Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Ja najhuj je k je pol z uno, kero je prej šimfu, govoru kašna je, da nikol ne bi bil več z njo... :roll: mislm ok, najd si bolšo od mene, ne pa da požreš svoje besede...
ampak kot pravi rihanna: go on and take a bow :)
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Sugar_baby napisal/-a:
ženska napisal/-a:Niti ne ... Trenutno kar imam krizno obdobje. Sploh zato, ker je bivši jasno pokazal, da mu je še do mene ...

pa si kdaj razmišljala da bi ga vzela nazaj?

midva greva pa dans na drink. Nekako vem da ni prav a moram ga videt. Sicer pa je na njegovo željo :roll: tko da me prav zanima kaj ima povedati :roll:
tok si želim bit z njim :cry: a k si pa predstavljam njega z drugo mi gre pa kar na bruhanje!!! In čeprav si želim bit z njim , ne vem če bi ga lahko vzela nazaj. On je hotel konec, zdej pa me kliče in hoče na pijačo. Kva je z vami tipi :x

Seveda sem razmišljala. Včasih se mi zdi, da ne bom mogla nikogar več tako ljubiti ...
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

kako preboleti?moj recept: vse,kar ti je dala oz. te spominja na določeno osebo fuknit v 3pm,zbrisat iz msnja,iz telefona itd.. si najt simpatično osebo s katero si skupaj na easy,brez obveznosti(fajn je če je ta oseba dosti bolj privlačna,ko bivša-kar pri meni sigurno je :D ,pa čeprav to pomeni boljša rit,večji joški,lepša lulika itd.zakaj pa ne? :o )

ja to je najbolše kaj lahko narediš zase in za ta "novo". res super nasvet,da skačeš iz cveta na cvet..ni kaj! :?: ja najbolše je vsa čustva zatret in jih potlačit vase,ker tak nea pol pridejo na plan...
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a onegirl111 »

stevens oprosti, samo meni se zdi, da se zatekaš v neko tolažbo....
potem ne boš nikoli resnično prebolel....
zdi se mi, da si jezen, ker ma drugega....da nima tebe...in ji želiš to vrniti...
a sam v svojem srcu veš...da je še nisi prebolel.
mam prav ne?
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

študentka20 napisal/-a:
kako preboleti?moj recept: vse,kar ti je dala oz. te spominja na določeno osebo fuknit v 3pm,zbrisat iz msnja,iz telefona itd.. si najt simpatično osebo s katero si skupaj na easy,brez obveznosti(fajn je če je ta oseba dosti bolj privlačna,ko bivša-kar pri meni sigurno je :D ,pa čeprav to pomeni boljša rit,večji joški,lepša lulika itd.zakaj pa ne? :o )

ja to je najbolše kaj lahko narediš zase in za ta "novo". res super nasvet,da skačeš iz cveta na cvet..ni kaj! :?: ja najbolše je vsa čustva zatret in jih potlačit vase,ker tak nea pol pridejo na plan...

maš prav,ampak v tem mojem primeru ne trpim jaz ne nova,sicer pa to ni iz cveta na cvet,iz cveta na cvet zna bit še bolj jeb**o za tistega ko preboleva ja..meni je ratalo dobesedno..saj ne rečem,da sn dal ne vem kaki pametn nasvet,ampak bo prej komu pomagalo kot pa nasveti kot so:jokaj,trpi,piši mu smse,ne pozabi ga..vse je v glavi punce,obstaja fant,ki vam bo pomagal pozabit še ime od bivšega :wink:
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

stevens napisal/-a:
maš prav,ampak v tem mojem primeru ne trpim jaz ne nova,sicer pa to ni iz cveta na cvet,iz cveta na cvet zna bit še bolj jeb**o za tistega ko preboleva ja..meni je ratalo dobesedno..saj ne rečem,da sn dal ne vem kaki pametn nasvet,ampak bo prej komu pomagalo kot pa nasveti kot so:jokaj,trpi,piši mu smse,ne pozabi ga..vse je v glavi punce,obstaja fant,ki vam bo pomagal pozabit še ime od bivšega :wink:

to je edini pametni nasvet s tvoje strani! oprosti no!
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka

študentka20 napisal/-a:
stevens napisal/-a:

to je edini pametni nasvet s tvoje strani! oprosti no!

