***str@wberry*** napisal/-a:Mislim da bi bilo najbolje pozabit na oba in začet znova
Še na na enga je težko pozabit, kej šele na dva. =/

Nu$k@ napisal/-a:
jaz sem po 3h mesecih začela z sedajšnim fantom. in takoj, ko sem spoznala kaj imam zdaj in kaj sem imela prej sem nehala misliti na bivšega. če imaš z bivšim slabe izkušnje, dobiš novega 1A fanta, mi lahko verjamete da ti dol pade tisti bivši idiot. in s tem fantom sem zdaj že 8 mesecev in se nikoli ne kregava (izjemoma kakšni manjši spori glede tega, kam greva zvečer). tko da... se niti najmanj ne strinjam z vami!!
in kje dobiti hitro partnerja? midva sva bila prej prijatelja in se je iz tega razvilo.
Fora je bla, da sm bla nekoč tud zaljubljena vanj... Ampak men se zdi, kot da mam neko oviro v glavi, preko katere ne morem. Pač, da če se tako hitro zveza začne, da a) razpade, b) si ti nesrečna v njej, c) misliš na bivšega med seksom/poljubi... In TEGA jst ne bi rada. Nočem zveze zaradi zveze same, pa nočem ne-čutit kemije ipd.
Pa še ko pomislim, mislim na to, kako mu bo še žal in kako bo meni vseeno =)

ženska napisal/-a:Niti ne ... Trenutno kar imam krizno obdobje. Sploh zato, ker je bivši jasno pokazal, da mu je še do mene ...
tko da me prav zanima kaj ima povedati
a k si pa predstavljam njega z drugo mi gre pa kar na bruhanje!!! In čeprav si želim bit z njim , ne vem če bi ga lahko vzela nazaj. On je hotel konec, zdej pa me kliče in hoče na pijačo. Kva je z vami tipi