študentka20 napisal/-a:sugar baby:v bistvu ti lahko samo rečem,poslušaj srce. če mu boš dala še eno šanso,pač greta lepo počasi in mirno. sam ne dovoli,da bi s katere koli strani prišlo do spotikanja ob preteklost. kaj je blo v preteklosti naj tam tudi ostane!

ma se mi zdi da je preteklost ful pomembna. Itq da bova gradila za naprej sam ne vem. Je bila tudi danes debata o dejanjih ki so bila in pa o izrečenih besedah.
že prva stvar je samo to da je biu z drugo. Pa vem da mu nič ne pomeni in da mu je fejst žal. Ampak pozabila na to bom težko!!
In pa druga stvar ki sem ga tudi prašala recimo kako mi lahko še v nedeljo reče da me ima rad, v ponedeljek govori da je konec, v sredo dokončno končava in mi govori da se sploh ni navezal, da mu nič ne pomenim, da je mislil da mu bom več pomenila...a sedaj po enem mesecu me hoče nazaj? Mislm halooooo???
Pa je tudi sam rekel da sploh ne ve kaj je takrat mislil...in da ne ve kaj je sedaj drugače. Očitno je res to da šele ko nekoga izgubiš, veš, kaj si imel..
Meni je samo žal da je to ugotovil tako pozno...upam samo da ne prepozno