač greta lepo počasi in mirno. sam ne dovoli,da bi s katere koli strani prišlo do spotikanja ob preteklost. kaj je blo v preteklosti naj tam tudi ostane! :)

ma se mi zdi da je preteklost ful pomembna. Itq da bova gradila za naprej sam ne vem. Je bila tudi danes debata o dejanjih ki so bila in pa o izrečenih besedah.

že prva stvar je samo to da je biu z drugo. Pa vem da mu nič ne pomeni in da mu je fejst žal. Ampak pozabila na to bom težko!! :?

In pa druga stvar ki sem ga tudi prašala recimo kako mi lahko še v nedeljo reče da me ima rad, v ponedeljek govori da je konec, v sredo dokončno končava in mi govori da se sploh ni navezal, da mu nič ne pomenim, da je mislil da mu bom več pomenila...a sedaj po enem mesecu me hoče nazaj? Mislm halooooo???
Pa je tudi sam rekel da sploh ne ve kaj je takrat mislil...in da ne ve kaj je sedaj drugače. Očitno je res to da šele ko nekoga izgubiš, veš, kaj si imel..
Meni je samo žal da je to ugotovil tako pozno...upam samo da ne prepozno :(
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

sončk napisal/-a:aja sam neki sugar_baby - kok časa pa je že zdej, odkar sta šla narazen?

en mesec
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

In pa druga stvar ki sem ga tudi prašala recimo kako mi lahko še v nedeljo reče da me ima rad, v ponedeljek govori da je konec, v sredo dokončno končava in mi govori da se sploh ni navezal, da mu nič ne pomenim...

Škoda da ti ni konkretno odgovoril, bi mogoče še jst pa še marsikatera u tej temi kj zvedla glede moških možganov =)
Ti se sam vprašaj, če bi bla z njim za skoz... ker če ne bi bla, boš prej al slej mogla it spet čez prebolevanje, kakršnokoli že bo to=/
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka

sončk napisal/-a:
In pa druga stvar ki sem ga tudi prašala recimo kako mi lahko še v nedeljo reče da me ima rad, v ponedeljek govori da je konec, v sredo dokončno končava in mi govori da se sploh ni navezal, da mu nič ne pomenim...

Škoda da ti ni konkretno odgovoril, bi mogoče še jst pa še marsikatera u tej temi kj zvedla glede moških možganov =)
Ti se sam vprašaj, če bi bla z njim za skoz... ker če ne bi bla, boš prej al slej mogla it spet čez prebolevanje, kakršnokoli že bo to=/

vse bolj se mi zdi,da te hoče tud zato,ker se boji kak bi blo če te vidi z drugim in podobno..tud s tem mamo vlke problleme,ko misliš da si nekoga ljubil a v bistvu si gledal kot na objekt ,ki je tvoj oz.bil..
Zaklenjeno