Roberta R. napisal/-a: ne vem kje so pobrali, da vse punce že od majhnega sanjamo o poroki
Najbrž iz ameriških filmov. Upam, da ni že do nas prišla iz ZDA navada, da fant poklekne pred dekle in take fore.
No, mene ne bo nikoli nihče zaprosil.

Roberta R. napisal/-a: ne vem kje so pobrali, da vse punce že od majhnega sanjamo o poroki
rose8 napisal/-a:grejo mi grozno na živce tisti ki poroke ne podpirajo, in pravijo da je samo zaradi papirja... taki nimajo pojma zakaj se dva človeka sploh poročita. izpadejo prav neumni.
rose8 napisal/-a:če se imata dva rada in se ljubita, jima poroka ne bi smela bit problem, strah al pa kr neki. pač to je nekakšna potrditev zveze k se mi zdi da mora bit. če bi meni fant rekel da se ne želi poročit z mano, bi podvomila vanj. namreč če me resnično ljubi, in želi ostati z mano celo življeneje poroke ne bo problem. no ampak jz imam fanta ki se želi poročit z mano...
rose8 napisal/-a:grejo mi grozno na živce tisti ki poroke ne podpirajo, in pravijo da je samo zaradi papirja... taki nimajo pojma zakaj se dva človeka sploh poročita. izpadejo prav neumni.
Kaychee napisal/-a:rose8 napisal/-a:grejo mi grozno na živce tisti ki poroke ne podpirajo, in pravijo da je samo zaradi papirja... taki nimajo pojma zakaj se dva človeka sploh poročita. izpadejo prav neumni.
![]()
Ja kaj pa je drugega kot le papir in sprememba naziva iz gospodične v gospo?!
Rada se mata lih tko k prej edin situacija je za kake stvari olajšana (npr. da ti za določene stvari ni treba dokazovat, da si v skupnem gospodinjstvu že ne vem kolk let, da ti priznajo pravice izvenzakonskega partnerstva).
Nism proti poroki, sam mam pa rahlo paniko pred obvezami in zaenkrat še ne razmišljam o tem, da bi bla celo življenje "zvezana"
rose8 napisal/-a:če imaš fanta zelo rada bi se mogla bit pripravljena tut poročit z njim in on s tabo. če je zate to samo papir je očitno, da dvomiš o ljubezni do njega.
rose8 napisal/-a:sej pravim nekateri ne boste nikoli razumeli bistvo poroke, škoda za vas, res se mi smilite ker tako razmišljate!
rose8 napisal/-a:zakaj je že treba za poroko zmetata cel kup denarja. sej ti ni treba povabit 200 ljudi!!! sej pravim nekateri ne boste nikoli razumeli bistvo poroke, škoda za vas, res se mi smilite ker tako razmišljate!
*little girl* napisal/-a:...no,če te zanima,poroka stane celega hudiča!
če želiš tradicionalno slovensko poroko (civilna,cerkvena,pogostitev povabljencev,ki jih je 80) te to stane vsaj 2dobri slovenski plači!(od 2000-3000€ (tukaj ni všteta cena obleke!))
sama sem priča priprav na poroko,ki se bo odvila čez dober mesec,in rajši mi ne pametovat,da poroka nič ne stane.