Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Love RD

Neprebrana objava Napisal/-a Punchee »

***str@wberry*** napisal/-a:Mislim da bi bilo najbolje pozabit na oba in začet znova

Še na na enga je težko pozabit, kej šele na dva. =/
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ***str@wberry*** »

Zgleda da se da.. usaj meni je to na žalost ratalo :roll:
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

hočeš reči,da do nobenega več ne čutiš nič tako ljubezenske,ampak še vseeno vztrajaš v zvezi? :?:
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka

ne vem kaj čutim... sm tko zmedena zadnje dni. Sicer pa je tisti prejšni nekdo k mislim da ga ne bom nikoli pozabla, enostavno ne morem
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

verjemi,da ga lahko preboliš,le če imaš voljo. kaj še imata stike?
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka

ja.. še imava stike.. in ne morem mu rečt nej me ne kliče več, al pa se ne oglasit kadar me kliče, ne morem
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Če bi res hotla bi lahko. Sam je več kot očitno, da nočeš.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Nu$k@ napisal/-a:
jaz sem po 3h mesecih začela z sedajšnim fantom. in takoj, ko sem spoznala kaj imam zdaj in kaj sem imela prej sem nehala misliti na bivšega. če imaš z bivšim slabe izkušnje, dobiš novega 1A fanta, mi lahko verjamete da ti dol pade tisti bivši idiot. in s tem fantom sem zdaj že 8 mesecev in se nikoli ne kregava (izjemoma kakšni manjši spori glede tega, kam greva zvečer). tko da... se niti najmanj ne strinjam z vami!!
in kje dobiti hitro partnerja? midva sva bila prej prijatelja in se je iz tega razvilo.

Vau, zdj si mi pa dala optimizm =) Pa si tut ob njemu začutla metuljčke pa vse?
Ker mi je že dalj časa ušeč nek fant (ki je tut ravnokar nehal s punco) in jaz sem mu tut všeč, se greva pa neke skrivalnice, ker je prijatelj od brata in ga res poznam že od nekdaj... :) Fora je bla, da sm bla nekoč tud zaljubljena vanj... Ampak men se zdi, kot da mam neko oviro v glavi, preko katere ne morem. Pač, da če se tako hitro zveza začne, da a) razpade, b) si ti nesrečna v njej, c) misliš na bivšega med seksom/poljubi... In TEGA jst ne bi rada. Nočem zveze zaradi zveze same, pa nočem ne-čutit kemije ipd.
Je pa tale prav krasen fant, bolj socializiran, pa luškan k sto hudičev :oops: Ampak valda bi poskusla svoje šanse pri njemu šele po maturi, to se pravi čez mesec, mesec in pol...

Morm pa poudart, da na bivšega itak mislim vedno manj in manj, 2-3 tedne nazaj še filma nisem mogla pogledat, zdaj pa gredo kar konkretne URE, ko ne pomislim nanj. Naslednja postaja so dnevi :) Pa še ko pomislim, mislim na to, kako mu bo še žal in kako bo meni vseeno =)
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

***str@wberry*** napisal/-a:ne vem kaj čutim... sm tko zmedena zadnje dni. Sicer pa je tisti prejšni nekdo k mislim da ga ne bom nikoli pozabla, enostavno ne morem

To zelo spominja na mojo situacijo ...
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka

p!ka ... razum pravi nej ga pozabim, srce pa ga ne more. pač nism dovolj močna da bi mu rekla da nej me že enx pusti na miru...
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka

ženska upam da bo to šlo čimprej mimo kr se iz dneva v dan slabše počutim.. upam da je pr tebi kej bolš :roll:
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Niti ne ... Trenutno kar imam krizno obdobje. Sploh zato, ker je bivši jasno pokazal, da mu je še do mene ...
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

ženska napisal/-a:Niti ne ... Trenutno kar imam krizno obdobje. Sploh zato, ker je bivši jasno pokazal, da mu je še do mene ...

pa si kdaj razmišljala da bi ga vzela nazaj?

midva greva pa dans na drink. Nekako vem da ni prav a moram ga videt. Sicer pa je na njegovo željo :roll: tko da me prav zanima kaj ima povedati :roll:
tok si želim bit z njim :cry: a k si pa predstavljam njega z drugo mi gre pa kar na bruhanje!!! In čeprav si želim bit z njim , ne vem če bi ga lahko vzela nazaj. On je hotel konec, zdej pa me kliče in hoče na pijačo. Kva je z vami tipi :x
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Pozdravljene, punce. Tudi jaz, izgleda, prihajam na malce bolj zeleno vejo. Čeprav ga vsako noč sanjam, podnevi ne misli toliko nanj in včasih sploh nič. Se pa že 8 dni nisma slišala. :( Verjetno je res boljše. Ampak, res ga pogrešam. :(
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a onegirl111 »

hej! naj vam povem, da sem se trudila, da bi ga nekak prebolela s pomočjo drugega...pa mi nekak ni uspelo.
mam preveč sveža čustva do bivšega, da bi ga lahko kar pozabila.
namesto, da bi razmišljala o novem, sem zaspala v solzah in z mislimi na bivšega. zdaj sem se odločila da dokončno prebolim pozabim....
šele nato vpletam drugo osebo.

nevem zakaj mi noče iz glave...mooče zato ker še nimama razčiščenih stvari..in si še vedno želim, da bi blo vse kot pred enim mesecem...

:cry:
o ženske...ko smo zaljubljene smo nooore :razz:
Zaklenjeno