LitTle biTch^^ napisal/-a:Hja nevem no, sam dvomim da je kakemu tipu glih sexy če pol neki ven pljuvaš Če se ti "izloček" gadi, mu to pač povej in pač narediš tko da mu ne pride v usta ne pa da pol neki ven pljuvaš...nvm sam men je to pač not
Men pa celo sexy zgleda...če recimo pol ženska tko vn pljune...samo more znat ..ne pa da samo pljune, ji more sperma pol stečt po bradi pa tko
Meni je to bolj sexy, kt pa da pogoltne. Ok...kukr pač ona hoče.
LitTle biTch^^ napisal/-a:Hja nevem no, sam dvomim da je kakemu tipu glih sexy če pol neki ven pljuvaš Če se ti "izloček" gadi, mu to pač povej in pač narediš tko da mu ne pride v usta ne pa da pol neki ven pljuvaš...nvm sam men je to pač not
Men pa celo sexy zgleda...če recimo pol ženska tko vn pljune...samo more znat ..ne pa da samo pljune, ji more sperma pol stečt po bradi pa tko
Meni je to bolj sexy, kt pa da pogoltne. Ok...kukr pač ona hoče.
men pa uzburja da mi pride v usta
prow fajn se počutim cela od sperme po faci in da mi tece z ustec,..sj sperma ni slabega okusa..ni niti čokoladnega,...sam se navadis,...in ne mislis na okus,,sam na uzitek
to je ful odvisno od posameznice..enim je to ql, drugim ne..brezveze pa, da nekdo to pocne, zato da bi ustregel partnerju...npr.ce punci ni..pac ni... ce pa ze pride tk dalec..pac izpljunes ven in je to to ...
Nam je pa ta vikend tko ratalo... in mi ni blo nč takega neprijetnega... sicer je pa to edini fant s katerim se je to zgodilo in mislm da bo tko tud ostalo...
hehehehe....punce...kaj pa poljubljanje po išpricu sperme v usta?se še strastno poljubljate,potem ko imaš spermo po ustih' si je želel kdaj kateri okusit samega sebe??
titty napisal/-a:hehehehe....punce...kaj pa poljubljanje po išpricu sperme v usta?se še strastno poljubljate,potem ko imaš spermo po ustih' si je želel kdaj kateri okusit samega sebe??
Mi2 se takoj potem spet lupčkava. Ni problemov s tem hehe .