ja saj ni panike!samo povem svoje mnenje,zato pa se reče mnenje..
jaz samo pravim,da deluje pri meni,pa sploh ni res,da sn s toto zaj na silo al pa kaj,edino kaj je,je to da sma se iskreno zmenla,da sma skup,ampak da ne prehitevajma stvari pa to..uf v sredo že pičima na morje :o
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Liena »

Bivša, če bereš... :D :D Legenda ej.
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka

onegirl111 napisal/-a:stevens oprosti, samo meni se zdi, da se zatekaš v neko tolažbo....
potem ne boš nikoli resnično prebolel....
zdi se mi, da si jezen, ker ma drugega....da nima tebe...in ji želiš to vrniti...
a sam v svojem srcu veš...da je še nisi prebolel.
mam prav ne?

mah ona si bo s tem tanovim sama vrnila,ne rabim nič jaz več naret..primer je dobesedno zaključen..in ne nimaš prav,bil sem 2-3 mesce v kurcu,zdaj vem,da več nisem :wink:
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

stevens jst sm pa na tvoji strani :D
sej kaj če sta razčistla in tud ona ve pri čem je, pol ni nobenega problema. Dokler on njej ne laže, ona ve kako stvari stojijo.
In pa eni na tak način pač lažje prebolijo....in pa če na tak način še izveš, koliko si sedaj na boljšem kot prej, je pa to samo ena pozitivna stran!

jst sm bla pa z mojim na pijači....in hoče me nazaj :eek:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Sugar_baby ne sprejmi ga, itak,mislm, halo? :eek: A pol bosta pa še kdaj šla narazn pa bo še s kšno, pač da vnese mal raznovrstnosti v svoje spolno življenje? čeprov po drugi strani je pa to ful lahko men rečt.. :?

Tud jst sm tuki s stevensom, men je še mami rekla, da ti ponavad druge osebe pomagajo prebolet, te potiskajo naprej. Mogoče ni naslednji lih sorodna duša, te pa spravi vsaj iz tiste bede, ko sediš doma in ne veš kaj delat=)
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

ne vem no,sam meni ta način prebolevanja ni fer.ampak če sta se tak zmenla,tak je njuna stvar. pač zdi se mi,da moreš po končani zvezi ful sebe porihtat,da lahko greš naprej z lifom!

sugar baby:in zakaj bi te rad nazaj?
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka

sončk napisal/-a:Sugar_baby ne sprejmi ga, itak,mislm, halo? :eek: A pol bosta pa še kdaj šla narazn pa bo še s kšno, pač da vnese mal raznovrstnosti v svoje spolno življenje? čeprov po drugi strani je pa to ful lahko men rečt.. :?

Tud jst sm tuki s stevensom, men je še mami rekla, da ti ponavad druge osebe pomagajo prebolet, te potiskajo naprej. Mogoče ni naslednji lih sorodna duša, te pa spravi vsaj iz tiste bede, ko sediš doma in ne veš kaj delat=)

pa to je to sončk..saj vem da je moj post za nekatere preveč simpl in kmečko razmišljanje,ampak včasih je glih to dober način,je pa res odvisno od dosti faktorjev,karakterja,v glavnem cele situacije..definitivno te spravi iz tiste bede,sploh če se res zaštekata,da te pa še fizično privlači bolj kot bivša,je pa samo češnja na vrhu tortice al kak se reče
:lol:
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka

študentka20 napisal/-a:ne vem no,sam meni ta način prebolevanja ni fer.ampak če sta se tak zmenla,tak je njuna stvar. pač zdi se mi,da moreš po končani zvezi ful sebe porihtat,da lahko greš naprej z lifom!

sugar baby:in zakaj bi te rad nazaj?

marsikaj ni fer,zato pa smo tud šli narazn..sebe pa lahko porihtaš ob primerni pozitivni osebi in s tem tudi spoznaš,da obstajajo boljše osebe,kot pa ena pofukana baba za katero si prejokal 3 mesce..saj pravim odvisno od človeka kak vzame situacijo..
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

ne oprosti ampak sebe najboljše porihtaš,če se sam odločiš za to. in za to ne potrebuješ nobene pozitivne osebe ob sebi,ampak moreš ti sam sebe porihtat da rataš pozitiven,in pogledaš na svet z drugega kota. ker je vse izključno na tebi,in noben ne bo namesto tebe preboleval. pa očitno je da si še ful jezn na njo,in s tem kažeš marsikakšno čustvo,ki je še v tebi!
Zaklenjeno