ampak kot pravi rihanna: go on and take a bow

Sugar_baby napisal/-a:ženska napisal/-a:Niti ne ... Trenutno kar imam krizno obdobje. Sploh zato, ker je bivši jasno pokazal, da mu je še do mene ...
pa si kdaj razmišljala da bi ga vzela nazaj?
midva greva pa dans na drink. Nekako vem da ni prav a moram ga videt. Sicer pa je na njegovo željotko da me prav zanima kaj ima povedati
![]()
tok si želim bit z njima k si pa predstavljam njega z drugo mi gre pa kar na bruhanje!!! In čeprav si želim bit z njim , ne vem če bi ga lahko vzela nazaj. On je hotel konec, zdej pa me kliče in hoče na pijačo. Kva je z vami tipi
kako preboleti?moj recept: vse,kar ti je dala oz. te spominja na določeno osebo fuknit v 3pm,zbrisat iz msnja,iz telefona itd.. si najt simpatično osebo s katero si skupaj na easy,brez obveznosti(fajn je če je ta oseba dosti bolj privlačna,ko bivša-kar pri meni sigurno je,pa čeprav to pomeni boljša rit,večji joški,lepša lulika itd.zakaj pa ne?
)
študentka20 napisal/-a:kako preboleti?moj recept: vse,kar ti je dala oz. te spominja na določeno osebo fuknit v 3pm,zbrisat iz msnja,iz telefona itd.. si najt simpatično osebo s katero si skupaj na easy,brez obveznosti(fajn je če je ta oseba dosti bolj privlačna,ko bivša-kar pri meni sigurno je,pa čeprav to pomeni boljša rit,večji joški,lepša lulika itd.zakaj pa ne?
)
ja to je najbolše kaj lahko narediš zase in za ta "novo". res super nasvet,da skačeš iz cveta na cvet..ni kaj!ja najbolše je vsa čustva zatret in jih potlačit vase,ker tak nea pol pridejo na plan...
stevens napisal/-a:
maš prav,ampak v tem mojem primeru ne trpim jaz ne nova,sicer pa to ni iz cveta na cvet,iz cveta na cvet zna bit še bolj jeb**o za tistega ko preboleva ja..meni je ratalo dobesedno..saj ne rečem,da sn dal ne vem kaki pametn nasvet,ampak bo prej komu pomagalo kot pa nasveti kot so:jokaj,trpi,piši mu smse,ne pozabi ga..vse je v glavi punce,obstaja fant,ki vam bo pomagal pozabit še ime od bivšega
študentka20 napisal/-a:stevens napisal/-a:
maš prav,ampak v tem mojem primeru ne trpim jaz ne nova,sicer pa to ni iz cveta na cvet,iz cveta na cvet zna bit še bolj jeb**o za tistega ko preboleva ja..meni je ratalo dobesedno..saj ne rečem,da sn dal ne vem kaki pametn nasvet,ampak bo prej komu pomagalo kot pa nasveti kot so:jokaj,trpi,piši mu smse,ne pozabi ga..vse je v glavi punce,obstaja fant,ki vam bo pomagal pozabit še ime od bivšega
to je edini pametni nasvet s tvoje strani! oprosti no!
onegirl111 napisal/-a:stevens oprosti, samo meni se zdi, da se zatekaš v neko tolažbo....
potem ne boš nikoli resnično prebolel....
zdi se mi, da si jezen, ker ma drugega....da nima tebe...in ji želiš to vrniti...
a sam v svojem srcu veš...da je še nisi prebolel.
mam prav ne?
sončk napisal/-a:Sugar_baby ne sprejmi ga, itak,mislm, halo?A pol bosta pa še kdaj šla narazn pa bo še s kšno, pač da vnese mal raznovrstnosti v svoje spolno življenje? čeprov po drugi strani je pa to ful lahko men rečt..
![]()
Tud jst sm tuki s stevensom, men je še mami rekla, da ti ponavad druge osebe pomagajo prebolet, te potiskajo naprej. Mogoče ni naslednji lih sorodna duša, te pa spravi vsaj iz tiste bede, ko sediš doma in ne veš kaj delat=)
študentka20 napisal/-a:ne vem no,sam meni ta način prebolevanja ni fer.ampak če sta se tak zmenla,tak je njuna stvar. pač zdi se mi,da moreš po končani zvezi ful sebe porihtat,da lahko greš naprej z lifom!
sugar baby:in zakaj bi te rad nazaj?