da mu pride v usta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

js je tut dolgo nism, sm ponavadi špuknala ven. pol sma pa bla enkrat v eni postli na katero pač nism mogla :) in sm mogla dol pogoltnat, pa zdj gre.sam nikol ne pogoltnem vse..
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Meni se pa ne zdi da bi bla sperma drugačnega okusa zrad pira... :D Hočem rečt; ne čutim razlike.
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

dobro je kdaj pa kdaj tudi to pojest... :) meni je prav vsec, cutim pa razliko v okusu, ki je odvisen od vsega...
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Men se zdi sperma po kavi, alkoholu drugačna. Sploh po kaki noči, zjutri ko je maček. Mislim, da pri mojmu na okus vpliva predvsem kak primankljaj vode v telesu.
titty
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: obala

Neprebrana objava Napisal/-a titty »

iiiiiiiii.....po moje je stvar"okusa":))) ja ja...ene vzburja,ene ne.....meni je všeč ker vidim njega pol zadovoljnega.je pa res da če kako urco prej pije kekšno zelo sladko energijsko pijačo ali kak sladek sadež je okus dosti bolj prijeten :D zanimivo mi je ko se po obrazu strdne....hehe...že katera očutla to lepilo?? :P
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Zadnjič bi po "pomoti" kmal mal pogoltnila...ponavad takoj vem kdaj mu prihaja tokrat me je pa kr mal presenetl in glej ga zlomka - špricne u usta jst pa automatsko pljunem vn...nč kej preveč sexi, I know...amapk je blo u momentu in je blo čist automatsko :D No, sicer sm pa že pisala da mi ni do goltanja sperme tko da...
Uporabniški avatar
LitTle biTch^^
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: SomeWhere oweR the RainBow...

Neprebrana objava Napisal/-a LitTle biTch^^ »

Men se zdi da ma sperma ful tko neutralen okus...vsaj pri teh tipih, ki sem jih do zdej mela..je pa res da ni noben kadiu, pa tut piu ne kei preveč...sicer mi pa ni glih kej do požiranje sperme, sam če mu pč pride v usta ne bom ven pljunla :eek:
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

LitTle biTch^^ napisal/-a:Men se zdi da ma sperma ful tko neutralen okus...vsaj pri teh tipih, ki sem jih do zdej mela..je pa res da ni noben kadiu, pa tut piu ne kei preveč...sicer mi pa ni glih kej do požiranje sperme, sam če mu pč pride v usta ne bom ven pljunla :eek:

Čemu ta :eek: na koncu? Kako grozno je, če dekle izloček svojega fanta izpljune iz ust :eek:
It was forever..but it didnt last long..
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Meni pa je to res seksi... Enkrat sva bla na enem žuru in sva šla za petnajst minut na sprehod... in sva seksala nekje v gozdu za enim drevesom... in naju je blo kar malo strah, da bo kdo prišel mimo :razz: Prišlo mu je v usta in sem požrla... In ko sva prišla nazaj na žur, mi je blo tako všeč, da imam še vedno okus po njemu in da noben drugi nič ne ve o tem, da še nekaj časa nisem hotela ničesar popit, da si ne bi pokvarila okusa :supercool: :steinigung:
Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GloR-Red »

sperma - fuj :roll:
Love yourself. Be fatal.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

GloR-Red napisal/-a:sperma - fuj :roll:

No, ni ravno fuj...samo meni ni ravno do tega (zaenkrat), da bi jo pogoltnila.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

..Evelyn.. napisal/-a:
LitTle biTch^^ napisal/-a:Men se zdi da ma sperma ful tko neutralen okus...vsaj pri teh tipih, ki sem jih do zdej mela..je pa res da ni noben kadiu, pa tut piu ne kei preveč...sicer mi pa ni glih kej do požiranje sperme, sam če mu pč pride v usta ne bom ven pljunla :eek:

Čemu ta :eek: na koncu? Kako grozno je, če dekle izloček svojega fanta izpljune iz ust :eek:

Zakaj ? :gruebel:
Pač punci ni ušeč in kaj je zdej ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
LitTle biTch^^
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: SomeWhere oweR the RainBow...

Neprebrana objava Napisal/-a LitTle biTch^^ »

Hja nevem no, sam dvomim da je kakemu tipu glih sexy če pol neki ven pljuvaš :? Če se ti "izloček" gadi, mu to pač povej in pač narediš tko da mu ne pride v usta ne pa da pol neki ven pljuvaš...nvm sam men je to pač not
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

LitTle biTch^^ napisal/-a:Hja nevem no, sam dvomim da je kakemu tipu glih sexy če pol neki ven pljuvaš :? Če se ti "izloček" gadi, mu to pač povej in pač narediš tko da mu ne pride v usta ne pa da pol neki ven pljuvaš...nvm sam men je to pač not

Men pa celo sexy zgleda...če recimo pol ženska tko vn pljune...samo more znat ..ne pa da samo pljune, ji more sperma pol stečt po bradi pa tko :wink: :wink:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ Jz sm to učeri nardila. Nimam pojma kaj je jedu vem, da ni blo fino. :) In sm z jezikom vn "dajala2 spermo iz ust. Ne zanam razložit. Ugl. nisem je pojedla dol ampak mi je tekla po bradi.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Odgovori